Şimdi Ara

Polo 1.2 tsi dsg yokuşta sorun cikarirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bagaj full dolu ve ağır mal taşınacak parmak kadar boşluk olmayacak şeklide ve 5 kişi ile dik yokuşta uzermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turbo olduğu sürece yokuşta sorun çıkartmaz ama fazla yakar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kuru ve nemli bölgelerin düşmanı olan DSG 70-80.000 de sorun çıkardığı görülmüştür.

• Bagajda yük taşıyacaksanız enişte kasa doblo alın, 140-150ye kadar gayet iyi performansı var 1.2 TSI'ın sonra geberiyor,yüklü halde iken 1500-1700 devrin altına düşürmeyin çekmeme sıkıntısı olmaz.

• 2 ye bile atarsın.

• Dsg yeter diyip arabadan atlamasa bari

• Geçen 1.0 ibiza ile yokuşta gaza biraz fazla bastık motor indi usta bunlar böyle dedi. Almayın yani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karşında 1992 Renault Toros SW'nin arkasına takılı römorka çam kütükleri doldurup aracın içine su dinamosu, mutfak tüpü, iki büyük ceviz çuvalı tıkıştırıp bozuk köy yollarındaki dik rampaları yolu kazıya kazıya çıkarmış bir insan modeli var dostum, kaldı ki 1.2 Tsi'dan bahsediyorsun :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4tsi olmayan çok dusuyorda 1.2tsi nasıl bilmiyorum

• Çıkar torkun max. verdiği devirlerin altına düşmeyin sıkıntı olmaz.
  • 1.2 tsi çok zorlanıyor 1.0 atmosferik sahipleri de yol yardım çağırıp öyle çıkıyor.

• O kadar dolduracaksan o arabayla işin ne..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu 3 defa okudum anlayamıyorum polo 1.2 tsi dsg ve aşağıdailer yapılacak ??

"bagaj full dolu ve ağır mal taşınacak parmak kadar boşluk olmayacak şeklide ve 5 kişi ile dik yokuşta"

Size bildiğin ford transit lazım ne polusu
  • 5 kişi, klima açık yalova termal dik yokuşunu ivmelenerek çıkıyor araba. Dolayısıyla bagajda yük olması da çok fark ettirmez zorlanmadan çeker.
  • Connect lazım

• Hiçbir turbo motor hiçbir yokuşta sıkıntı çıkarmaz yüklü bile olsa.

• Bagaj zaten minicik, beton taşımayacaksanız zaten aldığı eşyaların bi ağırlığı olmaz. 5 kişi de zor sığar o arabaya, arkaya 3 manken oturursa olur ama ortada kocaman şaft tüneliyle pek rahat seyahat etmez. Yani 1.2tsi motora öyle aman aman yük binmez... yokuş da çıkar bayırda... ama dsg ise yokuşun ortasında kalıp size süpriz yapar mı bilemem...

• Yav adam belki kırk yılda bir böyle bayram seyranda arabayı yüklüyor. Sırf bu yüzden geriye kalan 350 gün kocaman araca binmek zorunda mı. Yine forumun akıl verme timi iş başında.
  • motor o zorlamaya yağ yakar dsg de kekeme olur
  • Arkada 10kg X 3 çocuk olursa problem olmaz ama teyzeler oturursa, emekleye emekleye zor çıkar!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.