Şimdi Ara

polise yol vermek zorunlumudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
5.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merak ettım de,polise hangi durumlarda yol verilir,
    her zaman geçiş hakkı onların mıdır?
    yani,tamam,sirenler tepe lambası açıksa neysede,...

• Yol istiyorsa zaten tepedeki lambaları sirenleri açıktır. Onun dışında ışıkları yanmayan, sireni kapalı olan ama kavşakta bile kırmızıda geçen polis araçları görüyorum, bana yeşil yandığından hiç frene basmıyorum, korna eşliğinde aynen devam ediyorum kavşaktan geçmeye. Aslında şikayet etmek lazım ama kime kime şikayet etçen. Göreve gidiyoruz sirenlerimiz lambalarımız açıktı diyecekler. Uğraşmaya gerek yok zaten o kavşakların birinde bigün girer birisi ortadan bunlara devirir atar akılları başlarına gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex1983Pax

Yol istiyorsa zaten tepedeki lambaları sirenleri açıktır. Onun dışında ışıkları yanmayan, sireni kapalı olan ama kavşakta bile kırmızıda geçen polis araçları görüyorum, bana yeşil yandığından hiç frene basmıyorum, korna eşliğinde aynen devam ediyorum kavşaktan geçmeye. Aslında şikayet etmek lazım ama kime kime şikayet etçen. Göreve gidiyoruz sirenlerimiz lambalarımız açıktı diyecekler. Uğraşmaya gerek yok zaten o kavşakların birinde bigün girer birisi ortadan bunlara devirir atar akılları başlarına gelir
    Yol istiyorsa vermek lazım boşuna inatlaşmanın alemi yok zira başınıza dert açlılır .Sivile yol vermedi diye olay yaşayanlar biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

Yol istiyorsa vermek lazım boşuna inatlaşmanın alemi yok zira başınıza dert açlılır

Benc de ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

Yol istiyorsa vermek lazım boşuna inatlaşmanın alemi yok zira başınıza dert açlılır

Benc de ...

Alıntıları Göster
    Devlet polis aracına sireni ve tepe lambasını sadece görevine kolaylık sağlaması amacıyla takıyor ama gel gelelim bizim memurlar gideceği yere hızlı ulaşmak için yada trafikte beklememek için yani yalnızca zevki için tepe lambasını yakar sirenini açar. Aslında bir polis aracı görevi dışında tepe lambasınını bile açmaması gerekir ama bırakın polis aracını ambulans bile açıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Devlet polis aracına sireni ve tepe lambasını sadece görevine kolaylık sağlaması amacıyla takıyor ama gel gelelim bizim memurlar gideceği yere hızlı ulaşmak için yada trafikte beklememek için yani yalnızca zevki için tepe lambasını yakar sirenini açar. Aslında bir polis aracı görevi dışında tepe lambasınını bile açmaması gerekir ama bırakın polis aracını ambulans bile açıyor.

Alıntıları Göster
    Birgün de bi tane tepe lambası yanmayan polis göreyim artık.Kullanmasını bilmiyorlar resmen.Amerika'da kapalı şekilde gezilir eğer arkadan tepe lambalarını görürseniz bu kenara çek demektir.Bir de geceleri sokaklarda güya asayiş sağlıyorlar, maşallah gecenin zifiri karanlığında bunları gören adam zaten saklanır.Tamamen amacından sapmış şekilde kullanıldığını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sparkling

Birgün de bi tane tepe lambası yanmayan polis göreyim artık.Kullanmasını bilmiyorlar resmen.Amerika'da kapalı şekilde gezilir eğer arkadan tepe lambalarını görürseniz bu kenara çek demektir.Bir de geceleri sokaklarda güya asayiş sağlıyorlar, maşallah gecenin zifiri karanlığında bunları gören adam zaten saklanır.Tamamen amacından sapmış şekilde kullanıldığını düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    bırakın bu konuları artık hergun polisle ilgili bi başlık açılıyo. nedir derdiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: maxxer

bırakın bu konuları artık hergun polisle ilgili bi başlık açılıyo. nedir derdiniz?

Alıntıları Göster

Otoban'da 140 ile giderken Trafik polisinden sellektör yedim.

Dedim aha s*çtık , polis beni geçti kendini aştı önündeki Bmw 5,20D'ye sellektör çaktı. Bmw'de polis diye yol verdi sonra adam gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Otoban'da 140 ile giderken Trafik polisinden sellektör yedim.

