Şimdi Ara

PORSCHE CAYENNE S 4.5 955 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
6
Favori
42.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam at-araba bakımı zordur.eğer alırsanız cayenne s yer uçağı almış olursunuz.dışardan görünüş vs bunlar da var.ee bakımı da göze alın derim hocam ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

hocam at-araba bakımı zordur.eğer alırsanız cayenne s yer uçağı almış olursunuz.dışardan görünüş vs bunlar da var.ee bakımı da göze alın derim hocam ;)

Haklısın :) ustam artık 3-5 in lafı olmaz Porsche usta bir nevi.Suan hersey 730Li aracımı satmamda bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oronuror3

Neden Çöp dediğini anlamadım kardeşim biraz açık konuşsanda anlasam

Nedeni az çok belli değil mi arkadaşım türkiye şartlarında bu araca binmek eğer gerçekten sağlam bir gelir kaynağınız yok ise yada babadan zengin değilseniz işkenceden farkı yok.

Neden diyeceksin yakıt olmuş 5 lira yılık vergisi ortada bir sıkıntı çıksa araçta bir dünya para servisler türkiye yolları az çok belli tr yolarına ne kadar dayanır belli değil kısacası basanız basılmaz satsan rahat satılmaz lpg desen onunda bir avantajı yok artık ki bu araca lpg takmak ne kadar mantıklı sağlıklı olur orası ayrı. Diye uzar da uzar bunlar benim kişisel düşüncelerim tabiki bu saydıklarım kişiden kişiye değişir.
  • MTV yi araştırdım S için Kasko Bedelinden dolayı %5 Muhabbeti varmış.Araç 4001-10000 Motor olduğu halde 3500-4000 sınıfında sayılıyormuş ve MTV si 2700 oluyormuş

• Bu araclarin yakit tuketimini merak ettim. Eger 9.5-10 yakiyorsa ortalma ben de alabilirim bir tane cayen. Vergisi de dusmustur epey bunlarin.

• quote:

Cayenne S için Arka Fren Balata Takımı Sol Sağ 450 Tl arkadaşlar sizce uygunmu

Captivanin orjinal on balatalariyla ayni fiyat. Bence uygun.

• Porscheler sağlam araçlardır da ben olsam yanaşmazdım. Zaten tasarımı da hoşuma gitmiyor. FX35 falan alırdım bu fiyatlara. Temizi nasıl bulunur muallak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

quote:

Sener kardeşim teşekkür ederim S de iyidir deilmi

guvenle itimat edebilirsiniz (o da ne demekse).. uzun sure kendisi cayenne s kullandigi, su siralar da cayenne turbodan inmedigi icin yorumlari son derece isabetlidir..

diger bir ihtimal ise gundelik hayatinda honda city gibi bir arac kullandigi ve bakim/yakit tuketimi masraflari gibi yaptigi yorumlarda kaynak olarak mabadini kullanmasidir..

kaziginizi nereye caktiginiza dikkat edin..

gülmekden yazamadım çok yaşa hocam

tam bende arkadaşın yazdığını eleştirecektim sizin yorumu gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

quote:

Captivanin orjinal on balatalariyla ayni fiyat. Bence uygun.

Uygunmu fx35 arka balata takımı 180 tl , ön balata arkadan herzaman pahalı olmuştur.

Yetkili servis saolsun 1e 1 koyduğu için normal gibi geliyor :)

• quote:

Pahalı rakam , dexter yada texter tam hatırlamıyorum , audi bmw mercedes grubuna oem mal yapıyor , aynımal orjinal logolu olunca 300 tl ön balata ama kendi rakamıyla 250 tl ye alabiliyorsun.

Muhabbetimiz tutmadı ama bilgimi yabana atma

Kasko bedeli %5 geçince aceteden bildirim formu alıyorsun sigortacından snra aracın kayıtlı plakanın herhangi bir vergi dairesine , ruhsat fotokopisinide alıyorsun.

Cayenne 3.2 kasayı kaldırmıyor ve yakıt olarak s ten daha fazla bilgin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

quote:

Pahalı rakam , dexter yada texter tam hatırlamıyorum , audi bmw mercedes grubuna oem mal yapıyor , aynımal orjinal logolu olunca 300 tl ön balata ama kendi rakamıyla 250 tl ye alabiliyorsun.

Muhabbetimiz tutmadı ama bilgimi yabana atma

Kasko bedeli %5 geçince aceteden bildirim formu alıyorsun sigortacından snra aracın kayıtlı plakanın herhangi bir vergi dairesine , ruhsat fotokopisinide alıyorsun.

Cayenne 3.2 kasayı kaldırmıyor ve yakıt olarak s ten daha fazla bilgin olsun

Eyvallah kardeşim 3.2 almam artık

• Arkadaşımda vardı 3.2 motoru. Şehir içi tüketimi 15 lt civarıydı. Beraber şehir dışına gittik özenli kullandı 10 lt nin altına düşmedi. Çok sorun çıkartıyordu motor ve mekaniği kendisi de keşke Cayenne S alsam diyordu en azından performansı iyi olur diyordu. Bildiklerim bundan ibaret belki yardımcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abruzzi

Arkadaşımda vardı 3.2 motoru. Şehir içi tüketimi 15 lt civarıydı. Beraber şehir dışına gittik özenli kullandı 10 lt nin altına düşmedi. Çok sorun çıkartıyordu motor ve mekaniği kendisi de keşke Cayenne S alsam diyordu en azından performansı iyi olur diyordu. Bildiklerim bundan ibaret belki yardımcı olur

Teşekkürler kardeşim

• Arkadaslar arac almaya gidiyorum Suan Cayenne S aracda neye bakmaliyim tramerde hasar kaydi yok

• turbo'dan uzak dur ğer her yakıt alımında 2 litre de yağ eklemek sana koymayacaksa.
  • quote:

Arkadaslar arac almaya gidiyorum Suan Cayenne S aracda neye bakmaliyim tramerde hasar kaydi yok

90 bin büyük bakımına bak

• bakımları masraflı,yürütmesi masraflı, vergisi bol araçlar. parçaları da çok pahalı bir marka. önermem.
  • quote:

Arkadaslar arac almaya gidiyorum Suan Cayenne S aracda neye bakmaliyim tramerde hasar kaydi yok

Alınacak aracın linki var mı daha sağlıklı bilgi ve fikirler gelebilir. Bu şekilde yüzeysel kalır yorumlar.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-acill-sahibinden-porsche-cayenne-s-153122795/detay

Buyrun araçı aldım arkadaşlar garajda yatıyor aslan :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun, gule gule kullanın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.