Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (862. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
185
Favori
1.149.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 860861862863864
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hile kullananlara cevap vermeye bile gerek yok beyler. Eğlencesini çıkarmaya çalışın. Evde bilgisayar başında pokemon yakalamayla zevk alan insanın kapasitesi ne olabilir. Uğraşmayın boşuna. Yakında ban yerler biz de o zaman makaramızı yaparız. Bu kadar paraların döndüğü bu kadar yatırım yaptıkları oyuna gps bot vs hile yapanları barındıracaklarını düşünmüyorum. İndirdikleri botun sitesi programlar falan belli. İlla ki önlem alacaklardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

152 lik bende 1453 oldu şimdi yükseltmiyorumda adınıda fetih koydum hatta

Bende 1600 e maxlamıştım. 5 lvl aldım. 1848 e maxladım.Nasıl oldu anlamadım.

• fefeyx kullanıcısına yanıt
    atıyorum mesela 3 pokemonlu yere dalıyorum en düşük olanı yeniyorum ikinci pokemona gelince yeniliyorum tabi kaybettiniz diyip çıkıyor gymden, sonra tekrar girince en düşük pokemondan başlıyor, en baştan başlıyor yani çözemedim
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Kendi takımından olan gyme saldırıyorsun da ondan. Karşı takım saldırılarında 6 pokemon seçersin. Kendi takımına saldırdığında yenersen gym prestiji yükselir,level atlar, sana da yer açılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: theasus

Şu oyunu keşke Supercell yapsaydı:(
    Fikir güzel ama diğer hersey cok kötü.
    Umarım zamanla biseyler değişir.

ooo supercell yapsa oyun tadından yenmezdi yaa supercell yapımcı kralı abi
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    anladım hocam sağolasın
  • Omanyte de magicarp gibi bir şey oluyor mu beyler, hani 20cp den 1450'ye falan yükseliyor? 10km lik yumurtadan çıktı daha önce görmedim de kimsede.

• quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

hocam bende 16 lvl im 52 km de ben yürümüşüm ama sizin pokemonlar baya sıkıntılıymış geçen gün pinsir buldum 820 lik birde en güçlü pokemon um 11 lvl de mi ne yaptığım 800 lük vapoeron um.şuan lucky egg basıp evolve yapmak için beklettiğim birsürü pokemonum var şimdi bassam 18 lvl hatta 19 lvl olabiliyorum sanrım bu evolvelardan 3 tanesi 1000 cp yi geçiyor hesapladığım kadarı ile sizin cpler düşük kalmış cidden gerçi benimkilerde düşük burda gördüklerime göre ama kim hile kim normal ayırt edemiyorum o yüzden takmıyorum

820'lik yine iyi. Bana çıksa göbek atarım. En azından eevee evolve yapsam yine fena bir şeyler olmaz da çıkan eevee'lerin cpsi düşük olunca evolve yapmanın anlamı da yok maalesef. Zaten artık farklı pokemonlar çıkmıyor aynıları çıkıp duruyor ama bari onlar çıksa yine iyi olacak. Ama hem aynı pokemonlar hem de 19 levelde cpsi düşük olunca kötü oluyor. Yanımdakilere 1000 çıkıp bana 400lük çıkması cidden içime oturuyor.

Ben de lucky eggle evolve 15te kullanmıştım. 15'ten 18 olmuştum. Şimdi bari yüksek cp çıkar dedim ama tık yok. 55 civarı evolve yaptım. Eğer o kadar varsa yapın derim. Zaten 30 dakika içinde anca o civarlarda oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

Clasha bot yasağı geldi %52 lik oyuncu oyunu bıraktı

Ne zaman geldi clash a ban inşallah hay ağzını öpem inşallah burdada gelirde defolup giderler şu hilesidir

• Konu içeriğinde belirtilmesine rağmen ısrar ile kural ihlali yapıp ve illegal yoldan oynamaya teşvik eden üyeler mevcut.

Kurallar dışında bir mesaj gördüğünüz takdirde tartışmaya girmeden "Şikayet" butonunu kullanınız, bu üyelere gereken işlemler yapılacaktır.

İyi forumlar.
  • iki mesajdan biri hile kavgası konu amacından sapmış gidiyor. kabul edelim;
    - oyunda her bölge adil değil.kimi yerlerde pokestoplar gymler ve envai çeşit pokemonlar yağmur olup yağarken kimi yerde pokemon bile çıkmıyor yahu kars ardahan gibi onlarca şehirde 1 tane bile pokemon görünmüyor.ki daha küçük bir çok avustralya köyünde 3. derece evrilmiş pokemonlar oluyor...
    - oyun resmen test edilmeden acemice ilk aşamada ne olduysa yallah şalalop denip çıktı piyasaya halbuki en ince detayına kadar test edilip açıklar giderilip tüm dünya için aynı anda çıkmalıydı varsın 1-2 ay geç çıksın ama bu yapılsın
    -çok fazla pokemon spawnı var yahu arkadaş saniyede pokemonmu çıkar.bu ne saçmalık sözde nadir dragonite bile 3 dakikada bir çıkıyor. pokemonlar çok çok çok bulunsaydı emin olun çok daha kıymetli olurlardı.şu an su yakar gibi pokemon transfer ediliyor.
    - pokemonun evrimleşmesi için şeker toplanması aşırı büyük bir saçmalık.eski oyunlarda var diye burda da aynısı devam edecek değil ya mantıklı bir evrimleşme süreci olmalıydı belki evrimleşme için starust kullanılabilirdi
    - pokemonların eğitimini yetenek öğrenmesini pokemon sahipleri bizzat sahada savaşarak yapmalıydı.gerekirse pokestoplar aynı zamanda antrenman sahalarına dönüştürülmeli ve mümkünse pokemonlara karma saldırılar (pokemone ğitimcilerinin fikrine göre bir veya fazla saldırının birleşimi) öğretilebilmeliydi
    - karşılaşılan yabani pokemonlarla savaş olmalıydı

