Şimdi Ara

Kafayı Bulmanın Kısa Yolunu Anlatıyorum (nargile ile)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Nargile tütününü alın, 1-1.5 gün dışarıda bekletin. Kurusun ama böyle tam değil, hafif ıslak bir kıvam da kalsın. Sonra o tütünü alın 15 dk yarım saat falan için görün dünya kaç bucakmış. Bayat tütün olursa çok daha hızlı etki veriri kafanız beton gibi olur bi fırt daha çekemzsiniz başının ağrıdan zom olur.
    En kısa ve doğal hali.

Bitermi?
  • suyuna rakı koyanlar var be

Orijinalden alıntı: ReservoirDogs

suyunu içersek kafa yaparmı?

Vallahi kuzenimin içine koyulmuş sütü içmişliği var
    Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainGeR

Daha kolay ve keyiflisi var. Yap normal nargileni. Üflerken hohlarmış gibi çok çok hafif üfle. 15 Dk sonra we are the champion dersin.

Nargile adabına göre zaten nefes alır gibi periyotlarla içilir, sanırım senin dediğin gibi oluyo, Senin dediğini anladım benim dediğim daha bir başka, Donup kalıyosun, elin ayağın kesiliyo

Orijinalden alıntı: +18

quote:

Orijinalden alıntı: BrainGeR

Daha kolay ve keyiflisi var. Yap normal nargileni. Üflerken hohlarmış gibi çok çok hafif üfle. 15 Dk sonra we are the champion dersin.

Nargile adabına göre zaten nefes alır gibi periyotlarla içilir, sanırım senin dediğin gibi oluyo, Senin dediğini anladım benim dediğim daha bir başka, Donup kalıyosun, elin ayağın kesiliyo

Bahsettiğim nefes alır gibi değil. Çok çok yavaş ağız dolusu dumanlar vericeksin. Çok ufak hızlarda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.