Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.881
Cevap
53
Favori
652.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tahminim biraz daha beklemeniz yilbasi kotayi eritmek için dAha da duser bence fiyatlar
  • [
    Hayırlı olsun güle güle kullanın
    Teşekkür ederim. Darısı olmayanların başına :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samsung-İstanbul

gümüş grisi blue motion almak istiyorum
    41300 TL fiyat aldım 40300 gibi fiyatlara alanların olduğunu belirterek almadım henüz.
    istanbul anadolu yakasında iyi fiyat verebilecek bayiyi tavsiye edecek müşteri yada satmak isteyen bayi varsa mesajını bekliyorum.

Ben Maltepe'den 40500'e bu hafta aldım. Ellerinde siyah ve lansman mavisi olduğunu biliyorum. Bir sorun isterseniz.Ben Maltepe'den 40500'e bu hafta aldım. Ellerinde siyah ve lansman mavisi olduğunu biliyorum. Bir sorun isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -REVOLUTİON-

quote:

Orijinalden alıntı: batlanc

Arkadaşlar selamlar,

Bugün ben de bir bluemotion aldım, kısmetse cuma günü teslim edecekler. Trafik sigortası dahil 40500 TL, siyah. Biliyorum , koyu rengin bakımı zor ama, görünce vuruldum araca. Bu ay satışlar azmış , bu nedenle pazarlık şansınız var. Bilginiz olsun.

Teşekkür ederim. Benim 2001 model Seat İbiza'm vardı. 1,6 motor 100 beygir. 11 yıldır hayatımda en memnun olduğum dostum oydu. Ondan ayrılmak biraz hüzünlü olacak ama, polo bm kullanınca inşallah onu aratmaz, memnun kalırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -REVOLUTİON-

quote:

Arkadaşlar selamlar,

Bugün ben de bir bluemotion aldım, kısmetse cuma günü teslim edecekler. Trafik sigortası dahil 40500 TL, siyah. Biliyorum , koyu rengin bakımı zor ama, görünce vuruldum araca. Bu ay satışlar azmış , bu nedenle pazarlık şansınız var. Bilginiz olsun.

Teşekkür ederim. Benim 2001 model Seat İbiza'm vardı. 1,6 motor 100 beygir. 11 yıldır hayatımda en memnun olduğum dostum oydu. Ondan ayrılmak biraz hüzünlü olacak ama, polo bm kullanınca inşallah onu aratmaz, memnun kalırım.

Polo da daha rahat ve memnun olacağınıza eminim.Ben kendi adıma çok memnunumFakat eski aracınıza gelirsek en iyi dost dediğiniz için bu dosttan ayrılmak sizi biraz üzecek sonuçta kolay değil 11 yıl sizi taşıdı getirdi götürdü.

• http://www.youtube.com/watch?v=RanKaPRM6HA

ilk defa görüyorum bu videoyu. buyrun engel testi(!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

http://www.youtube.com/watch?v=RanKaPRM6HA

ilk defa görüyorum bu videoyu. buyrun engel testi(!)

bu iyiymis hocam begendim...BENDE dogal olarak YASADIM onayliyorum dogru...
  • sanırım 50 km/h ile yapılmış bir test . daha hızlı olduğunu düşünmüyorum ama 34 plakalı bm olduğunu görünce bir paylaşayım dedim.

aslında bu esp yi abs yi denemk için özel pistler olması gerekir türkiye de de. ama malesef yok. varsa da bilmiyoruz kullanamıyoruz.

istanbulparkta bir atraksiyon yapılmış sanırım. bu öndeki de bm poloya benziyor buyrun videoya

http://www.streetfire.net/video/5ani5-mk3-gti_2341473.htm

http://www.izlesene.com/video/el-freni-ile-180/5126451

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VVVertigo -- 30 Kasım 2011; 14:08:49 >

• Bugün Vw Ankara eskihisardan 12 ay faizsiz kredi diye bir mesaj geldi...detayları bilmiyorum...ankaradan alacak arkadaşlar ilgilenebilirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06.04.2007

Bugün Vw Ankara eskihisardan 12 ay faizsiz kredi diye bir mesaj geldi...detayları bilmiyorum...ankaradan alacak arkadaşlar ilgilenebilirler...

aynı mesaj bana da geldi ben hemen aradım nedir ne değildir öğrenmek için ama ulaşamadım. mail attım telefonla döndüler. detaylar şu şekilde.

