Şimdi Ara

Polo mu Clio mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Üniversite öğrencisiyim. Arabalardan pek anlamıyorum ilk aracım olacak. Sıfır almayı düşünüyorum. Otomatik vites istiyorum. Nedenleriyle birlikte hangisinin hangi serisini vs. Almam gerektiğini detaylarıyla açıklayabilecek birisi çıkarsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu işlerden sorumlu üyeyi çağılım.umarım akbil önermez

• Eski kasa Polo bulabiliyorsanız ucuza bulmaya çalışın yoksa da Yeni kasa Polo öneririm. Yeni Polo gelişi uzar, fiyatı fazla gelirse İbiza bakabilirsiniz.

Ama forumda şimdi gelip size alakasızca 208ler C Elyseeler önericekler hazırlıklı olun. Her başlıkta Honda öneren arkadaşlar göçükten beri kayıp neyseki.

• paran varsa hic arama sorma polo al.. ogrenci adama gerci ici genis araba lazım emme bu da idare eder :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

paran varsa hic arama sorma polo al.. ogrenci adama gerci ici genis araba lazım emme bu da idare eder :)

Hocam babam sürekli az satıldığını ve parça sıkıntısı olacağını söyleyip duruyor. Açıkçası ben de polo istiyorum ama nasil ikna edebilirim bilmiyorum.

• Yeni ibiza almanı öneririm poloya 10 bin fazla vermeye gerek yok daha donanımlı hem malzeme kalitesi aynı oldu bir önceki kasa deseydin hadi neyse panoramik camlı ibiza alabilirsin

• Polo yeni kasa olarak, clio nun yüzü eskidi 1-2 seneye yeni kasa çıkar, otomatik olacaksa dizeli clio da daha uygun bulursun, benzinli otomatik olacaksa polo daha iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    İbiza mı punto mu?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kısa vadede satacağım diye düşünüyorsan kesinlikle Clio aynı zamanda öğrenci olduğun için parçasının ucuzluğu da göz önünde bulundurularak Clio denebilir

• Eğer her iki araç için de bütçen uygunsa tabi ki Polo derim. Yeni kasası eski kasaya göre çok daha geniş. Ama ben olsam Yeni kasa polo yerine yeni kasa ibiza alırdım. Arada teknik olarak pek fark yok aynı DSG aynı TSI motorlar. İbiza fiyat olarak da daha uygun. Polonun ibiza karşısındaki bana göre avantajı iç malzeme kalitesinin bi tık yukarda olması.
    Yeni ibiza 1.0 EcoTSI 115 HP DSG(otomatik) Style Paket 78.000 TL
    Yeni Polo 1.0 TSI 95 HP DSG(otomatik) Comfortline 82.800 TL.
    Hem daha uygun fiyatlı hem de 20 Hp fark var.
    Edit: Clio hiç düşünme derim. En kötü 2 sene içinde yeni kasa çıkarır bence. Ayrıca clio'nun orta paketi (touch) 76.100 TL. 1.2 120 HP olabilir ama kesinlikle değmez o paraya. 2 bin TL fark için her türlü ibiza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 29 Ekim 2017; 13:34:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

Eğer her iki araç için de bütçen uygunsa tabi ki Polo derim. Yeni kasası eski kasaya göre çok daha geniş. Ama ben olsam Yeni kasa polo yerine yeni kasa ibiza alırdım. Arada teknik olarak pek fark yok aynı DSG aynı TSI motorlar. İbiza fiyat olarak da daha uygun. Polonun ibiza karşısındaki bana göre avantajı iç malzeme kalitesinin bi tık yukarda olması.
    Yeni ibiza 1.0 EcoTSI 115 HP DSG(otomatik) Style Paket 78.000 TL
    Yeni Polo 1.0 TSI 95 HP DSG(otomatik) Comfortline 82.800 TL.
    Hem daha uygun fiyatlı hem de 20 Hp fark var.
    Edit: Clio hiç düşünme derim. En kötü 2 sene içinde yeni kasa çıkarır bence. Ayrıca clio'nun orta paketi (touch) 76.100 TL. 1.2 120 HP olabilir ama kesinlikle değmez o paraya. 2 bin TL fark için her türlü ibiza.

