|
Port ücretindeki artış nedeniyle TurkNet'e zam geldi (9. sayfa)

-
-
Biz 1 aydır 100+ paket isterken sürekli çalışıyoruz, yapıyoruz, anlıyoruz, diye cevap yazıyorlardı iş ZAM a gelince ŞİPŞAK GEÇİRMİŞLER.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EREN.SİMSEK -- 20 Temmuz 2022; 13:12:35 > -
ya ne kadar komik bir duruma düştüğünüzün farkındamısınız? vermediginiz hizmetin parasını nasıl istiyorsunuz? tosun paşa gibi paraları toplayıp kacacakmısınız.
-
çiftlik banka döndü iyicene malesef ki çok abone kaybecekler milleti enayi sanıyorlar ayrıca şikayetci olunacak
gigafiber zaten heryerde yok %1 falandır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 20 Temmuz 2022; 13:16:28 > -
-
Bunları överek bu fiyatlara çıkmasını saglayan bizleriz eskiden müşteri hizmetleri bile olmayan firmaya bak (şuan varmı bilmiyorum) Zaten daha önce port ücreti diyerek zam yapmıştın şimdi bu yaptığın neyin nesi kardan zarar etmemek içinmi 149 yaptıklarında söz vermişlerdi üstelik ve port zamlarından daha önce yapmışlardı demekki planlı bir yalan söylemekmiş :D Tavsiyem alternatif firmalara yönelmeniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zdniz -- 20 Temmuz 2022; 13:17:55 >
-
Gigafiber kullanmıyorsan turknet kullanmanın bir anlamı kalmadı.
-
"Türk Telekom’un 1 Haziran’da port ücretlerine yüzde 67 oranında zam yapmasının ardından Türk Telekom’a ve Türk Telekom internet altyapısını kullanan Millenicom, Netspeed, D-Smart gibi İSS’lere zam gelmişti. Şimdi de TurkNet’e zam geldi.
TurkNet'in yerleşik operatör altyapısını kullanarak hizmet verdiği ADSL, VDSL ve fiber aboneliklere zam yapıldı. Tarife ücreti yüzde 21'lik artışla ayda 139,90 TL’den 169,90 TL’ye yükseldi."
Bi zahmet okuduğunuzu anlayın.
-
Bana gelen mailde eski aboneler Temmuz'a kadardı galiba eski fiyattan devam edeceği yazıyordu, öylede oldu. Yanlış bir şey yok ortada. Firmayı savunmuyorum. Ne söyledilerse onu yaptılar. Bir aldatmaca yok ortada. Bu TT sayesinde yeni zam, o da bize girdi. Turknet bi getiremedi fiber alt yapısını bulunduğum bölgeye. Turknet kullanalım derken bir faturada TTNet'e ödüyoruz. Kurtulamadık şu rezil firmadan, her ortamda kalitesizliği ve yüksek fiyatı devam ediyor.
-
şikayet ettim herkesi de şikayet etmeye davet ediyorum. firmanın genel mudurluk binası adresini paylaşıyorum.
Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi Torun Center A Blok No: 74 A/89 Şişli/İstanbul
-
Kasım-aralık gibi bir zam daha yaparlar kesin. Port ücretlerine zam blabla :D
Ocakdada Yılbaşı yeni yıl zammı port ücretleri blabla..
Şubat marttada Kur çok arttı Kur zammı blabla
-
Hocam noktalama işaretlerini evde mi unuttunuz? Resmen acı çekiyoruz okurken
-
online işlemler
-
saol şikayet ettim bende bu fiyatlar ödenmez malesef iyicene saçmaladılar
ben 50mb kullanıyorum iki mahalle ötede adam 100mb kullanıyor 75mb alanda var bence hızlarıda düzeltsinler o zaman kimse ayrılmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 20 Temmuz 2022; 14:58:34 > -
Peki ben satın aldım 1399TL ödeyerek, arkadaşını getir indirimleri nasıl yansıyacak tarafıma?
-
başlık hatalı port ücretleri sebepli zam zaten daha türktelekom zam yapmadan ertesi gün %40 zam yapıldı şuanki zam tamamen türknetin iş bilmezliği tek paket diretmesi gigafiberlerin parasını normal vatandaşa ödetme politikası
-
Peki hat dondurma yapınca ne olacak? Sene başında 4 ay dondurma yapmıştım. Bu sene sonunda kalan 2 ayımı da kullanacağım. 2 yerde kalıyorum duruma göre. Hat dondurunca 10 aylık ödediğimiz ileriki tarihe devam edecek mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bi zahmet bu kadar kör olmayın her okuduğunuza inanmayın bu zam türktelekom yüzündense %40lık nisandaki zam kimin yüzündendi
-
Hızı 50 den 35 e çektim 10 tl 10 tl dir, yakın zamanda da tercihim millenicom olacak büyük ihtimalle. Ayrıca taahhütlü düşünüyorum bu ülkede taahhütsüz kadar saçma birşey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X