Şahin'ime benzin almaya gitmiştim, adamın biri VW Tiguan ile geldi. Gördüğümde uyuz oldum herife, nasıl kazanıyor bunlar bu kadar parayı dedim. Yatlar katlar vs.
Tam bunları düşünürken bi baktım pompacı bunun arabasına motorin dolduruyor. Ooooh dedim içimden, içimin yağları eridi.
Şimdi eve geldim de aklıma geldi. Acaba pompacıya bir yaptırımı olabilir mi?
cCc pompayla vur ağzına cCc
Sana koymadıysa sorun yok adam düşünsün.
cCc PoPmalaMaSyONcCc
sendemi citizen
o değilde motorinli araçla dizel araçların depo girişleri farklı o yüzden imkanı yok yanlış yakıt konmasına
quote:
Orijinalden alıntı: inferno!
Sana koymadıysa sorun yok adam düşünsün.
bu saatte modlar da , admin dahi kayisi koparabiliyormus
Şahin'ime benzin almaya gitmiştim, adamın biri VW Tiguan ile geldi. Gördüğümde uyuz oldum herife, nasıl kazanıyor bunlar bu kadar parayı dedim. Yatlar katlar vs.
Tam bunları düşünürken bi baktım pompacı bunun arabasına motorin dolduruyor. Ooooh dedim içimden, içimin yağları eridi.
Şimdi eve geldim de aklıma geldi. Acaba pompacıya bir yaptırımı olabilir mi?
çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu tağam mı ?
aracı yan yatır düzelir
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
cCc PoPmalaMaSyONcCc
sendemi citizen
o değilde motorinli araçla dizel araçların depo girişleri farklı o yüzden imkanı yok yanlış yakıt konmasına
yok bizim arabaya koydular bikere allahtan hemen fark etti üstünü dizel doldurdu,servisi aradık eğer az koyduysa bişey olmaz dedi Eğer kötü niyetli olsaydık pompacıyı işinden attırabilirdik
citi pompayı elleme
O arkadaş nicki değiştirsin.
" cCc POMPACI_MAĞDURU_TİGUANLI cCc "
ben koydum kar ettim iyi ama ha
hocular benim bildiğim birinin pompa borusu daha uzun ondan dolayı diğerinin depo girişinde içerdeki kapağı açamıyor imkanı yok diye biliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme