Şimdi Ara

Polis arabayi bagliyordu 277 tl ile yirttik( cam filmi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Takip edenler bilir gecen cuma aracimi sattim ve sali gunu yeni aracimi aldim . Bugun oglen iki gibi esatdaki aspavaya gidiyorduk arkadaslarla esada cikar cikmaz cekiciyle hazirda bekliyen ekip hemen bizi cevirdi. ( aracim scirocco ozellikle luks ve iki kapili araclari ceviriyordu). Ehliyet ruhsat istedi verdik sonra yanima geldi beyefendi aracinizi baglicaz dedi neden diye sordum plaka ve cam filmi dedi . Plakalarim muhurlu orjinal ancak ustunde bu yeni cikan kabartma harflerden var filmler ise arka camlar orjinal karartmali camlar onlerde ise film oldugu belli bile olmiyan en ince cam filminden mevcut . Abi yapma etme filmden arabami baglanir derken bi yandanda sokmeye basladik ilk plakalari soktuk . Bu arada kendisi ceza yazmakla mesguldu . Arabanin faturasinda arka camlarin karartmali oldugu yaziyordu ekstra siparis edilmis onu gosterimce bir hisimla geldi ve on camdaki filmleri buldu ve soktu keske sokulmeden resmi olsaydi . Piyasada bulabilceginiz en ince cam filmi . Neyse soktuk ettik peki baglamayim dedi ve tam 277 lira ceza yazdi . 1 haftada sure verdi madde yazdi 1 hafta icinde trafik subeye kontrole gitcem .
    Yani ozet olarak cam filmi arti kabartmali plaka 277 lira . Cam filmi serbest filanda degilmis boyle ispatlamis olduk .
    İnanmiyanlar icin ceza makbuzunu ss liyebilirim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.