< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Polis ve Bekçi Yumruk Yumruğa Kavga Etti

-
-
bu ne birader ya
-
bakın şunu aklınızdan çıkarmayın bir kavga oldugunda olayın ne sebeple çıktığını bilmeden ne yargılayın ne taraf tutun
-
Toplumun huzur ve guvenligini saglicak polis ve bekciye bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meslekten ihraca kadar gider bu iş. Acaba ne dertleri vardı da kavga ettiler.
-
Bekçi karşılık vermiyor ama polis hala yere yatırıp yumruklamaya devam ediyor silahıda atıyor yere kesin ihraç polis bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selçux -- 1 Eylül 2020; 0:15:35 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ben amırım sen memursun felan kavgası olmuştur muhtemelen zaten o işte başka niye kavga etsin ama iş saati içinde olduğu için ikiside işten atılır veya olayı ilk çıkaran atılır diğeride uzaklaştırma alır
silah gözüme takıldı hk 416 veriliyor demekki artık vay be ,
-
Kimsenin ihraç olacağını sanmıyorum.
Bizim burası için durum şu: Polisler, özellikle sivil çalışan arkadaşlar, iki araba ile gelip kahvede sohbet ediyor. Zaten mahalle, daha çok beyaz yakalı, minumum sıkıntı...
Bekçileri, milletin kimseyi rahatsız etmeden bira içtiği bir yere gönderiyorlar. Zaten tanıdıkları bu insanlara GBT yaptırıyorlar.
Polisle bekcinin farkina bak. Patates olmuş bekçi. Bundan sonra patateslerin yargici denilebilir polise.
Konuyu bilmiyoruz.
Hiç bir polis durduk yere bir devlet memuruna bu şekilde saldırıda bulunmaz bilir çünkü ihraca kadar yolu var.
Karşıda ki bekçide olsa kanunlar karşısında görevini yapmakta olan bir memur sayılır ve buna göre yargılanır.
Bekçi karşılık vermiyor bir sıkıntı olduğu belli.
Ayrıca şırnak gibi bir yerde kolluk kuvvetleri iyi bilir ki herkes birbirinin g*tünü kollamak zorunda çünkü bir çatışmada kim vurduya gidersin o yüzden yanındaki adamla bağını çok iyi tutman lazım ki bütün personelde böyle olduğunu düşünüyorum.
Bakalım yakında kokusu çıkar.
-
Bekçide hata sana vuruyorsa,sende en sert şekilde cevap verecek, bekçiye üzüldüm
Bekçi polise dikleniyor. İlk itende bekçi ama artistliğinin bedelini dayak yiyerek ödüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 1 Eylül 2020; 14:17:32 > -
Olay nedir ise ortaya çıkar umarım.Polis Bekçi sokak serseresi gibi davranamaz bu kabul edlemez içler acısı bunlar vatandaşı nasıl koruyacak.Sokak serseresi gibi ikiside bir derdin varsa verirsin mahkemeye.
Ya kime haklı kim haksız bilmem de, şu "durduk yere kimseye kötülük yapmaz" lafının da suyu çıktı.
Sanki tüm kötülüklerin bir sebebi varmış gibi bir yaklaşım bu. O saatte dışarda ne işi vardıyla aynı kafa.
Memlekette adalet yok yargı yok hala durduk yere olmaz diyorsunuz. Bal gibi oluyor kardeşim. Yan baktın cinayeti var bu ülkede daha size ne kanıt olsun sebepsiz kötülükler için.
-
Fark etmez ikisi de direkt ihraç olmalı. Memleketin güvenlik güçleri serserilik yapamaz. Mahalledeki çoluk çocuk yapıyor bunları. Bu tipler mi koruyor şimdi halkı? Asıl bizim kendimizi bu tiplerden korumamız lazım. Bir de üstüne halkın vergisiyle maaş alıyorlar. Şu tipler resmen halkın sırtına kambur. Doğru düzgün yaptırım yok diye iyice meydanı boş buldular.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 1 Eylül 2020; 15:28:17 > -
Bekçi cahilliğin özgüveni ile kaşınmış. Polisin yaptığına doğru demiyorum ama eline sağlık.
Amirine karşı fiili harekette bulunan bekçi. Bekçiyi çizerler, polise uyarı/kınama bir kaç maaş da ceza verilir.
Bekçinin haddine değil öyle polisi itmek.
-
Güzel kardeşim anladığım kadarıyla hayattan zevk almıyorsun.
Kendimden örnek vereyim. Cezaevi veya mevcut pozisyonumdan yada şuan ki hayat şartlarımdan vazgeçmek istemem.
Bunun içinde mesela ikili münakaşalara girmem umrumda olmaz çünkü karşımdakinin kaybedecek neyi var bilmiyorum ama benim ona göre muhtemelen kaybedecek ciddi bir kariyer, iyi bir hayatım var.
Bu yüzden senin tezini çürütebilirim.
Eğer kendi görüşünü savunuyorsan o zaman hayatında kaybedecek bir şey kalmamış ve boş bir insansındır.
Bu polis arkadaşımızda meslekten ihraç edildiğinde ne yapacak ? aynı maaş aynı standartlarla hayatına devam edebilecek mi ? tabiki hayır hiç kimse devlet memurluğundan atılmış birisini işe almak istemez.
Şimdi söyle bakalım durup dururken olur mu
-
Hayattan zevk almamakla, kaybedecek bir şeyi olmamakla bu konunun alakasını söyler misin? Benim de işim gücüm kariyerim var ben sebepsizi bırak, sebep olsa bile %90 böyle fevri hareketler yapmam gider yargıya başvururum; çünkü şükür aklım yerinde ve eğitimliyim. Burada izlediğin memur dediğin adam doğru düzgün eğitim almamış, stres kontrolü yapamayan, vasıfsızın teki o yüzden de düşünmeden saldırmış. Keza bekçi de öyle zaten.
Her kötülüğün bir sebebi varsa o zaman herkes birinden intikam alıyor. Bu mu senin her şeyi çürütebileceğin mükemmel tezin? Bunu git kızı tecavüze uğrayıp öldürülen babalara anlat bakalım hiç bir şey sebepsiz olmaz senin kızının da vardır bir yanlışı diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 1 Eylül 2020; 15:47:39 > -
Ama sen herşeyi farklı yerlere çekmeye çabalıyorsun böyle müzakere olmaz dostum :)
"durduk yere kimseye kötülük yapmaz" diyorsun sonra tecavüze yada olayı cinayete çeviriyorsun
En Beğenilen Yanıtlar

bakın şunu aklınızdan çıkarmayın bir kavga oldugunda olayın ne sebeple çıktığını bilmeden ne yargılayın ne taraf tutun |
Toplumun huzur ve guvenligini saglicak polis ve bekciye bak
|
Bekçi karşılık vermiyor ama polis hala yere yatırıp yumruklamaya devam ediyor silahıda atıyor yere kesin ihraç polis bence
|
Benzer içerikler
- gerçek ihtiyaç sahipleri nasıl bulunur
- yossi imamoğlu kimdir
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- topçu kışlası
- cumhurbaşkanı ölürse yerine kim bakar
- togg ortakları
- 5g ihalesi ne zaman
- togg sıfır fiyatı
- yapay zeka tahlil sonuçları
- byd yeni model
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X