Şimdi Ara

Keenetic modem güç adaptörü rengi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Keenetic ürünleriyle beraber gelen siyah güç adaptörü biraz sırıtıyor cihaz beyaz olduğu için. Acaba beyaz renk güç adaptörü nerden bulabilirim? Veya güç adaptörüyle aynı değerleri taşıyan herhangi bir adaptör olur mu?




  • Şöyle açıklayayım öncelikle voltajı bire bir aynı olmalı. Kaliteli olmalı, fason üretim olmamalı. Doğrultması ne kadar iyi olursa o kadar iyi olur cihazın sağlığı için tabi onun için osiloskopla bakmak lazım. Bunu anlamanız güç. Adaptörün amperi cihazın orjinal adaptörünün amperinden düşük olmamalı eşit veya bir miktar daha yüksek amperli olabilir. Soket kısmı bire bir aynı olmalı. Ve soketi + ve - kutuplarının bağlantı şekli modemin adaptörünün + ve - kutumlarının bağlı olduğu şekilde olmalı ters bağlı ise modemi yakabilir.


    Her zaman orjinal adaptörü kullanmanızı tavsiye ederim. Ürünün üreticisi en azından garanti süresi boyunca herhangi bir sıkıntı yaşamamak adına ürünün adaptörünü belli bir kalitede üretmiştir sonuçta. Her ne kadar belli standartlar bulunsa ve ürünler o standarlara uygun üretilmeye çalışılsada sonradan alacağınız ve piyasadan sırf rengi için tercih edeceğiniz beyaz adaptörün üreticinin cihazın içine koyduğu adaptör kadar kaliteli olabilme ihtimali bulunmakla beraber piyasadaki ürünler düşünüldüğünde çok da olası gözükmemektedir.





  • akrilik boya al beyaz fırça ile boya niye dert ettin ki?

  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt

    Bildirimler hiç gelmemiş o yüzden göremedim cevapları bugüne kadar. Herhangi bir zararı olmasın boyamanın nasıl bir boya? Dert etmek değilde orta katın tam ortasında durduğu için çirkin ve zıt gözüküyor modemle çünkü modem tamamen beyaz renk. Ayrıca modemi duvara monte etmeyeceğimden dolayı adaptörün üst kısmına modemi tutacak birşey yaptırmayı düşünüyorum. İşaretlediğim gibi birşey.

    Keenetic modem güç adaptörü rengi
  • hipnoa H kullanıcısına yanıt

    Orjinali kullanacağım evet almaktan vazgeçtim. Renk olayını halledeceğim fakat birde benim adaptörün üst kısmına modemi sağlam tutması için birşey yaptırmam lazım. Birde adaptörün kablosunu kısaltacağım bayağı bi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 28 Şubat 2021; 15:4:11 >
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt

    su bazlı boya su ile inceltebilir yada susuz kullanabilirsin maket boyamak içinde kullanılıyor... hızlı kurur... tüpte şişede ve spray olarak satılıyor... renk istediğin kadarda var...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.