Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.881
Cevap
53
Favori
652.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: makelonur

tüm bunların ötesinde mazotu nerden alıyorsunuz? vw de petrol ofisi iyi denmişti.

Bundan önce bende Corsa 1.3 CDTI vardı. 1 depo PO alma gafletinde bulundum, araba hayatının en kötü günlerini geçirdi. Hatta birkaç sefer çalışmadı bile! Shell'e geri dönünce her şey eski haline geri döndü. O zamandan beri hep shell alıyorum hatta mümkünse GTL+ alıyorum. Piyasadaki en temiz yakıt o. GTL+ i performans arttırdığı için değil çok temiz ve saf olduğu için alıyorum, çok da memnunum. Neticede çok hassas arabalara biniyoruz. Ömrünü uzatmak için kesenin ağzını biraz daha açmaya razıyım.
  • Arkadaslar 2 sorum olacak,
    Birincisi Sabah eksi derecelerde ilk calistirmada gaza sonuna kadar basinca 3000 devirde sabitliyo ve motordan garip bir titresim sesi geliyor ,Hareket ettigimde ise 3000 ustune cikiyor bu sizdede boylemi...
    Ikincisi startstop surekli aktif kullaniyorum,arabayi durdurdum debriyajdan cekince motor duruyor tekrar basinca calisiyor devam, ayni sekil de durdum motor durdu Ben el frenini cekip indim bagajdan Birsey alip geldim, debriyaja basinca arac calismiyor ve ekranda manuel calistir yaziyo bu ozelligin amaci nedir veya bunu yasayan oldumu acaba....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06.04.2007 -- 27 Kasım 2011; 22:41:17 >
  • Yakit konusunda Markadan cok alinan istasyonunda etkili oldugunu dusunuyorum,total po ve bp kullandim uzun sure cok buyuk bir fark goremedim ama kendi icinde ayni markada farkli pompalarda zaman zaman performans degisikligi gozlemledigim oldu...
  • Ben Shell den alıyorum VP Diesel ama 10 kuruş daha ucuz olan FuelSave Diesel e geçmeyi düşünüyorum ya da OPET i denemeyi düşünüyorum.

Lastik basıncı da yakıt deposu kapağında değerlerde olmasına özellikle önem gesteriyorum. En geç 2 haftada bir ölçüm yapıyorum ve 2 birim kadar azalmış oluyor hep tamamlıyorum.

ön lastikleri 38 arka lastiklere 35 basıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06.04.2007

Arkadaslar 2 sorum olacak,
    Birincisi Sabah eksi derecelerde ilk calistirmada gaza sonuna kadar basinca 3000 devirde sabitliyo ve motordan garip bir titresim sesi geliyor ,Hareket ettigimde ise 3000 ustune cikiyor bu sizdede boylemi...
    Ikincisi startstop surekli aktif kullaniyorum,arabayi durdurdum debriyajdan cekince motor duruyor tekrar basinca calisiyor devam, ayni sekil de durdum motor durdu Ben el frenini cekip indim bagajdan Birsey alip geldim, debriyaja basinca arac calismiyor ve ekranda manuel calistir yaziyo bu ozelligin amaci nedir veya bunu yasayan oldumu acaba....

Bu teknik bir detaydır

Boş viteste ve duruyorken yüksek devir çevirmenize müsade edilmez , aracın Motor kontrol ünitesi deviri 3000 de sınırlar
    birçok VW dizelinde bu böyledir.

ikinci konu benimde başıma geldi. belli ki araçtan inildiği zaman trafikte olunmadığını dur kalk sisteminin çalışmasının gerekmediğini düşünmüş ve aracı bu şekilde tasarlamış olabilirler. Dolayısı ile Manuel start ile başlatma istenmesi normal geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 06.04.2007

Arkadaslar 2 sorum olacak,

Selamlar, tam olarak süresini bilmiyorum ama belli bir süre geçtikten sonra motoru tekrar çalıştırmak için kontağı yeniden çevirmeniz gerekmekte. arabanın dışında da olsanız içinde de olsanız bu şekilde.

• Polo Bluemotion değil bu araba.

1.2Tdi trendline dır.

