Şimdi Ara

polk audio rti a3 dinleyen bilen var mı ? acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba polk audio rti a3 alma arifesindeyim.bu ürünü dinleyen var mı.rock müzik dinliyorum.bana uygun olur mu..ayrıca q acustic concept 20 mi yoksa polk audio rti a3 mü daha uygun olur teşekkür ederim.

• Ben tsi serisi sahibiydim iki yıl önce rti bunun bir üst serisi genel olarak bende şu kanıya vardım : cinema,tecno ve rock iyi bir hoparlör fakat jazz,klasik vb tarzlarda hoşuma gitmemişti .Sizin almak istediğiniz model bir üst seri . üstün oldukları yönleri yazdık.Ayrıca hangi amfi ile sürüleceğide önem arzeder.Madem seçeneği ikiye indirdiniz ki triangle ,focal gibi markaları elemişsiniz şahsen conscept 20 alırdım amfimi gidip her ikisine bağlayıp denemek koşuluyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savast -- 26 Haziran 2015; 15:21:21 >
  • Peki concept 20 yi polk dan üstün kılan taraf nedir.amfi pioneer a502r pikap akai AP b20

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tsi serisini sahibi oldum ve consept 20 timpanide dinledim tabiki polk RTİ değil. Fakat polk bende güzel intiba bırakmadı şöyle 2-3 den fazla endrümanlar aynı anda çalmaya başladığında bazı ensdrümanları perdeliyor ki bu olay stereo bir speakerda istenmeyen bir durum yineliyorum tsi serisiydi ki diğer markasların bu seri ayarında hoparlöründe bu duruma rastlamadım.Fakat cinema ve tecno müzikte de mükemmeldiler.Alper bey bu konuda ki tecrübeleri çok daha fazla zaten sizde takip ediyorsunuz.Sonuçta dinlemeniz kendi kulağınıza göre karar veriniz.

Ben şuan bookshelves alsam triangle cometex,focal 9 serisi,epos ve concept 20 bakar öyle denerdim ki geçenlerde actual power da 3m de cappo ikinciel satıldı sanırım Alper bey bir arkadaşına aldı saydıklarım içinde en üste koyardım ki ikinciel de sıfır rti seri ile aynı fiyatda idi müzik olarak her tarza uygun olur stereo babında.
  • Concept20 daha müzikal sahne daha geniş tizler daha detaylı. Alt frekanslar rti a3'te daha belirgin hatta boyundan beklenmeyecek kadar iyi ama ben yine de iyi bir ampli ve kaynak ile concept20 yi tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalayalper -- 27 Haziran 2015; 18:44:36 >
  • Merhaba arkadaşlar , savas beyin bahsettiği Reference 3a mm de capo i hoparlörleri sağolsun Alper bey sayesinde cok uygun bi fiyata almış olduk , işlerinin yoğun bir döneminde şahsen gidip yerinde inceleyip, testini yapıp , satıcının kargo yapmama ısrarı ile hoparlörleri alma ümidim kalmadığı noktada yine kargo zahmetinide üstlenen alper hocama edeceğim teşekkürler gayet yetersiz kalacaktır ,

Konu sahibi arkadaşa belki fikir verebilir ; aynı bütçelerde aynı hoparlörler arasında seçme yapmak durumunda kalmıştım reference leri almadan önce hatta benim listemde Quad 11L2 ve Dali icon mk2 de vardı ek olarak consept ve polklara , ben reference leri almasaydım consept lere karar vermiştim bu hoplar içerisinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor0636

Merhaba arkadaşlar , savas beyin bahsettiği Reference 3a mm de capo i hoparlörleri sağolsun Alper bey sayesinde cok uygun bi fiyata almış olduk , işlerinin yoğun bir döneminde şahsen gidip yerinde inceleyip, testini yapıp , satıcının kargo yapmama ısrarı ile hoparlörleri alma ümidim kalmadığı noktada yine kargo zahmetinide üstlenen alper hocama edeceğim teşekkürler gayet yetersiz kalacaktır ,

Konu sahibi arkadaşa belki fikir verebilir ; aynı bütçelerde aynı hoparlörler arasında seçme yapmak durumunda kalmıştım reference leri almadan önce hatta benim listemde Quad 11L2 ve Dali icon mk2 de vardı ek olarak consept ve polklara , ben reference leri almasaydım consept lere karar vermiştim bu hoplar içerisinde...

