Şimdi Ara

POPEYES mi KFC mi ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
14.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tavuk döner katledildi deri filan diyenler tabii işini bilmeyenlerden yerseniz öyle olur..
  • Biraz alakasız olacak ama eski İzmir'liler bilir. Urla'ya giderken, sahil yolunda "Parmakyalatan" tavukçusu vardı. (artık yok) Efsane bir restauranttı. Tek şubeydi ama inanılmaz bir tavuk menüsü vardı. Lezzeti hala daha damağımdadır. Tavukları doğaldı direkt köy tavuğuydu. Ne KFC ne başka bişeye benzemezdi. Sonra bu franchise zincirler bastı heryeri, bizde o zorla birkaç haftada şişirilmiş, saman gibi tadı olan tavuk etlerine talim eder olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Ayrıca piliç seviyorsanız kesinlikle Fred's chicken tavsiye ederim. Hasta oldum tavuklarına. Gayette güzel üstelik. Kanatlı-butlu yani tam anlamıyla bütün piliç + patates + 1lt içecek 16.90. E bu şekilde doymayacak adam zaten daha neyle doyacak ? Onun dışında tek piliç 12.90

http://tavukcevirme.com/bize_ula%C5%9Fin

Tek şube????

Bende anlamadım 2 şube gözüküyor internet sitesinde. Yemek sepetinde de 2 şubesi var ama indirim kuponunda 5 şube var Fakat sonuç olarak dışarıda yediğim en güzel pilici bu arkadaşlar yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 29 Aralık 2010; 18:39:31 >

• KFC nin tadı kat kat daha iyi bence ama popeyes f/p olarak çok iyi ama fiyat problem değilse KFC
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

quote:

Orijinalden alıntı: LuNatich

quote:

Orijinalden alıntı: EwOoS
    Genelde Kfc'den Best Of Kfc ya da Xtreme yiyorum.

Henüz hiç Popeye'den yemedim bilmiyorum.

Not: Konuyla alakası yok ama Burger King favorim. Mc Donalds bu işi pek bilmiyor.

Tavuk sevmem.

Not: AMD iyidir.

Özlemişim bu espiriyi

• popeyes eskişehirde varmı ?
  • Kadıköy'e gönderiyorlar mı Yemek Sepeti'nde ?
  • popeyes akar kfc bakar

amd akar intel bakar

• Chick-fil-a ' yı yemediğiniz için üzülüyorum, adamlar chicken burgerin mucitleri (gerçek anlamda), efsane nuggetları var 60-lı 120 li 30 lu anlatılmaz yaşanır bir tad bir gelse türkiyeye siler atar kfc'yide popeyes'ide
  • tartışmasız kfc
  • Çeşnili tavuk yemek isterseniz wienerwaldi önerebilirim size
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

quote:

Orijinalden alıntı: anilerb

Ben kesinlikle popeyes diyorum. Özellikle maxi 1 e bayılıyorum. Hamburgerinin içindeki et gerçekten çok güzel ayrıca adamlar artık beni tanıyo menü alınca 1 kap ta mısır veriyolar yanında :)

1 kap mısırı tanıdıklarından degıl. maxi menunun ıcınde oldugu ıcın verıyorlar

gittiginde bı menuyu bi incele

maxi 1 de coleslaw var onun yanında ayrıca 1 kapta mısır veriyolar.

•  POPEYES mi KFC mi ???
  • Popeyes veya KFC Konya'da olan varmı.?
  • KFC eXtreme menü Hort olarak anlaşılmasın bu arada tadına doyum olmuyor.Hele dostunuzla beraber yedikten sonra
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.