herhangi yerde hesap açarken ülke/bölgeyi türkiye seçmeyin. adamlar yapıyor bu şark kurnazları anca vergi için çöküyor. ülkede başarılı olacak, bir değer üretecek adam varsa da zaten bu chatgpt'yi yapan ülkeye gidiyor ve orada yapıyor o devlet kazanıyor. aynı kafayla devam %52 |
Yapay zekaya vergi 1 Aralık itibariyle yürürlüğe giriyor (2. sayfa)
-
-
rezillik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullanmazsanız vergi vermemiş olursun, kendi aklınızı kullanın, o bedava
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İngiliz vatandaşının yeni icraati ne beklersin :)
-
Türklerin devri kapandı.
İmam din tanrı bayrak camii ezan.
-
Robottan da vergi alıyoruz.
-
Neden ve nasıl......
-
İşte sıcak fırsat diye buna derim. Üstelik sadece haşlanmış makarnadan B12, folik asit, Omega-3, fosfor alabilen beyni de bedavaya getiriyor, bu fırsat kaçmaz.
-
Yapay zeka yapay zeka dediniz, bak noldu şimdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yapay zeka işsiz bırakacak diyenlere hep şunu diyorum: sen bu ülkede torpilsiz iş bulabiliyor musun? yapay zeka Türk'ü işsiz bırakmaz çünkü malum parti sağolsun heryer torpil istiyo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahaber chatgpt teröristlere bomba yapımını uzun süredir öğretiyordu. Yasaklanacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülke olarak Pandispanya diye bir yer seçmek istiyorum bildiğim tek vergi vermeyen ülke orası ama bulamıyorum. Sizin öneriniz nedir ülke olarak nereyi seçelim vergi vermeyelim?
Hani ben sizin mesajınızı okuyunca kendimi KEK sanıp PANDİSPANYA ülkesinde olmalıyım dedim ama orası da yokmuş.. Hangi ülke ChatGPT'den vergi almıyor bulun da biz de kendimizi KEK zannetmekten vaz geçelim..
-
ChatGPT gerçekten zeki bir yapay zeka. Vergi vermesi gerektiğini değil GEREKLİLİĞİNİ bile biliyor. Aferin Open AI üreticilerine.
-
Bu mehmet şimşek sadece koltuğa oturup parasını alıp geçmek için mi bakan oldu?
Soru mu benimki de? Tabiki öyle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bugün de sövdük çok şükür
-
Ooo geç kalınmıştı ya... şaka bir yana kazanç varsa vergi de olmalı ancak bu tarz istisnai durumlarda kolaylık sağlamak ana amaç olmalı bence dünyayı gelişmeleri yakalayabilmek ve girişimlerin başarılı olması adına...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X