Şimdi Ara

POPEYES mi KFC mi ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
14.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EwOoS
    Genelde Kfc'den Best Of Kfc ya da Xtreme yiyorum.

Henüz hiç Popeye'den yemedim bilmiyorum.

Not: Konuyla alakası yok ama Burger King favorim. Mc Donalds bu işi pek bilmiyor.

Tavuk sevmem.

Not: AMD iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuNatich

quote:

Orijinalden alıntı: EwOoS
    Genelde Kfc'den Best Of Kfc ya da Xtreme yiyorum.

Henüz hiç Popeye'den yemedim bilmiyorum.

Not: Konuyla alakası yok ama Burger King favorim. Mc Donalds bu işi pek bilmiyor.

Tavuk sevmem.

Not: AMD iyidir.

• popoyes
  • tercihler düsündügüm gibi popeyes dan yana. henüz denememis olanlar hemen denesin
  • bu ne hep yabancı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1lac

bu ne hep yabancı

yiyen adamlara bak bide, sorsan hepsi "Atatürkçüyüm, anti emperyalistim" der.
  • quote:

bu ne hep yabancı

türk tavuk dönerinden daha lezzetli
  • bu işin emperyalisti atatürkçüsü kalmadı ne solcular sağcılar amerikan restoranlardan çıkmıyor pizza hut lar kfcler türbanlı kız kaynıyor..onlar da anti amerikancı ama tepeden tırnağa amerikanlar..siyaseti karıştırmayalım bu işe gençler :) ben de popeyes diyorum. en azından tavuk yediğimi anladım..kfc nin sabah çıkışı fena oluyor da az önce popeyes de böyle bir sorun olmadı.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

bu işin emperyalisti atatürkçüsü kalmadı ne solcular sağcılar amerikan restoranlardan çıkmıyor pizza hut lar kfcler türbanlı kız kaynıyor..onlar da anti amerikancı ama tepeden tırnağa amerikanlar..siyaseti karıştırmayalım bu işe gençler :) ben de popeyes diyorum. en azından tavuk yediğimi anladım..kfc nin sabah çıkışı fena oluyor da az önce popeyes de böyle bir sorun olmadı.. :)

+1 kaliteli yapan kazansın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilerb

Ben kesinlikle popeyes diyorum. Özellikle maxi 1 e bayılıyorum. Hamburgerinin içindeki et gerçekten çok güzel ayrıca adamlar artık beni tanıyo menü alınca 1 kap ta mısır veriyolar yanında :)

1 kap mısırı tanıdıklarından degıl. maxi menunun ıcınde oldugu ıcın verıyorlar

gittiginde bı menuyu bi incele
  • quote:

Orijinalden alıntı: W140

quote:

bu ne hep yabancı

yiyen adamlara bak bide, sorsan hepsi "Atatürkçüyüm, anti emperyalistim" der.

iyide atatürkçü olmakla,antiemperyalist olmakla yabancı tavuğu yemenin alakası yok ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

bu ne hep yabancı

üzülerek söylüyorum türk tavuk döneri katledildi..pişmemiş etler içinde derisi duran etler tavuk bile olduğundan şüpheli etler... adam gibi yapslar yerdim..ama artık tavuk dönerden tiksiniyorum.. iskerder olacak..yanında bulgur pilavıve yoğurdu olacak... büyük boy kola indircen mideye..bitmedi... yemekten sonrada künefeyi es geçmiyeceksin.... ohhhş... hayalini kurarken bile karnım doydu... iskender yoksa acılı adanada olur panpa...

• quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

bu ne hep yabancı

üzülerek söylüyorum türk tavuk döneri katledildi..pişmemiş etler içinde derisi duran etler tavuk bile olduğundan şüpheli etler... adam gibi yapslar yerdim..ama artık tavuk dönerden tiksiniyorum.. iskerder olacak..yanında bulgur pilavıve yoğurdu olacak... büyük boy kola indircen mideye..bitmedi... yemekten sonrada künefeyi es geçmiyeceksin.... ohhhş... hayalini kurarken bile karnım doydu... iskender yoksa acılı adanada olur panpa...

orası öyle tabi iskender yada adana olcak varya kfc mfc dinlemem

canım cekti lan

• Bu işin milleti, ticareti yok arkadaşım. Gıda bu herles yapabilir. İsterse Patagonya'dan gelip yapsınlar ama kaliteli yapsınlar. Eğer Patagonya'dan gelen adam benim memleketimdeki dürzülerden daha kaliteli ve hijyenik yapıyorlarsa gidip onları tercih ederim kimse kusura bakmasın. Gıdanın milliyeti, dini, ırkı, emperyalisti falan olmaz. Zaten hergün dışarıda yiyemiyoruz. Bırakında ayda 2-3 kere istediğimiz, lezzetini beğendiğimiz yerde rahat rahat yiyelim. Siyasete restorandan çıktıktan sonra devam ederiz.
  • popeyes deniycem maxi 1 mi maxi 2 mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

popeyes deniycem maxi 1 mi maxi 2 mi sizce?

farketmez sen yeterki o tavugun tadını bi al
  • KFC
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Ayrıca piliç seviyorsanız kesinlikle Fred's chicken tavsiye ederim. Hasta oldum tavuklarına. Gayette güzel üstelik. Kanatlı-butlu yani tam anlamıyla bütün piliç + patates + 1lt içecek 16.90. E bu şekilde doymayacak adam zaten daha neyle doyacak ? Onun dışında tek piliç 12.90

http://tavukcevirme.com/bize_ula%C5%9Fin

Tek şube????

• maxi 2 söyledim ben on numara birşey..tavsiye ederim.
  • Popeyes maxi 2 akaar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.