|
Bildirim
|
aynen ondan dolayı daha çok gitti benim de malesef el becerim hiç yoktu hatta birinci sınıfı bitirdiğimde bile bölümü bırakmayı düşündüm ama çok şükür ki bırakmadım:)ben el becerisinin pratik yapmakla geliştiğine inanıyorum yani ben çok pratik yaptım o şekilde geliştirdim eğer bu yolda başkalarına takılmaz ama o yaptı çok güzel oldu ben kaç defa yaptım hala neden olmuyor gibi söylenerek kendini demotive edersen bu şekilde pratik yapmazsan tabiki elin de gelişmez ben üzerine çok düştüm pratik dersim bittiğinde hemen eve gitmedim kalıp fazladan 2-3 saat çalıştım hatta evde de bazen çalışıyordum benim bi kaç arkadaşım vardı onlarla beraber kalıyorduk dersten sonra çalışıp birbirimizin yaptığı işleri yorumluyorduk kim neyi daha iyi yaparsa onu birbirimize gösteriyorduk
hayır bölümü bırakan olmadı yani ben böyle birşey duymadım açıkcası ben en çok 2 de zorlandım 2 gerçekten zor bir seneydi hatta büte kalmıştım protezde ve o büt zamanı çok fazla diş kestim bu da el becerimi dah fazla arttırdı bu yüzden 3 te pek zorlanmadım |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nope93 -- 10 Temmuz 2019; 12:55:58 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 10 Temmuz 2019; 13:41:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C83C5EC86 -- 10 Temmuz 2019; 13:47:19 > |
|