Sayın meteor0636 nickli arkadaş öncelikle aldığınız hoparlörler hayırlı olsun güle güle kullanın.Bir kaç yıldır piyasayı takip ediyorum aldığınız ürün son günlerde fiyatı bayaa düşmesine rağmen içimden neden almazlar bu fiyata derken size kısmetmiş zannedersem piyasanın durgunluğundan kaynaklandı ki son zamanlarda aldığım vintage ev esquire olmasa ben alacaktım.Eşref abiye paketletir evine gelirken anadolu yakasına getirir bende akşam alırdım.Özellikle lambalılarla uyumu güzel hoparlör.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • meteor0636 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun çok güzel bir hoparlör aldınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savas bey sagolun aslında bulundugum yer sebebiyle görüp dinleyip ürün alma ihtimalim hiç olmuyor , malesef hep netten bulup ürün almak zorunda kalıyorum bu nokatada Alper beyin yardımları olmasa zaten bu ürüne sahip olamayacaktım , ama dediğiniz gibi kısmette varsa olmayacak da oluyor bazen ,

HI-DEF-MAN hocam cok tesekkür ederim ...
  • Caner arkadaşımız bana göre güzel bir setup kurma yolunda emin adımlarla ilerliyor ilk önce ampli işini hallettik şimdi hoparlörlerini aldık sırada da kaynak var sanırım 😉 Bu arada hoparlörler cidden çok keyifli çalıyorlar olayın oldukça ciddileştiği bir basamakta olduğunuzu çok kolay hissettiriyorlar ve bu arada berilyum tweeterlı modeli galiba 10bin tl civarında satılıyor şu anda mavi hifi'da.. Bu hafta içi büyük ihtimalle gönderimi sağlayacağım.Reference 3a dulcet'ler gibi mm de capo'nun sesini de çok beğendim. Caner arkadaşıma bir kez daha hayırlı olsun diyorum.

• Dinlemedigim ama dinlemeyi çok arzu ettiğim bir ürün. Hayırlı olsun güle güle kullanın

• Cok sagol Alper, sayende hem anfide hemde hoparlorlerde icime sine sine adim adim ilerliyorum, bastan bir stereo sistem kurmak hem mesakatli ve masrafli hemde sistem bilesenlerini eslestirirken dogru adimlari baslarken atmayi gerektiren bi mesele, isin bu noktasinda oldukca sansliyimki yardim ve tavsiyelerinle ilerledim, ampli,hoparlorler,hoparlor kablosu ve interconnect tamam , hala amfi sehpasi ve hoparlor ayaklari konusu var ama suan en onemlisi ve bilesenler icinde belkide en ucu acigi olan kaynak konusu kaldi seninde dedigin gibi...

Mecanica hocam cok tesekkur ederim...

• meteor0636 kullanıcısına yanıt
    Be modelini dinlediğim ve çok beğendiğim fakat sizdekini dinleyemedigim çok guzel bir hop aldınız
    Gulegule ağız tadı ile kulananin inşallah

• Tugrul senin imza da tüm sayfayi kaplamaya başladı

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim Eray hocam...

• Mecanica kullanıcısına yanıt
    Daha çok yazacak sey varda al sat yazmıyoruz :))

• Hayırlı olsun, keyifli dinlemeler. Darısı benim gibi arayışı devam edenlerin başına:)
  • sparrowhawk S kullanıcısına yanıt
    Sağolsun hocam ,sizde anfi arayisinizi rotele Noktalamissiniz güle güle kullanan...umarim yakin zamanda aradiginiz tarzda bi hoparlörden bulup keyifle dinlersiniz

@sparrowhawk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor0636 -- 30 Haziran 2015; 21:41:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dali zensor 7 hakkında ne düşünüyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.