Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.881
Cevap
53
Favori
652.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elensar77

quote:

Orijinalden alıntı: racert

Elensar kardes o fiyatı nereden aldığını öğrenme şansım var mi acaba

Kusura bakmayın geç gördüm.
    Maltepe Erel'den aldım bu fiyatı.

kardeşim elensar satıyormuşsun aracını ilanda gördüm hayırlı uğurlu olsun.türkiyedeki tek rieriger body kit sendeydi zaten.en kısa zamanda istediğin fiyata satarsın herkes bomboş araca 30 istiyor bu aralar piyasa uçmuş
  • lastikçiye gittim az önce bana sürekli lastiklerinin havası az diye telkinde bulunuyorlardı. baktık önler 28 arkalar 26 imiş. ben de önleri 38 arkaları 36 yaptırdım. depo kapağındaki şekline döndürdük. lastikçinin iddiası bir haftaya kalmaz basınçları düşrüttürmek için gelirmişim. direksiyona vurur fazla basınç dedi. tümseklerde bozuk yollarda sıkıntı olurmuş, ama deneyecez bakalım, en doğrusu yine kapakta yazandır diye düşünüyorum.

arabamı satabilirim dedim
    @racert , @djvenomss : fiyat sormuşunuz hiç düşünmemiştim ama sanırım 37-38 000 gibi bir rakama veririm. beyaz 2011 bm u. piyasaya bakmak gerekir tabi.

@racert sizin araba ihtiyacınız yoktu yanlış hatırlamıyorsam, piyasasını merak ediyorsunuz sanırım. bu akşam biraz düşüneyim , burası zaten kullanıcıların forumu olduğundan, satayım olmazsa tanıdıklardan birkaç müşteri vardı.

hazır konu açılmışken vw bayilerinin, dod ların mantığını da söyleyeyim, sıfırından beşbin tl aşağısını verirlermiş her zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: djvenomss

quote:

quote:

kardeşim elensar satıyormuşsun aracını ilanda gördüm hayırlı uğurlu olsun.türkiyedeki tek rieriger body kit sendeydi zaten.en kısa zamanda istediğin fiyata satarsın herkes bomboş araca 30 istiyor bu aralar piyasa uçmuş

Evet satıyorum. Kredi çekmeyi deneyeceğim tekrardan üstüne tamamlayıp. Hayırlısı bakalım istediğim rakama giderse eğer.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet satıyorum. Kredi çekmeyi deneyeceğim tekrardan üstüne tamamlayıp. Hayırlısı bakalım istediğim rakama giderse eğer.

gider inş ben yine beyaz 1.4 aldım benzinli ama dizel mi alsaydım herkes benzinden şikayetçi arabanın gelmesine daha 10 gün var.dizelinede 39 fiyat aldım

• hangi dizele 39 fiyat aldınız acaba...bm se çok çok iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06.04.2007

hangi dizele 39 fiyat aldınız acaba...bm se çok çok iyi...

1.6 dizelde var bm dizelde her ikisi içinde aynı fiyatı aldım

ama aklım hala kia rio da kaldı :)))))pazar test edip karar vercem artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samsung-İstanbul

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 06.04.2007

hangi dizele 39 fiyat aldınız acaba...bm se çok çok iyi...

1.6 dizelde var bm dizelde her ikisi içinde aynı fiyatı aldım

ama aklım hala kia rio da kaldı :)))))pazar test edip karar vercem artık

siz ve fiyat aldım diyen arkadaşlar bayi adıda yazarsa arayanlar için çok faydalı olur.

bayi adı söyleyemem arkadaşı işinden etmiyelim özel fiyat aldı bana arkadaşım:)))
  • anahtar teslim miydi acaba aldığınız fiyat...yani sigorta ve plaka işlemleride dahilmi...
    bence dizel alın kaçırmayın... bende bm var 1 hafta oldu gayet memnunum, 6lt gibi bir ortalama tutturdum tamamı trafiğin yoğun olduğu yokuşlu ankara çankayada gitgel 14kmlik güzergahta...2008 dsg passat 13lt yakıyordu aynı güzergahta... bm le daha 3km bile gidemedim düz ve boş bi yolda buna rağmen 6 lt beni memnun ediyor daha hafif tarfikte ve daha düz bir yerde 4-5lt rahat yakalanır.sonuç olarak aldığınız fiyatta çok uygun dizelle dahada güzel olur...
  • alınan fıyat pek de onemlı olmuyor.araç 2 ay sonra gelıyor ve faız avro yerınde kalmıyor!
  • araç hemen teslim yani bayinin elinde var
  • Aracımı dün akşam teslim aldım, dün akşam ve bu sabah test etme şansım oldu. Beklediğimden daha güzel çıktı bm. Öncelikle 1,2 motor küçük ama tepkileri hemen hissediyorsunuz, hızlanması ve çekişi çok güzel. Bir anda daha anlamadan 100-110 km hıza çıkıyorsunuz, konfordan bir şey kaybetmiyor. 1,6 araçtan biraz daha sesli ve sarsıntılı , ama büyütülecek bir konu değil. Rahatsızlık vermiyor. Start Stop özelliği de güzel. Işıkta beklerken bir anda sessizlik. toplam 70 km yapmışım, rahat trafikte, şu an ortalama 5,2 gösteriyor. Bayinin dediğine göre 2000 km'den sonra gerçek performansları alırmışım. Şu ana kadar tek bir olumsuz nokta oldu, ön etek biraz alçak. Kendi evimin otoparkına girerken ön alt eteklik sürttü. Malum bizim belediyeler kaldırım yüksekliğini bir adam boyu aldıkları için. Dikkatli olmak lazım heryerde.
  • Arkadaşlar,

Ankara Doğuş Oto Etimesgutta çalışan bir arkadaşımdan etkinlik haberi geldi.

