Şimdi Ara

POLİS OKULU ALIMLARI NİYE DÜŞTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HERSENE 6000 ALTINDA ALIM YAPMAYAN POLİS OKULLARI BU SENE SADECE 3200 KİŞİ ALACAK SİZCE NİYE

• cemaat mi ?
  • Iktidar ile ilgisi oldugunu dusunmuyorum eger bunu kastediyorsan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Iktidar ile ilgisi oldugunu dusunmuyorum eger bunu kastediyorsan.
    bence cemaatle yaşadığı sorunun etkisi vardır. cemaate senin değil benim dediğim olur mesajını vermek istiyor. ayrıca 3000 pomem yedek alımlarınıda iptal ettiler. ama olan bize cemaatle ilgisi olmayan halka oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delicious_95

bence cemaatle yaşadığı sorunun etkisi vardır. cemaate senin değil benim dediğim olur mesajını vermek istiyor. ayrıca 3000 pomem yedek alımlarınıda iptal ettiler. ama olan bize cemaatle ilgisi olmayan halka oluyor.

Alıntıları Göster
    Koruma memurluğu alımı için düşüldü diyorlar.
  • sadece 3200 mü? 3200 sadece mi oluyor?
    ülkeye bak, öğretmene, mühendise vermediği parayı polise verir, akademik olarak açtığı kadronun 1000 katı polis alır.

sonra ağlayın neden gelişmiyoruz diye. niye gelişesin?
  • EGM'nin mevcudiyeti TSK'nın yarısına geldi neredeyse alımların azaltılması normal bence..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar polisi ne yapacaklar yahu alımları düşürsünler tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

O kadar polisi ne yapacaklar yahu alımları düşürsünler tabi
    yeterince katilleri vardır belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevdalınız Komünisttir

yeterince katilleri vardır belki

Alıntıları Göster
    Resmi rakamlara göre 340 bin civarı polis olduğu söyleniyor. Son yıllarda yapılan alımlarla polis sayısı olması gereken rakama ulaştı, daha fazlası gerekmiyor. Zaten TSK'nın Mart ayında açıkladığı rakamlara göre 652 bin askeri personel bulunuyor. Korucularda katılırsa 1 Milyonu aşkın silahlı kuvvet var, savaşta değiliz daha fazlası gereksiz.
  • Sevdalınız Komünisttir kullanıcısına yanıt
    Sen başın sıkışınca polisi aramıyorsun galiba ?
  • quote:

Sen başın sıkışınca polisi aramıyorsun galiba ?

Polis halkın hizmetindedir. Doğal hakkım olarak arıyorum. Katil ve halk düşmanı olduklarını değiştirmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avienova A kullanıcısına yanıt
    polisin görevi askerin görevi ayrı ikisini bir tutmamalısın bence. ayrıca şuanki hükümet polisi daha çok destekliyor ve her alanda kullanıyor. unutma terörle mücadele özel harekat polislerinin etkinliklerini daha çok arttırmışlardı.
    görüşüne katılmıyorum. genelleme yapmak doğru olmaz. her kurumun içinde iyi insanda kötü insanda vardır.
  • quote:

görüşüne katılmıyorum. genelleme yapmak doğru olmaz. her kurumun içinde iyi insanda kötü insanda vardır.

Fakat kurumun kendisi ve emrinde olduğu hükümet gerici. İster istemez genelleme yapmak durumunda kalıyoruz. Kuvai inzibatiye içinde de iyi insanlar vardı belki.

gerici olduğu herkese göre değişir. herkese göre gerici olsaydı %50 oyla gelmez her seferinde oy oranını yükseltmezdi. ha yanlışları yokmu elbette vardır. kuvai inzibatiye istanbul hükemeti tarafından ingilizlerin desteğiyle oluşturulmuş hatta askerlerine ingilizler tarafından maaş bağlanmış yarı resmi askeri örgüttür. artık ne kadar iyi olur bilemiyorum. ayrıca bunların zamanında yaşamadım ve içlerine girmedim sadece araştırdıklarımla biliyorum bunları. ama şuanki polislerin içine girdim ve tanıdım çoğu iyi insan. sende tanısan birebir seversin.
  • Senede 9 tane tarihçi alıyorlar öyp ile. 9 tane. 3 bin az mı?

• hocam sende haklısın. seni çok iyi anlıyorum. bende şu anda öğretmenlik okuyorum. keşke herkes işe girebilse. ama olmuyor işte.
  • 11 yillik AKP Cemaat aşkı sonucunda cemaat kadrolarindan her sene 3000 kusur kisi bu okullara girmis olsa
    30.000 den fazla ogrenci yapar.AKP ister cadi avi,ister isterse keklik avi baslatsin bu kadar adami hayatta temizleyemez.

30.000 kisilik polis gucu de zaten cemaate fazlasiyla yeter.Su saatten sonra artmis ya da artmamis degisen birsey olmaz.

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    olay aşk-ı memnuya döndü zaten. devlet sonunda anladı yenge elden gidiyo. behlül kaçmadan öpüp yollayayım dedi.ama yengeyi biraz öptüler. devlet şimdi onu temizlemeye çalışıyo. iyide yapıyo ama arada bizde kaynıyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.