10 000 tl ye 12 ay sıfır faizli kredi veriyorlarmış. vw den beklenmeyen bir kampanya olmuş. birkaç model de sordum yarın dönecekler. bi bakarsınız değiştiririm bm polomu. yarın detaylar netleşecek. uygun bir araba bulursam kullanırım bu fırsatı..
  • inşallah hep daha iyileri olsun...
    benim BM daha 150 km de ben bile bi an düşündüm yani değiştiriyimmi diye :))
  • bende mi alsam satan var mı ankaradan :))))
  • ben satabilirim. 25000 km de dünyanın en az yakan arabası...
    vergisi az, doğa dostu cep dostu , düşünenler pm atsın( veya buraya yazsın farketmez aslında) kısa bir süre için geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

sanırım 50 km/h ile yapılmış bir test . daha hızlı olduğunu düşünmüyorum ama 34 plakalı bm olduğunu görünce bir paylaşayım dedim.

aslında bu esp yi abs yi denemk için özel pistler olması gerekir türkiye de de. ama malesef yok. varsa da bilmiyoruz kullanamıyoruz.

istanbulparkta bir atraksiyon yapılmış sanırım. bu öndeki de bm poloya benziyor buyrun videoya

http://www.streetfire.net/video/5ani5-mk3-gti_2341473.htm

http://www.izlesene.com/video/el-freni-ile-180/5126451

Test 60 km/h ile yapıldı. Sizin paylaştığınız videolardaki BM'da benim :)

• @neonal: e artık deşifre oldunuz:) çok güzel bir organizasyon olmuş, kıskandım doğrusu. esp si olmayan arabalara kıyasla ( en azından dışarıdan gözlemlerinize dayanarak) bir farklılık var mıydı??
    sizin videolarınızıda görmek isteriz..

güzelim piste inmişiniz video da pek basmamış gibisiniz, yanılıyor muyum? viraj limitlerini zorlamak için çok güzel bir fırsatmış oysa ki. yerinizde olsam spin atana kadar zorlardım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VVVertigo -- 1 Aralık 2011; 11:10:35 >
  • Ben video çekmedim:) ESP'si olan ve olmayan arasındaki fark ıslak zeminde frenle yapılan dönüşlerde görülebilir. Benim araba içeride kalırken diğerleri baya dışarı taşıyordu. Pist konusunda da pistteki herkes öndeki öncü aracın çizgisinden gitmek zorunda ve geçmek kesinlikle yasak. Zaten pistte de çoğu virajda limitlerdeydik bence. Arabanın ne kadar yattığını görebilirsiniz. Ayrıca lastiklerden sürekli ses geliyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: neonal

Ben video çekmedim:) ESP'si olan ve olmayan arasındaki fark ıslak zeminde frenle yapılan dönüşlerde görülebilir. Benim araba içeride kalırken diğerleri baya dışarı taşıyordu. Pist konusunda da pistteki herkes öndeki öncü aracın çizgisinden gitmek zorunda ve geçmek kesinlikle yasak. Zaten pistte de çoğu virajda limitlerdeydik bence. Arabanın ne kadar yattığını görebilirsiniz. Ayrıca lastiklerden sürekli ses geliyordu :)

Sanırım ön cam dahil(bana öyle geldi) filimli camlarınız var bu hiç sorun yarattı mı trafikte şimdiye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockinger

quote:

Orijinalden alıntı: neonal

Ben video çekmedim:) ESP'si olan ve olmayan arasındaki fark ıslak zeminde frenle yapılan dönüşlerde görülebilir. Benim araba içeride kalırken diğerleri baya dışarı taşıyordu. Pist konusunda da pistteki herkes öndeki öncü aracın çizgisinden gitmek zorunda ve geçmek kesinlikle yasak. Zaten pistte de çoğu virajda limitlerdeydik bence. Arabanın ne kadar yattığını görebilirsiniz. Ayrıca lastiklerden sürekli ses geliyordu :)

Sanırım ön cam dahil(bana öyle geldi) filimli camlarınız var bu hiç sorun yarattı mı trafikte şimdiye kadar

Evet. Ben bu kadar koyu olmalarını beklemiyordum. Gece aynalardan arkayı göremiyorum. Bu durumdan çok rahatsızım 3 vakte kadar söktürmeyi düşünüyorum.

• Vwertigo kardes en son ne kadar fiyat istersiniz araca bilgi pm please
  • quote:

Orijinalden alıntı: racert

Elensar kardes o fiyatı nereden aldığını öğrenme şansım var mi acaba

Kusura bakmayın geç gördüm.
    Maltepe Erel'den aldım bu fiyatı.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.