Şimdi Ara

Polonya'dayım, varsa sorularınız alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erasmus yapıyorum, altı aydır buradayım

• 1 yada 2 dönem olup olmayacağını kendin mi seçiyorsun ? Yoksa duruma göre mi değişiyor. Nasıl geçiniyorsun devletin bağladığı hibe kalmana yetiyor mu ?
  • Hangi şehrindesin? Hibe kurtarıyor mu? İlk gittiğin zaman, kalacağın yer filan nasıl ayarlanıyor. Önümüzdeki bahar dönemi ben de Varşova'ya gideceğim de Erasmus için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlar güzel mi? Bir yerde okumuştum kızları en güzel 4. ülke miymiş ne yazıyordu.
    Edit:Ukrayna'yla karıştırıyor olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theexistance -- 10 Mart 2016; 19:15:08 >
  • the Pridestalker kullanıcısına yanıt
    ben sadece bir dönem olarak gelmiştim dönem bitince okulum ikinci dönemde kalmak istiyor musun dedi bende uzattım bir dönem daha yani erasmus programı genellikle bir dönemi kapsıyor lakin okuluna bağlı herşey, polonyadaki üni senden memnunsa tekrar davet mektubu gönderiyor sana 2. dönem gelebilmen için. hibe yetiyor diyebilirim artı devletten aldığım kyk bursu var. buranın parası biraz daha degersiz tl den o yüzden ucuz bir ülke diyebilirim.
  • Memnun musun halinden ? Kızları çok guzel ve cok rahat diyorlar doğru mu ? Hangi şehirdesin ? Gece hayatı nasıl ?

• Çok dindar bir ülke olduğunu okumuştum. Açık alanda içki içmek yasakmış vs. Bunlar doğru mu? Bir de Türklere ırkçılık yapıyorlar mı ya da herhangi bir başka millete?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • csb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Hangi şehrindesin? Hibe kurtarıyor mu? İlk gittiğin zaman, kalacağın yer filan nasıl ayarlanıyor. Önümüzdeki bahar dönemi ben de Varşova'ya gideceğim de Erasmus için

katowice deyim. çok gezip tozarsan hibe yetmez tabi ama buralara kadar gelmişken gezmemekte aptallık olur bir daha bu fırsatın geleceğı ne malum. ilk gittiğin zaten bir badi karşılıyor seni badi dediğim gideceğin üniversiteden gönüllü polak bir öğrenci. gitmeden önce konuşuyorsun onunla internet üzerinden yardımcı oluyor sana. ama benim badiyi hiç görmedim bazen ilgilenmiyorlar :) sorun yapmadım ben kendi kendime gittim buldum üniversitemi bir kaç evrak işlemleri vardı hallettim o kadar korkulacak bir şey yok yani. bu arada seçeneklerin arasında sadece warsawa mı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: theexistance

Kızlar güzel mi? Bir yerde okumuştum kızları en güzel 4. ülke miymiş ne yazıyordu.
    Edit:Ukrayna'yla karıştırıyor olabilirim

haklısın. gerçekten çok güzel kızları var yani 10 kızdan en az 8 i aklını başından alır :D
  • Lehçen nasıl Bende kısmetse seneye üniversite için Kanada'ya gitmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

csb

yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SkyKiller-

Memnun musun halinden ? Kızları çok guzel ve cok rahat diyorlar doğru mu ? Hangi şehirdesin ? Gece hayatı nasıl ?

memnunum. kızlar güzel ve sıcakkanlı, katowice şehrindeyim. gece hayatı gerçekten çok iyi. esmer siyah saç sakal görünce ilk defa insan görüyormuş gibi bakıyorlar:)
  • hwoarang. kullanıcısına yanıt
    Warsaw, Szczecin, Chestochowa vardı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hwoarang. kullanıcısına yanıt
    Bende seneye erasmusla Polonya ya gitmeyi düşünüyorum. O yüzden birkaç soru daha sorabilir miyim ? Mesela yurtta mı kalıyorsun ? Kalıyorsan yurtlar nasıl ? Yemek işini nasıl hallediyorsun ? Yerel halkın yabancılara karşı tutumu nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Çok dindar bir ülke olduğunu okumuştum. Açık alanda içki içmek yasakmış vs. Bunlar doğru mu? Bir de Türklere ırkçılık yapıyorlar mı ya da herhangi bir başka millete?

evet dindarlar ama sadece lafta. Evet yasak, ırkçılık gerçekten var bir kaç kez geldi başıma. Türklere değilde müslümanlara karşı ırkçılık çok oluyor buralarda malum televizyonlarda müslümanların hepsini terorist sanıyorlar isid felan paris saldırısı ardından bu olayların arttığını söyleyebilirim
  • Bende bu hafta erasmus sinavina girdim.Krakòwa gelmek istiyoruz nasil bi yerdir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Goodbye Agony

Lehçen nasıl Bende kısmetse seneye üniversite için Kanada'ya gitmek istiyorum

dilleri gerçekten çok zor bazen bir kelimede en az 10 sessiz bir sesli harf oluyor korkunç bir şey telaffuzu çok zor:D kanada iyidir hocam başarılar dilerim
  • polonya cok irkciymis orda yasayan bi akrabam soylemisti Turklere laf atiyolarmis dovuyolarmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SkyKiller-

Bende seneye erasmusla Polonya ya gitmeyi düşünüyorum. O yüzden birkaç soru daha sorabilir miyim ? Mesela yurtta mı kalıyorsun ? Kalıyorsan yurtlar nasıl ? Yemek işini nasıl hallediyorsun ? Yerel halkın yabancılara karşı tutumu nasıl ?

evet yurtta kalıyorum. yurtlar genellikle tek veya çift kişilik oluyor sana kalmış, tek kişilik daha iyi tabi. yemeği kendim yapıyorum odanda mutfak banyoda oluyor orası çok iyi. yemekhanede var ama domuz etini hemen hemen her yemekte kullandıkları için gitmiyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.