Modemimde açtığım portun gerçekten açılıp açılmadığını nasıl kontrol edebilirim?
neden açtıysan o uygulamayı çalıştır zaten çalışırsa açılmıştır demektşr yok zevk için açtım dersen gene modemin içine gir açam yerinde açık portları gösterem yer olması lazım o da olmadı firewall a bak oradan açık portlar gözükür.
Yok benim istediğim, belli bir portu açıyorum fakat gerçekten açılmış oluyormu o port onu merak ediyorum. Bazı modemlerde açsanızda portu sorun çıkabiliyor çünkü.
komut işleminden yapabiliyorsun diye hatırlıyorum yoksa ya normalde de bakabiliyosun ya da en prorat sayesinde bakmıştım hatırlamıyorum tam. ama açık ve kapalı olan portları sayıyodu
ya arkadaşlar ne uğraştırıyorsunu milleti konu çok önceden açılmış ama belki giren arkadaşlar olur diye yardımcı olmak amacıyla yazıyorum:
başlat tan çalıştırı aç cmd yaz enterle açılan sayfaya netstat/n yaz bütün portlar görünür... Umarım işine yarar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme