Bildirim
Polisaj Makinesi Kullananlar?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ucuzu da ise yarar ama yorar. cizik almada biraz daha zorlanirsiniz. makineye alismaniz gerek.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürekli kullanıyorum tavsiye ederim devir ayarlı alın mutlaka ve çevrenize belli etmeyin sürekli benim arabaya da cila atalım talepleri bıktırıyor çünkü :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanımı nasıl, çok yorucu mu? çünkü böyle şeyler bir hevelse alınır sonra
unutulur gider. Örneğin çok titizlik etmeden aracı komple cilalamak kaç dk. alır toplam?
bir de, etkisi en az iki hafta sürüyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: sienaumut
Sürekli kullanıyorum tavsiye ederim devir ayarlı alın mutlaka ve çevrenize belli etmeyin sürekli benim arabaya da cila atalım talepleri bıktırıyor çünkü :)
Rica etsem kullandığınız malzemeleri pm olarak atar mısınız? -
araca cila yapmak icin bu makineye ihtiyaciniz yok. 5 liralik el pedi ile de ayni sonucu alirsiniz.
cila atmak için polisaj makinasına ihtiyacın yok. polisaj makinası ile polisaj yapılır. aşındırıcılar (pasta, polish) ile boyayı (metaliklerde vernik) incelterek çizikleri kaybedilir.
100 lira civarı makinelerden einhell'i tavsiye ederim. senede birkaç kez kullanılacaksa iş görür. iyi birşey isterseniz flex, makita, dewalt, aeg, bosch gibi markalara bakabilirsiniz. -
Bence ucuz olan düşük devirlileri almanın pek gereği yok..cilayı felan iyice yedirmesi için deviri biraz yüksek olsun..bende 30 liralık olanlardan var koçtaştan almıştım..hem yedirmiyor hemde yoruyor..
Ben de koçtaştan aldım 89 tl çok memnunum 7 devirli çok fazla yormuyor, yünü de oldukça dayanıklı
Bende alasim var
quote:
Ben de koçtaştan aldım 89 tl çok memnunum 7 devirli çok fazla yormuyor, yünü de oldukça dayanıklı
Markasi nedir 89 tl ? -
araca cila atınca, servislerde (ikinci el araç satarken fiyat belirlemede) boya kontrolü için tuttukları makina boyalı uyarısı yapıyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: frtpasali
araca cila atınca, servislerde (ikinci el araç satarken fiyat belirlemede) boya kontrolü için tuttukları makina boyalı uyarısı yapıyor mu?
hayir.
İş makine almayla bitmiyor, yeni başlıyor :)
Akabinde pedler tablalar vs vs -
quote:
Orijinalden alıntı: aanil
quote:
Markasi nedir 89 tl ?
Markasını hatırlamıyorum bakar yazarım -
quote:
Orijinalden alıntı: bombar_dıman
Kullanımı nasıl, çok yorucu mu? çünkü böyle şeyler bir hevelse alınır sonra
unutulur gider. Örneğin çok titizlik etmeden aracı komple cilalamak kaç dk. alır toplam?
bir de, etkisi en az iki hafta sürüyor mu?
en önemlisi kullandıgın ciladır ve aracı yıkama sıklıgına göre değişir..normal şartlarda 2 haftadan fazla sürer etkisi -
Arkadaşlar makine sadece başlangıç olur. Daha sonra pedler, çeşitli aşındırma gücüne sahip pasta vs. almak gerekir. Biraz iyi olsun derseniz başlangıç için 150 makine olsa en az bir o kadar da malzemelr tutar.Özel skoda forumu var orada irfan isimli bir kullanıcı arkadaş var. Onun yorumları size yol gösterir. -
quote:
Şu benim araca bi cila atsak nasıl olur
quote:
Orijinalden alıntı: rewolwer_
quote:
Şu benim araca bi cila atsak nasıl olur
Daha pazar günü 2 araca birden yaptıktan sonra söylenecek söz mü şimdi bu ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X