Arkadaşlar ben görünüme önem veren birisi olarak (ki biliyorum yanlış,ama olsun normal arabam da var) Porsche 924 2.0 Coupe'mi yokda Mazda Rx7'mi alsam karar veremedim. Araba.com'da 2'sinden vardı içim gidiyor 2 arabayada.
Porsche 924 :
Mazda RX7 :
Özelliklerini saymama gerek yok çünkü fikrini istediğim arkadaşlar özelliklerini biliyorlardır diye düşünüyorum.Hangisini almalıyım sizce arkadaşlar.Fiyatlar ideal geldi bana ki fiyat sorun değil ağırlıklı olarak görünüm ve sonra performans felsefesiyle yola çıkarsanız hangisi?
bence rx-7 al
quote:
Orijinalden alıntı: Mert
bence rx-7 al
kesinlikle Rx-7
quote:
Orijinalden alıntı: barcelona
kesinlikle Rx-7
Alıntıları Göster
MODEL OLARAK RX-7 YÜKSEK SANIRIM AMA DİĞERİ BİR PORCHE BEN SPOR ARABALARDAN PEK ÇAKMAM GÖRÜNÜM OLARAK RX-7
quote:
Orijinalden alıntı: oguzcuk
MODEL OLARAK RX-7 YÜKSEK SANIRIM AMA DİĞERİ BİR PORCHE BEN SPOR ARABALARDAN PEK ÇAKMAM GÖRÜNÜM OLARAK RX-7
Alıntıları Göster
İkisinide alma bence elinde kalır satamassın ikiside masrf çıkartır
quote:
Orijinalden alıntı: drahte 1905
İkisinide alma bence elinde kalır satamassın ikiside masrf çıkartır
Alıntıları Göster
ikiside uzuuun zamandir internette ilandalar.. bi arac uzun zaman satilmadiysa altinda bisey ariycaksin elber wardir bi yamugu
quote:
Orijinalden alıntı: tuuberk
ikiside uzuuun zamandir internette ilandalar.. bi arac uzun zaman satilmadiysa altinda bisey ariycaksin elber wardir bi yamugu
Alıntıları Göster
Abi uzun zaman dediğin 1 tanesi ağustos'un 10'undamı ne verilmiş oraya.
Peki diyelimki sorun var.Biz bu araçlarda sorun olduğunu nasıl anlayabiliriz.Kalkıp burdan Aydın'amı gidelim bi bakmak için :). ayrıca sorun derken ne tür bi sorun olabilir yani.Yorumlarınızı bekliyorum.Araba konusunda sadece dış görünüşe önem veren biri olarak acemiyim.
quote:
Orijinalden alıntı: winturk
Abi uzun zaman dediğin 1 tanesi ağustos'un 10'undamı ne verilmiş oraya.
Peki diyelimki sorun var.Biz bu araçlarda sorun olduğunu nasıl anlayabiliriz.Kalkıp burdan Aydın'amı gidelim bi bakmak için :). ayrıca sorun derken ne tür bi sorun olabilir yani.Yorumlarınızı bekliyorum.Araba konusunda sadece dış görünüşe önem veren biri olarak acemiyim.
Alıntıları Göster
o rx-7nin geçmişi bayaa kirli. 924ü bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Jeandan
o rx-7nin geçmişi bayaa kirli. 924ü bilmiyorum
Alıntıları Göster
rx-7
quote:
Orijinalden alıntı: aligfb_1907
rx-7
Alıntıları Göster
alacanmı?
quote:
Orijinalden alıntı: skyclad
alacanmı?
Alıntıları Göster
dertsiz başa dert almayı seven bir arkadaş....bence git adam gibi sağlam bir araç al...!!!
quote:
Orijinalden alıntı: infinite
dertsiz başa dert almayı seven bir arkadaş....bence git adam gibi sağlam bir araç al...!!!
Alıntıları Göster
Paşam önerileriniz için sağolun da bu sakatlık olayı ne gibi bi durum yani.Biraz açıklarsanız sevinirim.Ne gibi sorunlar oluşabilir.Yaptırılabilirlik durumu nedir.
quote:
Orijinalden alıntı: winturk
Paşam önerileriniz için sağolun da bu sakatlık olayı ne gibi bi durum yani.Biraz açıklarsanız sevinirim.Ne gibi sorunlar oluşabilir.Yaptırılabilirlik durumu nedir.
Alıntıları Göster
Rx-7 Saygilar
quote:
Orijinalden alıntı: denaro
Rx-7 Saygilar
Alıntıları Göster
Rx-7 de Wankel motor var bildiğim kadarıyla. Riskli biraz. Bence Porsche.
quote:
Orijinalden alıntı: Kibitzer
Rx-7 de Wankel motor var bildiğim kadarıyla. Riskli biraz. Bence Porsche.
Alıntıları Göster
ikisinden de uzak dur bence...
quote:
Orijinalden alıntı: Bekir__
ikisinden de uzak dur bence...
Alıntıları Göster
rx-7 kesinlikle
quote:
Orijinalden alıntı: Renesis
rx-7 kesinlikle
Alıntıları Göster
o porchse kaç model yaa tipi kayık gibi sokağa atacak paran varsa ikisinden birini al yada git güzel temiz bir honda civic coupe al
quote:
Orijinalden alıntı: egemensahin
o porchse kaç model yaa tipi kayık gibi sokağa atacak paran varsa ikisinden birini al yada git güzel temiz bir honda civic coupe al
Alıntıları Göster
hocam öncelikle türkiyede wankel motordan anlayan usta yok yedek parçası yok yedek parçayı geçtik ustayı geçtik ciddi ciddi gördükleri zaman mal gibi bakakalıyolar motora... çok riskli bir iş... elinde patlama olasılığı yok yüksek...
quote:
Orijinalden alıntı: okan
hocam öncelikle türkiyede wankel motordan anlayan usta yok yedek parçası yok yedek parçayı geçtik ustayı geçtik ciddi ciddi gördükleri zaman mal gibi bakakalıyolar motora... çok riskli bir iş... elinde patlama olasılığı yok yüksek...
Alıntıları Göster
direk vazgeçirmek gibi olmasın ama bu araçlarla uğraşılmaz sıkıntısını bırak bir sorunda nereye gideceğini kime kazıklanacağını şaşırırsın. bu tip araçlardan alıp göstermelik evinin önünde bulundurmaktansa yanından geçmem daha iyi. tam bir para öğütme ve stres makinası bunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: okan
Alıntıları Göster
rx-7 ama git diğer arabalara da bak derim bunlar biraz tuhafıma gitti