Şimdi Ara

Pompacı benzinli araca motorin koydu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şahin'ime benzin almaya gitmiştim, adamın biri VW Tiguan ile geldi. Gördüğümde uyuz oldum herife, nasıl kazanıyor bunlar bu kadar parayı dedim. Yatlar katlar vs.

Tam bunları düşünürken bi baktım pompacı bunun arabasına motorin dolduruyor. Ooooh dedim içimden, içimin yağları eridi.

Şimdi eve geldim de aklıma geldi. Acaba pompacıya bir yaptırımı olabilir mi?

• cCc pompayla vur ağzına cCc
  • Sana koymadıysa sorun yok adam düşünsün.
  • cCc PoPmalaMaSyONcCc

sendemi citizen

o değilde motorinli araçla dizel araçların depo girişleri farklı o yüzden imkanı yok yanlış yakıt konmasına
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

Sana koymadıysa sorun yok adam düşünsün.

• bu saatte modlar da , admin dahi kayisi koparabiliyormus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Benzinli araca mazot atmak ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • K
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Şahin'ime benzin almaya gitmiştim, adamın biri VW Tiguan ile geldi. Gördüğümde uyuz oldum herife, nasıl kazanıyor bunlar bu kadar parayı dedim. Yatlar katlar vs.

Tam bunları düşünürken bi baktım pompacı bunun arabasına motorin dolduruyor. Ooooh dedim içimden, içimin yağları eridi.

Şimdi eve geldim de aklıma geldi. Acaba pompacıya bir yaptırımı olabilir mi?
    çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu tağam mı ?
  • aracı yan yatır düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

cCc PoPmalaMaSyONcCc

sendemi citizen

o değilde motorinli araçla dizel araçların depo girişleri farklı o yüzden imkanı yok yanlış yakıt konmasına

yok bizim arabaya koydular bikere allahtan hemen fark etti üstünü dizel doldurdu,servisi aradık eğer az koyduysa bişey olmaz dedi
    Eğer kötü niyetli olsaydık pompacıyı işinden attırabilirdik

• citi pompayı elleme
  • O arkadaş nicki değiştirsin.

" cCc POMPACI_MAĞDURU_TİGUANLI cCc "
  • ben koydum
    kar ettim iyi ama ha
  • hocular benim bildiğim birinin pompa borusu daha uzun ondan dolayı diğerinin depo girişinde içerdeki kapağı açamıyor imkanı yok diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.