1.2 dizel motoru dışında ne donanım olarak ne ince detaylardaki bluemotion teknolojisi olarakta alakası yok
  • Arkadaşlar selamlar,

Bugün ben de bir bluemotion aldım, kısmetse cuma günü teslim edecekler. Trafik sigortası dahil 40500 TL, siyah. Biliyorum , koyu rengin bakımı zor ama, görünce vuruldum araca. Bu ay satışlar azmış , bu nedenle pazarlık şansınız var. Bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batlanc

Arkadaşlar selamlar,

Bugün ben de bir bluemotion aldım, kısmetse cuma günü teslim edecekler. Trafik sigortası dahil 40500 TL, siyah. Biliyorum , koyu rengin bakımı zor ama, görünce vuruldum araca. Bu ay satışlar azmış , bu nedenle pazarlık şansınız var. Bilginiz olsun.

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Hangi şehirden aldın?
  • Aracım geldi. YArın inşallah alıyorum bayiden. Tecrübeli arkadaşlar lütfen söylesin. Alırken nelere dikkat etmeliyim?
  • İstanbul Maltepe'den . Cuma'ya verecekler inşallah.
  • yeni alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin inşallah...

aracı teslim alırken genel gözle kontrol, fatura,ötv vergisi ödendisi, sigorta...vb. evrakları size teslim edecekler...onların kontrolü...araçta servisin açabildiği 1-2 özellik var beyinden istiyorsanız onların açtırılması...en faydalısı araç hareket ettikten sonra merkezi otomatik kilit...

ben bunları yapmıştım...tekrar hayırlı olsun herkese...
  • Arkadaslar bu aralar 0 bm var bayilerin elinde hayırdır bm 2 aya sıra verdiler bir zamanlar ama şu aralar kampanya bile yapabilirler çünkü yaprak kıpırdamiyor otomotiv sektörunde
  • Benim aradığım heryerde vardı nerdeyse BM.
    Genelde siyah, mavi ve gri kalmış ellerinde. Bazı yerlerde de beyaz vardı. 40.300tl fiyat aldım minimum. Ama benim için çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: racert

Arkadaslar bu aralar 0 bm var bayilerin elinde hayırdır bm 2 aya sıra verdiler bir zamanlar ama şu aralar kampanya bile yapabilirler çünkü yaprak kıpırdamiyor otomotiv sektörunde

@racert: e o kadar fiyat artırılarsa olacak tabi ki. malesef doğuş oto talepleri karşılayacak yeterlilikte araç getirtemediğinden veya kasıtlı olarak yaptığından, anlamsız fiyatlar oluyor ikinci eli sıfırından pahalı satılan arabalara alıştırdılar insanları. keşke ellerinde çok daha fazla kalsa da bu burnundan tüy aldırmaz tavırlarından vazgeçseler.
    premium marka dediğin bayiye gittiğinde elimizde yok 6 ay sonra gelir diyen marka değildir. arzı artırmaları gerekir. umarım güzel kampanyalar yaparlar da fşyatlar uygun rakamlara gelir.
  • Elensar kardes o fiyatı nereden aldığını öğrenme şansım var mi acaba
  • Arkadaşlar sonunda bugün BM aldım. İlk izlenimlerim süper. Özellikle bu start stop özelliği çok iyi. Herkese tavsiye edebilirim bu aracı. 41000'e aldım. Biraz fazla ama artık uzun vadede zararımızı karşılar inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batlanc

Arkadaşlar selamlar,

Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaraca9

Arkadaşlar sonunda bugün BM aldım. İlk izlenimlerim süper. Özellikle bu start stop özelliği çok iyi. Herkese tavsiye edebilirim bu aracı. 41000'e aldım. Biraz fazla ama artık uzun vadede zararımızı karşılar inşallah.

Bu bir kaç aydır forumda baya Polo patlaması yaşanıyor çok güzel benzinli,dizel,GTI,BM,Düz vites ,DSG farketmez Polocular affetmez alır

• quote:

Orijinalden alıntı: -REVOLUTİON-

quote:

Orijinalden alıntı: mkaraca9

Arkadaşlar sonunda bugün BM aldım. İlk izlenimlerim süper. Özellikle bu start stop özelliği çok iyi. Herkese tavsiye edebilirim bu aracı. 41000'e aldım. Biraz fazla ama artık uzun vadede zararımızı karşılar inşallah.

Bu bir kaç aydır forumda baya Polo patlaması yaşanıyor çok güzel benzinli,dizel,GTI,BM,Düz vites ,DSG farketmez Polocular affetmez alır

always polo

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.