|
Pokemon Ultra Sun (3DS Versiyon) Türkçe Çeviri Oyun büyük oranla sonradan imla düzeltmesi ile Translate yardımı ile çevirildi. İmla hataları devam etmektedir ama oyunu anlamayacak kadar kötü değildir. Yeteri kadar vakit ayrıamadığım için bazı düzeltmeler tamamlanamadı bazı metin içeriklerinde satır atlamaları, yazının ekrana sığmaması gibi sorunlar çok az görebilirsiniz. Bir teşekkürü çok görmeyin. Çeviri maddi çıkar olmadan yapıldı, herhangi bir platformda ücretli paylaşmayın. İmla hatalarını düzeltmesini bitirmeden paylaşmamın sebebi de bu, hemen olmayan yamayı satmaya çalışanlar, maddi çıkar karşılığında olmayan yamayı konsolla satanlar yüzünden erken paylaşıyorum. Translate bastı çevirdi demeyin, oyun içerisindeki satırlar, atlamalar tamamen kodlardan oluşmakta, metinlerin içerisinde olan kodlar biri hatalı olduğunda yada bir satır yanlış girilirse oyun çökmekte. Bunları ayarlamak bile başlı başına bir küflet. Bu oyunu nasıl Türkçe oynarım; Citra Emulatör ile Telefonunuzda, Bilgisayarınızda(Windows, Linux, Mac vs), Konsolonuzda her yerde oynayabilirsiniz. Direk olarak .3ds uzantılı rom dosyasıdır. 3ds emülatörünün çalışabildiği her platformda oynayabilirsiniz. Aşağıdaki SS'lerden birinde kendi telefonumdan görsel ekledim oradan fikir edinebilirsiniz.. Oyun %99.99 oranında Türkçe'dir. Yamayı indir: https://sonercakir.blogspot.com/2021/05/pokemon-ultrasun-3ds-turkce-yama-turkce.html Forumda direk 3ds rom paylaşmak istemedim, bloguma girerek indirebilirsiniz.Bağış yapmak isteyenler için hesap numaram: Banka: Finansbank Enpara İban: TR610011100000000060298781 İsim: Soner Çakır Ekran görüntüleri: ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 7 Haziran 2021; 20:23:50 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt