Bildirim
Polisiye/Gerilim Kitapları Okuyucuları (9. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Erebos bu romanı okuyanlar var mı?Nasıl? ,yazarı ilk defa duydum _____________________________ -
Konuyu bunca zamandır görüyorum ama ben kayıtlı değilmişim.
Beni de ekleyin.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: aso2
Craig Russell dan ilk hangi kitabı önerirsiniz arkadaşlar?
Yazarın ülkemizde 4 kitabı yayınlandı bu kitaplar bir seri ve sırasıda şu şekilde
Kanlı Kartal
Kanlı Masallar
Ölümsüz
Karnavalın efendisi_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: aso2
Erebos bu romanı okuyanlar var mı?Nasıl? ,yazarı ilk defa duydum
Ben de bugün yarın bu kitabı almayı düşünüyorum. Forumlardan okuduğum kadarı ile fena bir kitap değil gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 18 Temmuz 2011; 20:24:00 >_____________________________ Geri sayım sen doğduğunda başladı! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an her şey (0) dan başlayacak. -
Jean Christophe Grange - Ahmet Ümit tarzında yazar tavsiye eder misiniz? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük İskender
Jean Christophe Grange - Ahmet Ümit tarzında yazar tavsiye eder misiniz?
İlk sayfadan itibaren konuyu incelersen bu tarzda tavsiye edilen pek çok yazar görebilirsin
Bende Agatha Christie'nin iki ayrı yayın evinden çıkmış tahmin ettiğim üzere 6 ayrı basımlı (farklı kapaklı) kitaplarını topluyorum. Hemen hepsini zaten okumuştum çevrilen. Şimdi yine alıp alıp okuyorum sahaftan. Kitaplarının tek kötü yanı hemen bitmesi, hergün bir tane bitiyor
Bunun dışında şu kitabı şiddetle tavsiye ederim. Okuyanlar lütfen spoiler vermesin, çok ilginç ve bu türün, yani klasik polisiyelerin arasında okuduklarımın en iyilerinden;

Bende bu kapak ve baskı var.
Hepsi aynı tür değil ama;
Agatha Christie
Clive Cussler
Stephen King
Dean R. Koontz.
Robin Cook
ve ilk sayfada tavsiye ettikleriniz dışında sürükleyici başka hangi yazarlar var? Agatha Christie tarzı klasik polisiye bir sürü yazar var, aynı ekolden ve yıllardan kalma, onların bir çok kitabını buldum, alıp okuyunca fikirlerimi yazarım. Sahaftan bulursam Craig Russell, Tess Gerritsenleri toplayacam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex1983Pax -- 24 Temmuz 2011; 12:33:40 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür Can
quote:
İlk sayfadan itibaren konuyu incelersen bu tarzda tavsiye edilen pek çok yazar görebilirsin
Hocam gördüm de ben en çok 2'sini yakın tarz istiyorum. Nokta atışı yani._____________________________ -
quote:
quote:
quote:
Hocam gördüm de ben en çok 2'sini yakın tarz istiyorum. Nokta atışı yani.
craig russell ve tess gerritsen kitaplarını okuyabilirsin
quote:
quote:
quote:
bence glenn meade tarih ve polisiye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabhaz -- 24 Temmuz 2011; 14:54:23 >_____________________________ -
listeye benide ekleyin
ekleyin beni de _____________________________ ASUS N53SN-SZ024V KULLANICISIIntel Core i7-2630QM || 4 GB DDR3 1333 MHz RAM || nVidia GeForce GT 550M || 15.6" Full-HD ||Bang & Olufsen ICEpower|| 500 GB 5400RPM HDD || Super Multi DVD-RW || Windows 7 Home Premium x64 -
Agatha Cristie kitabı sipariş edeceğim 2 veya 3 adet, hangilerini tavsiye edersiniz ? _____________________________
Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır. -
quote:
Orijinalden alıntı: sabhaz
quote:
quote:
quote:
biri türk yazar diğeri fransız bence ikisininde yazdıklarından bir tane alıp oku ;)
Ahmet ümit okumadım ama çok övülen bi yazarımız İstanbul Hatırası kitaplığımda duruyor sırası gelince okunacak elbette :)
grangé a hertürlü kefilim => en çok övülen kitabı kızıl nehirler ama ben sonunu bildiim için okuyamadım.
diğer kitaplarından da leyleklerin uçuşu üst düzeydi bence diziside çekiliyor alıp okuyabilirsin...
bunu dışında kurtlar imparatorluğu direkt aksiyonla başlıyo kitap o da güzel.
kolonideki ikili favorimdir Lionel kasdan ve cedric volokine kolonide de farklı değişik bi konu üzerinden yazmış romanını üstad okuna bilir ama öncelik dediğim gibi kızılnehirler,leyleklerin uçuşu,kurtlar imparatorluğu
siyah kan,şeytan yemini,taş meclisini okumadım
ölü ruhlar ormanıda okuna bilir ama diğerleri daha ağır basıyor bence._____________________________
-
Grange ve agatha christie kitaplarını okudum ve okuyorum listeye alırsanız sevinirim. _____________________________
-
add me :)
my favourites:siyah kan(grange),çırak(gerritsen),kukla(ahmet ümit)_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: raskolnikov-34
quote:
Orijinalden alıntı: sabhaz
quote:
quote:
quote:
biri türk yazar diğeri fransız bence ikisininde yazdıklarından bir tane alıp oku ;)
Ahmet ümit okumadım ama çok övülen bi yazarımız İstanbul Hatırası kitaplığımda duruyor sırası gelince okunacak elbette :)
grangé a hertürlü kefilim => en çok övülen kitabı kızıl nehirler ama ben sonunu bildiim için okuyamadım.
diğer kitaplarından da leyleklerin uçuşu üst düzeydi bence diziside çekiliyor alıp okuyabilirsin...
bunu dışında kurtlar imparatorluğu direkt aksiyonla başlıyo kitap o da güzel.
kolonideki ikili favorimdir Lionel kasdan ve cedric volokine kolonide de farklı değişik bi konu üzerinden yazmış romanını üstad okuna bilir ama öncelik dediğim gibi kızılnehirler,leyleklerin uçuşu,kurtlar imparatorluğu
siyah kan,şeytan yemini,taş meclisini okumadım
ölü ruhlar ormanıda okuna bilir ama diğerleri daha ağır basıyor bence.
hocam ahmen ümit grange'ın bence Türk versiyonu Kukla,İstanbul Hatırası ve Bab-ı Esrar mutlaka okuman gereken kitapları
grange'ın da siyah kan'ı mükemmel en kötüsü de sanırım taş meclis onu en sona sakla okuyacaksan:)_____________________________ -
Kızıl Nehirleri okuyorum çok güzel 60 sayfa filan kaldı zaman bulamıyorum okumaya. Ama sevdim ara sıra geriliyorum cesetleri hayal edip ürperiyorum güzel yani sevdim ekleyebilirsin benide. _____________________________ -
agatha christie ve Grange dan bağımlısı olabileceğim kitap tavsiye eder misiniz?
kitabın sonunu tahmin edemeyeceğim,ağzımın bi karıs acık kalacağı türden bişey lazım önerilerinizi cok acil bekiyorum_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı