|
Pokemon Ultra Sun (3ds) | %100 Türkçe Çeviri | Tamamlandı yayında. (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: karagoz24
Yanlış anlaşılma oldu hocam yayınlamak için istemedim oynamaya başlayacağım onun için istedim . O zaman 4 gözle yayınlamanı bekliyorum. Uzun sürer miBelli bir tarih yok ara ara oynayarak düzeltiyorum.
-
Hımm anlıyorum. Bende Pokemon sun için denemeler yapıyorum. Bazı noktalarda oyunda takılma oluyor. Sizde de oldu mu yardımcı olur musunuz. Yeni başladım nintendo oyunları oynamaya Türkçe olarak oynamak istiyorum. -
güzel değil Haklısınız ama yapacak birşey yok bence daha da bu konular açılmasın ya kabul edin artık bu durumu
-
heyecan ile bekliyoruz :D
-
Haydi artık güm güm güm! Karantina bitmeden güm güm güm!
-
quote:
Orijinalden alıntı: LycÇeviri %100 tamamlandı.
Şuan bazı sıkıntıları çözmüş durumdayım. Bazı metinler \n komutu istiyor satır atlaması için, şu halde çoğu diyalog penceresinde metinler yarım gözüküyor, ama oyun anlaşlılıyor. Cümle uzunluklarını el ile ayarlamam gerekiyor.,buda yüzbinlerce kelimeyi tek tek analiz etmek demek, ve yemezler denk geldikleirmi düzeltip yayınlayacağım.
Mesajda bahsi geçen n\ harflerine pathologic 2 çevirisinde bende denk gelmiştim. Metin dosyası üzerinden tamamını düzeltmeniz mümkün. İstiyorsanız anlatıyım size özelden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler, sıkıntı kalmadi suan oynuyorum oynayarak anlamsız cümleleri düzeltiyorum yavas yavaş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Elinize sağlık resimlerden bile çok güzel görünüyor. Ama iki sorum olacaktı.
1) Ne zaman yayınlarsınız
2) Yayınladığınızda Yamayı kullanmak için oyuna baştan mı başlıcaz yoksa oyun üzerine yama kurabilecek miyiz ?
Cevaplarsanız çok sevinirim. İyi günler
-
Beklemedeyiz
-
Son durum nedir
Hissediyorum çok az kaldı...
-
Çok baktığını sanmıyorum kaç ay geçti red dead redemption 2 çevirmiyor ama hayırlısı diyelim.
-
Beklemedeyiz. Umarım en kısa sürede çıkar.
-
Yayınlanmayacak sanırım :(
-
Yayınlanmış hatta Dolap uygulamasindan ürün özelliği diye satışa çıkmış. Değeri 500-600 lira olan konsola translate yamadan biçilen değere bakın... Yanlış anlaşılmasın burada cevirmene kızmıyorum o makineye cevirtip herkes oyunu asgari düzeyde anlasın diye herkese dağıtıyor. Ben bunların olacağını bildigim için Türkçe Wii Menüye bu hususu start-up ekranına yazmıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: rewoldYayınlanmış hatta Dolap uygulamasindan ürün özelliği diye satışa çıkmış. Değeri 500-600 lira olan konsola translate yamadan biçilen değere bakın... Yanlış anlaşılmasın burada cevirmene kızmıyorum o makineye cevirtip herkes oyunu asgari düzeyde anlasın diye herkese dağıtıyor. Ben bunların olacağını bildigim için Türkçe Wii Menüye bu hususu start-up ekranına yazmıştım.
Şaka sanırım yada ilanı veren arkadaş oyunun SS'sini kullanıp jpg olarak konsola atıp öyle resimlendirdikten sonra ilana koymuş dolandırıcı misali. Yani %100 fake
Çünkü henüz yamayı paylaşmadım. Birkaç kere bir discord sunucusunuda canlı olarak oynadım başka yok.
SS'deki yazı, noktası virgülüne benim çevirimle aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 5 Haziran 2021; 4:17:17 >
-
Bu arada çeviri 1 haftaya paylaşacağım
tabiki test sırasında başka çökme görmezsem, çünkü ilerleyen bölümlerde arada yama kaynaklı çökmeler kilitlenmeler yaşıyorum işim gereğide fazla vakit ayrıamadğımdan çalışmaya hız veremiyorum
-
Aynı ilanı Zebramo'da da koymuş. Bir ver bakalım çevirin nasıl olmuş diye demiş, oralı bile olmadı. Neymiş, cihaz içinde veriyormuş. Meraklısına ilan linki de burada https://zebramo.com/products/345940040/?ref=redirect.ai
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewold -- 14 Haziran 2021; 2:52:48 >
-
Hocam artık gelsin nolurr emeğinize saygımız sonsuz daha fazla yamalarda bekliyoruz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X