Selam ümmet. 9N1 kasa son gelen parti Highline Polo buldum, araba 260 binde, fiyatı 325 bine anlaştık. Kaput tavan bagaj orjinal renk kırmızı. Far sensörü, yağmur sensörü, kararan ayna, ESP var en dolu paket imiş. Yarın bakacağım, arabaya binmeyeceğim yaza kadar eksiklerini yaptırıp satmayı düşünüyorum. Bu araçlarda ekspere 10 bin vermeye gerek var mı? Aracın eksper raporu var ama 10 aylık. Toplam 4 hava yastığı var, Tarcanlar'a gitmeye değer mi sizce? Klimasını, conta, blok kontrollerini kendim yapabiliyorum. Kaporta ustam da var. Ne dersiniz? Bir de araç sahibi araç 75 değil 100 PS demiş ama torku 114 çıkmış eksperde? 100 beygir atmosferikten en az 140-150 tork olsa 120-130 çıkmaz mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72F674EC6 -- 12 Ocak 2025; 19:14:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Polo alıyorum 2005 model ekspere gerek var mı?
-
-
Ben olsam o kadar para ekpere vermem, sadece bu araç için değil hangi araç olursa olsun. Motor'a bak, kaporta ustan da zaten ciddi bir kazası varsa anlar. Youtube'da 1000'de 1 olan arabaları gösterip sanki ikinci elde satılan arabaların hepsi ağır hasarlıymış algısı oluşturdular, şimdi de istedikleri fiyatı çekiyorlar zaten millet geliyor diye.
-
o kasalar sorunlu diye aklımda kalmış, şahsen bulaşmak istemezdim. illa ki alacaksam da eskpere o kadar para vermezdim. (eksper ücreti 10 bin TL olmamıştır diye düşünüyorum. en fazla 4-5 civarında olmalı)
-
Tarcanlarda zaten tek tarife var 10k değilse bile 8k civarındadır. Diğer firmalarda 10k lık paketler de bulunuyor. Bu eksper ücretinin 2-3k yı geçmemesi gerekiyor.
-
Araba Mad Max'ten fırlamış gibiydi, yağ kapağı bembeyaz köpük olmuş, termostat iptal, klima kompresörünü 2008 arabadan çıkma takmışlar 5 dk canı kalmış, km'si 260 binde diyor, silindir kapağı dahil yağ-su kaçağı var, karter göl olmuş.
En az 500 bin km yapmış bir Polo gördüm.
Satıcının kalbini kırmadan paradan 100 bin eksiğim var, kredi çekmeye gidiyorum, onaylanırsa geri arayım İnşaAllah deyip gülücük atıp gittim.
Kim bilir kime mıhlayacaklar bu Polo'yu.
-
Tarcanlar'a çok sağlam bir video çıkardı bu arabadan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X