Dedim aha s*çtık , polis beni geçti kendini aştı önündeki Bmw 5,20D'ye sellektör çaktı. Bmw'de polis diye yol verdi sonra adam gitti

Alıntıları Göster
    Polisle mi uğraşacaksın yaw ver yolu gitsin hergün yüzlerce adamla uğraşıyorlar... zaten bırakın okadar ayrıcalığı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞehzadeMustafa

Polisle mi uğraşacaksın yaw ver yolu gitsin hergün yüzlerce adamla uğraşıyorlar... zaten bırakın okadar ayrıcalığı olsun

Alıntıları Göster
    ehliyet alırken geçiş üstünlüğü oldugunu soluyor neyın pesındesınız arkadaşlar,her türlü yol verceksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

ehliyet alırken geçiş üstünlüğü oldugunu soluyor neyın pesındesınız arkadaşlar,her türlü yol verceksınız

Alıntıları Göster
    Sirenler açıksa yol veririm ama kapalı ise asla.Hatta inatlaşırım.Polis aracının birisyle kafa kafaya gelmiştik yok ben girecegim yok o.Ben bırakmadım tabi girdim.Polis arkadan birşey söylendi,bişeymi oldu dedim?Kızgın bir yüz ifadesiyle yok dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: loko

Sirenler açıksa yol veririm ama kapalı ise asla.Hatta inatlaşırım.Polis aracının birisyle kafa kafaya gelmiştik yok ben girecegim yok o.Ben bırakmadım tabi girdim.Polis arkadan birşey söylendi,bişeymi oldu dedim?Kızgın bir yüz ifadesiyle yok dedi.

Alıntıları Göster
    ben dörtyolda kırmızıda geçen polis gördüm sirenleri kapalıydı sıyırdı adamın birini.çok korktum ben de.ama bir kaza olsa kim suçlu olucak??

• quote:

Orijinalden alıntı: loko

• quote:

Görevde değilse yol vermek zorunda değilsin
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Işıkları çoğu zaman yanıyor.Işığa itibar etmemek lazım.Yol istediğinde zaten siren-korna çalıyor.O zaman yol vereceksin bu kadar basit.Siren miren yoksa vermene gerek yok.
  • quote:

quote:

quote:

polis aracı nasıl gorevde olmuyor anlamadım aracı almış pikniğe gıtmıyorlar heralde

Pikniğie değil ama kahvehane ye yetişiyodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stand Alone -- 31 Mart 2021; 21:57:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

Işıkları çoğu zaman yanıyor.Işığa itibar etmemek lazım.Yol istediğinde zaten siren-korna çalıyor.O zaman yol vereceksin bu kadar basit.Siren miren yoksa vermene gerek yok.

Aynen öyle Eğer bir şey dersede hep açık tututuğunuz için dikkatimi çekmemiştir memur bey dersin gidersin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

polis aracı nasıl gorevde olmuyor anlamadım aracı almış pikniğe gıtmıyorlar heralde

Pikniğie değil ama kahvehane ye yetişiyodur

Alıntıları Göster
    Normal bir Sivil vatandaşın Polis ile uğraşması zordur. Burda Sallayanlarıda okuyacağız tabi Sen polise laf edecen oda birşey demeyecek geçin bunları Türkiye'ye dönün Polise kafa tutmak için Hakim , Asker veya Savcı gibi Polisten üstün bir makamda bulunmalısın...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

Aynen öyle Eğer bir şey dersede hep açık tututuğunuz için dikkatimi çekmemiştir memur bey dersin gidersin

Alıntıları Göster
    Sabah işe giderken polis aracının biri beni sıkıştırdı, ben de kornaya bastım, sonra emniyet kemeri yerine güneş gözlüğü takmış resmi kıyafetli polis mânâlı baktı ama benim bir kusurum yoktu, çünkü polis bir yere yetişmiyordu, 2 memur aracın içinde diğer trafik kullanıcıları ile birlikte hareket ediyor.

Polisle asla inatlaşma, ters düşme, zıtlaşma, ikâr ve hakaret gibi Can'ımı ve Canan'ı sıkacak girişimlerden kaçınırım ama "Memoli" takıntılı "I AM THE KING OF THE ROAD" tavrını da ne yazık ki hazmedemem.

Herkesin işi kutsaldır, simitçi, şoför, polis, vali, kaymakam, öğretmen, kasap, manav, bakkal, doktor, kimsenin aracında mesleği yazmıyor, ama sirenler VVİİYYUUVVVV VİİYYUUVVV diğe çığlık atıyorsa Can kurtarmak için aracımı gerekirse kanala sürerim ama Can kurtulsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brujeria35

Normal bir Sivil vatandaşın Polis ile uğraşması zordur. Burda Sallayanlarıda okuyacağız tabi Sen polise laf edecen oda birşey demeyecek geçin bunları Türkiye'ye dönün Polise kafa tutmak için Hakim , Asker veya Savcı gibi Polisten üstün bir makamda bulunmalısın...

OLurda polis niye çekilmiyosun derse sende dersin sürekli açık tuttuğunuz için dikkatimi çekmemiştir lafını dedin diye polis birşey yapamaz sana sen merak etme yeterki birazcık özgüvenin olsun tabi varsa...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.