Şimdi Ara

POPEYES mi KFC mi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
14.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar popeyes e cok sardırdım harbi et yaa mükemmel birsey burger falan yalan onun yanında..
    kfc den de yemiştim ama cok eskidendi tadını tam hatırlamiyorum.
    sizde tavuk eti bakımından kfc mi popeyes mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 29 Aralık 2010; 0:58:02 >

• kimse yemiyomu la bunlardan
  • Ben kesinlikle popeyes diyorum. Özellikle maxi 1 e bayılıyorum. Hamburgerinin içindeki et gerçekten çok güzel ayrıca adamlar artık beni tanıyo menü alınca 1 kap ta mısır veriyolar yanında :)
  • maxi 1 baya güzel yaa hayvan gibi doyuruyor hem
  • KFC restorana göre değişiyor her yerde aynı tadı alamıyorum.Fakat popeyes te pek böyle bir problem olmadı.
  • popeyes in patatesleri kabuklu dikkat ettiyseniz. ama sorun olmuyor her türlü gidiyor. en azından digerleri gibi undan hamur elde edilip yapılmıyor..
  • kfc kadar dandik bi tavuk eti satan yer görmedim 42 Tl hesap ededim karnım bile doymadı içime oturdu.. ayrıca tavuğun yanında verdikleri nedir onuda çözemedim...

popeyesten hiç yemedim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kfc
  • Popeyes'ın patateleri efsanedir zaten. Tabiki Popeyes.
    Ama KFC memleketimize Double Down modelini getirirse o zaman iş değişir. Onun SS'ini koymuyorum.

POPEYES mi KFC mi ???

• kfc daha güzel bence
  • geçen metroport kfc ye gittik arkadaşla. tavuğun tüyleri duruyodu daha kfc bitti o gün benim için
  • Ayrıca piliç seviyorsanız kesinlikle Fred's chicken tavsiye ederim. Hasta oldum tavuklarına. Gayette güzel üstelik. Kanatlı-butlu yani tam anlamıyla bütün piliç + patates + 1lt içecek 16.90. E bu şekilde doymayacak adam zaten daha neyle doyacak ? Onun dışında tek piliç 12.90
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Ayrıca piliç seviyorsanız kesinlikle Fred's chicken tavsiye ederim. Hasta oldum tavuklarına. Gayette güzel üstelik. Kanatlı-butlu yani tam anlamıyla bütün piliç + patates + 1lt içecek 16.90. E bu şekilde doymayacak adam zaten daha neyle doyacak ? Onun dışında tek piliç 12.90

2 Piliç yemiştim tabi baya doyurdu sonrada bimden profiterol almıstım
  • Babamla söyleriz 7 tane acılı tavukburger, bir de bakkaldan 1,5 litre ice tea al tamamdır. Yemek yapamadığım(ız) zamanlar kesinlikle mükemmel oluyor :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BBBAEA435 -- 29 Aralık 2010; 3:03:54 >
  • kfc yiyordum da popeyes hiç yemedim... onuda denerim..kfc güzel ama harbiden..elin oğlu tavuğu bilebaska yapıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

kfc yiyordum da popeyes hiç yemedim... onuda denerim..kfc güzel ama harbiden..elin oğlu tavuğu bilebaska yapıyor...

Kfc nin yağlı, minik etlerine kalma sende dene. Diğer fast food şirketleri gibi büyümeden yeteri kadar sömürmek lazım :)
  • quote:

kfc yiyordum da popeyes hiç yemedim... onuda denerim..kfc güzel ama harbiden..elin oğlu tavuğu bilebaska yapıyor...

Nick - mesaj uyumsuzluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo.

quote:

Nick - mesaj uyumsuzluğu

• Genelde Kfc'den Best Of Kfc ya da Xtreme yiyorum.

Henüz hiç Popeye'den yemedim bilmiyorum.

Not: Konuyla alakası yok ama Burger King favorim. Mc Donalds bu işi pek bilmiyor.
  • Yaklaşık olarak 8 sene ve öncesinde her kfc den yerdim ve o zamanlar gerçekten güzeldi.sonra popeyesle tanıştım ve ona bağlandım. Kfc gercekten bozdu. Popeyes parti devamm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.