< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doktor Strange -- 25 Nisan 2020; 23:14:29 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doktor Strange -- 25 Nisan 2020; 23:14:29 > |
Bilim videolar ile değil saygın bilim dergilerinde yayın yaparak olur.
|
haftada ya da ayda 1-2 defa yapmak ne oğlum? ben 2 saatte 1 yapmayınca kafamı hiçbirşeye veremiyorum
|
karnınız açken sürekli yemek düşündüğünüz gibi uzun süre seks(mast) yapmadiginizda da sürekli seks ihtiyacı duyarsiniz. bunu çok sık yapmak, çok sık yemek yemek gibi ciddi sorunlara yok açar.
ancak ihtiyacınız olduğunu hissettiginizde, yalnizca rahatlamak için, yemeğe ayirdiginiz kadar zaman ayırarak fap yapmaniz sizi rahatlatir. herkesin ihtiyaci farklıdır,kimisini haftada 2kez yapmak doyururken kimisini ayda 2kez yapmak doyurabilir, bu sizin genlerinizle ve o dönemki stres seviyeniz,beslenme düzeniniz gibi durumlarla doğrudan iliskilidir. bol kayganlastirici kullanmayi unutmayin başarılar |
Ben simideye kadar hep mast yapiyom hic zararini gormedim
Herkesede tavsiye ederim |
Videoyu izlemediğin belli. Gary Wison yapılan bilimsel çalışmaları söylüyor. Kendin açıp o bahsettiği çalışmaları okuyabilirsin.
![]() ![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doktor Strange -- 25 Nisan 2020; 13:4:25 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 25 Nisan 2020; 23:31:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 26 Nisan 2020; 2:17:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|