Hocam babamı ikna etmekte çok güçlük çekiyorum. Poloya bile aklı yatmadı. Düşüncesi ise polonun az satılması ve yedek parçasının pahalı olmasıymış. Bu durumda ibiza için ikna etmem daha zor gibi. Bir de polonun kasası çok hoşuma gidiyor ama ibizayı da seçenekler arasına aldım.

• Polo mu az satıyormuş?

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Polo mu az satıyormuş?

Öyle diyor

• Polo B segmentinde en çok tutulan modellerden biri hatta belki de birincisi. Birçok şirket arabası görebilirsiniz beyaz polo. Ne diyeyim kolay gelsin. Eğer babanız poloya az satıyor diyorsa gerçekten piyasayı bilmiyor. İkna etmeniz çok zor gözüküyor bu düşünceye göre Bence "kendim bineceğim arabaya kendim karar vermem gerekir" üzerinden yardırın. Sonuçta siz kendi zevkiniz ile aldığınız arabayla vakit geçirmek isteyeceksiniz. Yedek parçalar arasında çok fazla fiyat farkı olacağını sanmıyorum. Dediğim gibi ben olsam hiç düşünmem ibiza alırdım fakat yeni polo ile clio arasında kesinlikle karşılaştırma bile yapmam. Her türlü yeni polo

• Yeni Fiesta varken ikisi de alınmaz.
  • Yeni Fiesta'yı da inceleyin derim. İlla ki Polo ve Clio arasından tercih yapılacaksa Polo derim ben.
  • Polo tabi ki.

Vw tayfasina dahil değilim; lakin polo’nun clio ile karşılaştırılması haksız bir rekabettir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragen

Eski kasa Polo bulabiliyorsanız ucuza bulmaya çalışın yoksa da Yeni kasa Polo öneririm. Yeni Polo gelişi uzar, fiyatı fazla gelirse İbiza bakabilirsiniz.

Ama forumda şimdi gelip size alakasızca 208ler C Elyseeler önericekler hazırlıklı olun. Her başlıkta Honda öneren arkadaşlar göçükten beri kayıp neyseki.

Yavaş yavaş zirveye oynuyorsunuz durduk yere herkese sallamalar yorumları küçük görmeler baltamalar takipteyiz

• Fiesta varken gerçekten alınmaz ikiside.
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Zirveye oynamıyorum aksine bilgim yok bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Azcık bilgimi de paylaşmaya çalışıyorum. Yakın zamanda araç alma araştırmaları için yoğunlaştım gezdim ettim çoğu aracı ve bayiyi. Forum başlıklarında da ne öğrensem diye dolandım ettim ama forumdaki VAG ve Alman acısı olan arkadaşlar yüzünden sinir bozucu bi hale gelmişti. Onu belirttim. Adam X mi Y mi diyor altına hemen gelip Z öneriyor. Adamın aradığı özelliklerin bir önemi yok illa Z önericek. Bakıyorsun her yorumda Z öneriyor. Diğeri geliyor DSG patlak yazmaktan başka bir şey yapmıyor. Bakıyorsun her başlıkta aynı şeyi yazıyor. Benzine zam konusu açılıyor konuyu açan adam utanmadan bilgi vermek yerine TSIcılar ağlıyor yazıyor. Bu tiplere sinirimden dolayı böyle oldum. Bu tipler sanki kendi parası harcanıyormuş gibi o rezil araca o para verilmez şu varken bu alınmaz o araca lpg takılmaz (sanki adam lpgyi dert ediyormuş gibi) gibi klasik baltalayıcı yorumlar yapıyor. Birisi sıfır araç alan haram para kazanıyordur bile demişti araba alma aşamasında soruşturmalarımda. Bu tipleri de baltalamaya devam edicem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.