Bu cumartesi saat 10:00 - 15:30 arasında Bluemotion araçlar ile ilgili bir eğitim ve sonrasında test sürüşü olan bir etkinlik yapacaklarmış. Eğitim araçla ilgili bilgiler,genel araç kullanım bilgileri, yakıt tasarrufu üzerineymiş.

Etkinlik için 0312 293 17 17 dan bilgi ve randevu alabileceğimizi söyledi. Eğitim 5-10 kişilik gruplar halinde veriliyormuş.

Biraz geç ulaştı haber bana, Etkinlik yarın. Ben eğitim kısmına katılmayı planlıyorum. Ankarada Bm araç almak isteyen ama kafasında soru işareti olanlar için bence bulunmaz fırsat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaeln -- 2 Aralık 2011; 13:55:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaeln

Arkadaşlar,

Bu cumartesi saat 10:00 - 15:30 arasında Bluemotion araçlar ile ilgili bir eğitim ve sonrasında test sürüşü olan bir etkinlik yapacaklarmış. Eğitim araçla ilgili bilgiler,genel araç kullanım bilgileri, yakıt tasarrufu üzerineymiş.

Etkinlik için 0312 293 17 17 dan bilgi ve randevu alabileceğimizi söyledi. Eğitim 5-10 kişilik gruplar halinde veriliyormuş.

Biraz geç ulaştı haber bana, Etkinlik yarın. Ben eğitim kısmına katılmayı planlıyorum. Ankarada Bm araç almak isteyen ama kafasında soru işareti olanlar için bence bulunmaz fırsat.

yarın bi uğrasam mı acaba?
    gerçi 25000 km yaptım onlardan daha iyi bildiğime eminim ekonomik nasıl kullanılacağını ama merak ettim şimdi..

• quote:

Arkadaşlar,

daha bügün ordaydım servise girdim kimse bişi demedi ama bügün dikkat ettim kapının onu bm doluydu hep 34 plaka :D

• Herkese selamlar,
    Bir süredir ekonomik araçları araştırıyorum. Polo BM şu an en iyi gibi gözüküyor. Rakamları detaylı inceliyorum.
    Orjinal VW sitesinde A+ sınıf grubuna giren BM'ın farklı motorlu versyonu var(linki aşağıda). 2,9 lt/100 km uzun yol tüketimi veriyor. Bizdeki BM'lar A sınıfı gözüküyor.
    Aradaki farkı bilen var mıdır? Klasik olarak Türkiye'ye 3 sene sonra mı gelir acaba?
    Favori modelim POLO CROSS .Görmeyenler incelesin (hem ön tampon yere değmez artık). Bu model 2.el olarak satılıyor ancak 1. ellerini gören var mıdır?

http://www.volkswagen.de/de/models/polo/trimlevel_overview.s9_trimlevel_detail.suffix.html/der_polo_bluemotion~2Fbluemotion.html#/tab=7860f54b77130332cd88762b28e608f4

• quote:

Orijinalden alıntı: n3co

quote:

Arkadaşlar,

daha bügün ordaydım servise girdim kimse bişi demedi ama bügün dikkat ettim kapının onu bm doluydu hep 34 plaka :D

ben samsunda yaşıyorum burada o etkinliği yaptılar bende polo var ama, golf bm kullandım mükemmel desem yeri var.... bu etkinliğin yararı var bu BM kullanıcılarının gitmesi çok iyi olur tavsiye ederim... ben hastalarımı arkadaşıma bırakıp gitiim valla...

• Valla tembelliğimden sabah kalkıp gidemedim. Ama baya talep varmış. Pazar günüde olacakmış etkinlik. Telefon edip isim yazdırmak gerekiyor sadece. Aslında Polo bm kullanıcısıyım. Golf bm yi merak etmiyor değilim :)
  • quote:

Valla tembelliğimden sabah kalkıp gidemedim. Ama baya talep varmış. Pazar günüde olacakmış etkinlik. Telefon edip isim yazdırmak gerekiyor sadece. Aslında Polo bm kullanıcısıyım. Golf bm yi merak etmiyor değilim :)

hocam mükemmel araç param olsa ondan alırdım...
  • 50 lıralık mazotla 250 km gıdıyorum her seferınde.2000 km yaptıktan sonra yakıt düşer diyenler var, görecez artık

Etkinliğe giden arkadaşlardan da yorumları beklyoruz tabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makelonur -- 3 Aralık 2011; 18:50:09 >
  • quote:

Valla tembelliğimden sabah kalkıp gidemedim. Ama baya talep varmış. Pazar günüde olacakmış etkinlik. Telefon edip isim yazdırmak gerekiyor sadece. Aslında Polo bm kullanıcısıyım. Golf bm yi merak etmiyor değilim :)

yok hocam ne talebi, gittik gördük gitmeye gerek dahil yok :D zaten 80'ni geçmeden şehir içi trafiğinde araba kullansan 3.0 ile 3.5lt ortalamayı yakalarsın.

Adamlar tek söylediği yavaş gideceksiniz basmıyacaksınız o zaman az yakar tabi arkamdan selektör yakıp kornaya basan tır olmasa biraz basalım demiyecekti, basttık da ne oldu 4.5lt oldu , öyle bastık derken 80'deyken 95'e falan cıktık o kadar :)

Yavaş sürün az yaksın ana mantık bu.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.