bunların hiç biri olmadı sadece afedersiniz ama kaideyi kurtarmak için böyle birşey yaptık denip oyun sunuldu güzelde para topladı açıkcası ben bu oyunun yapımcılar tarafından fazla da geliştirilmeyeceğini düşünüyorum.çünkü oyun amacına yeterince hizmet etti ve sağlam para kazandırdı. dayz mevzusuna döner bu oyun.

edit: her oyunda hileye karşıyım kimse kullanmasın adilce oynansın isterim ama şu an bu oyuna sakın olaki para filan yatırmayın.çünkü hileciler oyunu çoktan pert etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2104C947D -- 31 Temmuz 2016; 23:52:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IntoTheStorm

Omanyte de magicarp gibi bir şey oluyor mu beyler, hani 20cp den 1450'ye falan yükseliyor? 10km lik yumurtadan çıktı daha önce görmedim de kimsede.

Yok omanyte çok çıkıyor. Sanırım 50 omanyte candye transfer oluyor. Çok yüksek cplik çıktığı filan oluyor.
  • Oyunu yapan andaval kimse büyük şehirleri büyük ülkelerin başkentlerini kıstas alarak oluşturduğu harita ve içinde ki pokestop durakları ve pokemonlarını da ona göre zengin kılmış.Bu mallıktır açık ve net bu oyun APK olmaktan çıkıp normal bir şekilde Türkiye'de android ve ios mağazaların da yer aldığında ancak o zaman ciddiye alınır.Onun dışında şuan oldukça çöp ve kullanıcıları gram iplemez tavır takınan bir yapım şirketiyle daha çok birbirinize hakaret edip,aşağılarsınız.Şu aşama da ciddiye alınacak bir oyun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

quote:

Orijinalden alıntı: IntoTheStorm

Omanyte de magicarp gibi bir şey oluyor mu beyler, hani 20cp den 1450'ye falan yükseliyor? 10km lik yumurtadan çıktı daha önce görmedim de kimsede.

Yok omanyte çok çıkıyor. Sanırım 50 omanyte candye transfer oluyor. Çok yüksek cplik çıktığı filan oluyor.

Geçmiş olsun o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Konu içeriğinde belirtilmesine rağmen ısrar ile kural ihlali yapıp ve illegal yoldan oynamaya teşvik eden üyeler mevcut.

Kurallar dışında bir mesaj gördüğünüz takdirde tartışmaya girmeden "Şikayet" butonunu kullanınız, bu üyelere gereken işlemler yapılacaktır.

İyi forumlar.

ısrarla ihlal yapanlar hakkında şikayete gerek duymadan işlem yapmak gibi bir yetkiniz yok mu? Neden şikayetleri bekliyorsunuz?
  • yec44 kullanıcısına yanıt
    hemşire pokemon bu çizgi filminde çok tatlıydı. Çensi çensi çensi
  • Bir çarizartım bile yok.
    Tek tauros var oda yumurtadan çıktı.Hiç bir cacık yaptığı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    2. si kadın
  • Ben yoruldum hilecileri şikayet etmekten bu yüzden bi süredir adam gibi konuya gelen yorumlara dahi bakmıyorum, yenilikleri vs takip ediyorum tabi konu sahibi olarak ve ilk mesajı her daim güncel tutuyorum.

Fakat ben çok isteyip hala bi snorlax bulamamışken (2 haftayı geçti oynama sürem), hileci eleman bi sayfa full snorlax resmi koyup amele gibi seviniyor. Buda haliyle beni biraz gıcık ediyor. Ama anlayamadığım nokta şu, ben o snorlaxı bulup yakaladıgımda alacağım zevk ile senin botunun yakalamasından alacağın zevk bir olabilir mi? Bende bilirim hile açmayı yanı ama ne anlamı kalır o zaman.

En çok komik olan ise bot ile kasıp "ya oyunda yapcak bşley yok sıkıldım hep aynı şeyler" diyenler var. Allah ımdan, arkadaşlara acil akıl fikir vermesini temenni ediyorum.

Track olayı düzelse her gün çıkarım hiç sıkılmadım ama track yokken arada çıkmıyorum canım istemiyor. Özellikle pv de çalışmıyorken nearby de snorlax görüp bulamazsam daha çok üzülürüm. Ne yapcam bilmiyorum, her gün snorlax bulma umudu ile çıkıyorum bi bulamadım :/ arkadaşlar trade gelsin yakalayacagım her snorlax senin olsun diyerekten snorlax arıyorlar. Onları burdan öpüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Konu içeriğinde belirtilmesine rağmen ısrar ile kural ihlali yapıp ve illegal yoldan oynamaya teşvik eden üyeler mevcut.

İyi forumlar.

ısrarla ihlal yapanlar hakkında şikayete gerek duymadan işlem yapmak gibi bir yetkiniz yok mu? Neden şikayetleri bekliyorsunuz?

adamın 24 saat boyunca bu konuyu takip edip "bakalım kimler yasak paylaşımda bulunmuş" diye beklemesini mi istiyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 860861862863864
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.