Şimdi Ara

PORT Değiştirme İşlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar ping'im gerçekten yüksek, 390-450 arasında gidip geliyor oyunlarda. Tartıştık tartıştık sorunun ttnet olduğuna karar verdik. Ne diyorsunuz? Arkadaşlarım oyunda 130 latency alırken benim 380 almam pek hoş değil.

-Diğer yandan net hızım daha yeni düşürülmüş, 110 gb olmuş kota. 1mbit olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Dostlar ping'im gerçekten yüksek, 390-450 arasında gidip geliyor oyunlarda. Tartıştık tartıştık sorunun ttnet olduğuna karar verdik. Ne diyorsunuz? Arkadaşlarım oyunda 130 latency alırken benim 380 almam pek hoş değil.

-Diğer yandan net hızım daha yeni düşürülmüş, 110 gb olmuş kota. 1mbit olmuş.

dostum pinglerden yana sıkıntın varsa önce kabloları falan incele senin sistemde sorun yoksa telekoma dilekçeyle başvur derim
  • Şu an bağlı bulunduğun port muhtemelen akıllı port değil; hız düşürümü uygulanamıyor. Port değişikliğinde akıllı porta geçiş sağlanırsa 15 GB (25 oldu diye biliyorum) geçtikten sonra düşüş başlayabilir.
  • benmim arkadaşımında 8192 görünüyor interneti ama testlerde 3mbiti geçmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan
    benmim arkadaşımında 8192 görünüyor interneti ama testlerde 3mbiti geçmiyor?

TTNet Destek ile irtibata geçsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zrosse

Şu an bağlı bulunduğun port muhtemelen akıllı port değil; hız düşürümü uygulanamıyor. Port değişikliğinde akıllı porta geçiş sağlanırsa 15 GB (25 oldu diye biliyorum) geçtikten sonra düşüş başlayabilir.

peki bu olursa ping sorunu düzelecek mi?
  • açıkçası bilmiyorum. ama denemekte yarar var. bahsettiğim bu hız düşümü uygulaması hala tam anlamıyla uygulanmıyor diye tahmin ediyorum. yani akıllı portlara bağlı aboneler için bile.. Müşteri hizmetlerini aradığın zaman biraz daha dikkate alınmak için arıza kaydı değil, şikayet kaydı oluştur. Bu durumu sürekli yaşıyormuşsun gibi konuş. Onlar için bu durumu bugün yaşamayı başlamış olman veya uzun süredir yaşıyor olman bir şeyi değiştirmiyor. Şikayetçiysen bu durumdan, geri dönüş biraz daha saygılı bir birimden olacak. Neyse gereksiz şeylerden bahsettiğim. Soruna cevap olmadı bunlar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı durumu yaşadım ttnet topu turkttelekoma a attı onlarda ttnet e hızımı 14mbittten 12 mbit sabitlenttirince oyunda 200-250 arasında dolaşan geçikme değerleri 62 ye düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: _köle_

aynı durumu yaşadım ttnet topu turkttelekoma a attı onlarda ttnet e hızımı 14mbittten 12 mbit sabitlenttirince oyunda 200-250 arasında dolaşan geçikme değerleri 62 ye düştü

tam olarak hangi işlemleri uyguladınız hocam?

-ve hız miktarınız kaçtı, 25gb'den sonra adil kullanım yani, hız düştü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

Orijinalden alıntı: _köle_

aynı durumu yaşadım ttnet topu turkttelekoma a attı onlarda ttnet e hızımı 14mbittten 12 mbit sabitlenttirince oyunda 200-250 arasında dolaşan geçikme değerleri 62 ye düştü

tam olarak hangi işlemleri uyguladınız hocam?

-ve hız miktarınız kaçtı, 25gb'den sonra adil kullanım yani, hız düştü mü?

valla daha önce sınırsız kullandığımdan şuan sadece her ayın 25 ne kadar 50gb ı aşmamaya çalıyorum 25 den sonra da affetmiyorum 200gb indirdiğim aylar olmuştur herhangi hız düşüşü olmadı henüz tabi 25 den sonra başlıyorum her ihtimale karşı düşer falan diye sürünsem bile en fazla 4-5 gün sürünürüm 1mbitte

tam olarak ttnet i aradım bağlantımda problem var hattımın hızının 12 mbit e düşürülmesini istiyorum dedim düşürdüler.

hızım 14 mbitti ilk bir kaç ay problem yaşamazken sonraki aylarda özellikle oyunlarda problem olmaya başladı bende bunu havaların ısınmasına bağlayıp 12 mbit e düşürttüm hızımı kışın 14 ü zorlarım yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _köle_ -- 29 Haziran 2011; 19:12:20 >

• Şimdi pek anlayamadım, ben ne diyeceğim? 8mbit hattım var zaten anca 6mbit çekiyor santral uzak.

-adamlar hızımın kesildiğini zannediyorlar, hala aynı Söyleyecektim de, bırak dedim iyi olur

-ping sorunum var diye arayacağım, bakalım ne yapacaklar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.