Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (471. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.152.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yanlış hatırlamıyorsam fake gps kullanıyorsunuz ve dün geçen tartışmalarda koleksiyon yaptığınızı söylüyordunuz. Peki, merakımdan soruyorum power up falan niye bu kadar önemsiyorsunuz acaba? Dün söyledikleriniz biraz takip edince pek inandırıcı gelmedi de belirteyim, malum gymler özellikle küçük şehirlerde fakeci arkadaşlarla dolu.
  • lvl 15e kadar gym falan hiç uğraşmayın. Maksimum 1500lük pokemon bulursunuz. O da çok zor. Evolve'ları sadece exp kasmak için yapın. Atıyorum etrafta Pidgey ve Weedle çok çıkıyor. Bol miktarda toplayın. Bu pokemonları Evolve etmesi çok kolay 12 candy ile. Her evolve exp demek. Biriktirip, lucky egg basıp, Evolve'ları toplu şekilde yapıp en hızlı şekilde exp kasıp 15lvl olmaya bakın. Ondan sonra zaten istemeseniz de yüksek CP'li pokemonlar düşüyor. Daha bugün 1280cp'li Arcanine düşürdüm lvl15im.

Bu arada arka sayfada kalmasın. Hatta ilk mesaja ekleyin isterseniz.

Pokémon GO [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraulein -- 15 Temmuz 2016; 1:36:17 >

• Wüste kullanıcısına yanıt
    Su akar yolunu bulur hocam Yani pikacu var deyip camiye giriyorsa ateyiz sonuçta yanlış yaptığını öğrenecek. Belki ağır olacak ama aptallar ölecek. Dİn bilgisi olmayanlar öğrenecek veya saygı duyacak, bu oyun kişiyi işinden aşından esir alıyorsa bilecek anlayacak ve kendisine dur demesini öğrenecek. Demezse güle güle. Daha kaliteli gen havuzu için yer açılmış olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLWAY

Hocam yanlış hatırlamıyorsam fake gps kullanıyorsunuz ve dün geçen tartışmalarda koleksiyon yaptığınızı söylüyordunuz. Peki, merakımdan soruyorum power up falan niye bu kadar önemsiyorsunuz acaba? Dün söyledikleriniz biraz takip edince pek inandırıcı gelmedi de belirteyim, malum gymler özellikle küçük şehirlerde fakeci arkadaşlarla dolu.

Ben istanbuldayım. Dediğim gibi kendi evimin içindeki gym dışıdna hiç bir gym e elleşmiyorum.

Fake Gps ise genellikle iş yerinde kullanıyorum gece nöbetlerinde. Zaten benim çevremdeki GYM bir günde 30 40 kere el değiştiriyor kimse onları 20 saat elinde tutamaz.

Bütün pokemonların max CP ve Max evolve hallerini toplamak istiyorum. Tabi kaç güne sıkılırım belli değil.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Gameboyda oynadigimda cocuktuk gerci sende oylesin herhalde sokakta pokemon avladigina gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım Pokemonların bulunma zorlukları ve ne kadar değerli olup olmadıklarıyla ilgili. Son 5 pokemondan sadece Snorlax'a bir GYM'de rastladım onun da CP'si 2300'dü.
  • Fraulein kullanıcısına yanıt
    doğru değil hocam bu grafik
  • Aslında şehir merkezinden uzak ıssız yerlerde nadir bulunan pokemonlar olması lazım. Anime serisine bağlı bir mantıkla oyunu geliştirseler çok daha iyi olur.
  • Bugun yakaladigim pokemonlar bu arada dipnot açmak istiyorum pokemonlari cocuklar ve issizler oynar diye yazanlar var burada ben kendimden ornek vereyim universite bitirdim 27 yasindym dunyanin ve turkiye nin lider sirketinde yoneticiyim bu hastalik degil milletin nasil hobisi varsa bizimde bu pokemon cocuklugumuz demek hatira demek sabah baslamadab once bakkala gidip nutella kola ile izlemek ayri bir keyiftir
    Bu mesaja eklenen görseller:

Pokémon GO [ANA KONU]Pokémon GO [ANA KONU]Pokémon GO [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Gameboyda oynadigimda cocuktuk gerci sende oylesin herhalde sokakta pokemon avladigina gore

Kardeşim siz oyunu oynayanlarla neden uğraşıyorsunuz ben onu anlamadım.

Eğer sana göre bu saçma bir iş ise konu içinde tam olarak ne aradığını öğrenebilir miyim ?

Bize göre eğlenceli. Herhangi bir felsefik anlamı yok yada derinlemese bir arayış içinde değiliz. Öyel delicesine anlam yüklemeye filan çalışmana gerek yok. Oyun bu canımız istiyor oynuyoruz.

Ben 34 yaşındayım bende elimde cep telefonu ile sokakta pokemon yakalıyorum. Hatta bu gün kız kardeşimle birlikte gittik bir parka lure yerleştirdik avlandık gayette eğlendik.

Hatta bana yetmedi şu an pc başında iş yerimin çevresinde random dolanıyorum fake gps ile. Bu kadar basit yani oyun işte.

• Bugün birisi mewtwo gördüm elim ayağım titredi demiş. ss atmıştı arkadaşlar. Nedir şu mewtwo nun olayı. çok mu ateşli
  • baro26 B kullanıcısına yanıt
    poketopun kalmamış olabilir bi pokestop a git
  • Pokémon GO [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

doğru değil hocam bu grafik

Bana doğru gibi geldi çünkü Yukarıda da dediğim gibi. Oyun çıktığından beri oynuyorum bir kere Snorlax gördüm o da 2300cp idi. Bir de tecrübelerim var tabi ki. Charmender, Balbasaur falan gerçekten kolay çıkmıyor o kadar. 79 farklı pokemonum var. Special kısmındaki ilk 6 pokemon bende var. Ondan sonraki hiçbirine rastlamadım henüz. Sadece Snorlax.
  • Bi oyun günün üçte birinde göçük olur mu ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar pokestop ve gym isteme formu gelmiş. Çok iyi oldu bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

Bugün birisi mewtwo gördüm elim ayağım titredi demiş. ss atmıştı arkadaşlar. Nedir şu mewtwo nun olayı. çok mu ateşli

Pokemon serisinin en iyi pokemonu. Hiçbir pokemon onu yenemez o yüzden.
  • Bende mewtwo var :D değilmiş meow bilmem ne bi şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Javelin. -- 15 Temmuz 2016; 2:00:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    cp si düşükse ? gene mi yenilmez ?
  • Bugün jynx yakaladım 426cp sahip
  • 
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.