Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.152.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kesin vapor olmuyor ama 3 adet evolve hali var onun.
  • Gecenin 1 i ama delice lag var oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duddits11

kesin vapor olmuyor ama 3 adet evolve hali var onun.

evet gecen bana fire oldu bir tanesi flareon du sanırım şu anda adı çükütus gerçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 15 Temmuz 2016; 1:17:34 >
  • Pokémon GO [ANA KONU]

Gece gece süper oldu bu
  • Wüste kullanıcısına yanıt
    est hocam. görüşünüz tabi saygı duymak lazım ancak farklı bakıyorum bu duruma. Nintendo çok fena girdi piyasaya, 25-35 yaş arasına ayrı bir hitap ediyor oyun, ben şimdi 15 yaşındaki çocuklara soruyorum one yiaaa diyorlar. İllaki onlara da bulaşacak fakat zaman geçtikçe sıkılacaklar. maksimum 1 hafta kasarlar sonra rutine döneceklerdir...1 aya da kaybolur giderler. Ancak yasak koyarsanız daha kötü müptela olacaklardır.

Yolda yürürken çok dikkatli olunmalı. Caddelerde bilhassa. Ancak parkta bahçede normal.

Araba kullananlar kesinlikle bakmamalı ama bakıyorlarsa riski de biliyorlar.
  • ciddi ciddi sandalyede oturup pc başında oynayanlar varmış . ilginç ne zevki kalıyorki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

pokemona topu atarken daralan çemberin nasıl çalıştığını yanlış anlamış olabilirmiyiz?

çünkü çember en küçükken topu attığımızda oyun hiç "nice" "great" yada "perfect" demiyor ama çember ne küçük ne büyük tam orta büyüklükteyken "great" olarak tepki veriyor?

Nedense bende çember hep büyükken atıyorum. Özellikle great ball atarken çember küçükken attığında hep sağa sola kaçıyor. Millet sağa kaçıyorsa soldan falso vererek at tutar diyor ama ben hep çember büyükken atıyorum dümdüz gidiyor. Bencede bunda bir yanlış anlaşılma var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Pokémon GO [ANA KONU]

Şimdi çıktı. Hiç geliştirmeye veya evlveye gerek yok hazır geldi.

Sizin level kaç ? sanırım level arttıkça pokemonlarin cp'side yükseliyor dogru mu ? yani yüksek gelme ihtimali artıyor ?

• Ya o değil de ben şimdi Adana'da ne güzel oynuyordum ve baya da geliştik. Eeee şimdi görev yaptığım köye geldim. En yakın pokestop 150 km uzakta ve piyasada hiç pokemon yok (20 km çapta). Nasıl oynanacak bu oyun şimdi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

quote:

Orijinalden alıntı: pierlupi

Ya oyunu oylesine ara sira aciyorm dun evde yakaladm 3. Pokemonum evee. herkes evee evee yazmis bi ise yariyomu merak ettim

50 küsür yakaladım bi yararını göremedim

Bazı pokemonların özellikle nadir bulunan, evolve edilmeye açık olanların cplisini bulup evolve yapınca müthiş bir pokemon oluyor. Ben eveenin 490'lık olanını yakalayıp evolve yaptım bana 1300 küsürlük mavi olanından verdi. 3 kerede power up yaptım şuan 1500 küsür ile en yüksek pokemonum. İlerleyen levellarda her pokemonun yüksek cp lisini atıyor özellikle evolve edilenlerin.

• Koçum benim
    Bu mesaja eklenen görseller:

Pokémon GO [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: TheManInTheSuit

Evolve-power up olayını biri açıklarsa sevinirim, ilk mesaja ekleyeyim. Neye göre hangisini önce yapmalıyız? Birini önce yaparsak diğerinden daha çok verim mi alıyoruz öyle bi şey okudum sanki

Basit aslında yakalanan her pokemonun potansiyelini belirleyen bir eğri var.

Eğer yakaladığında CP değeri potansiyel eğrisinin %85 seviyesi ve üstünde ise evolve ederek yüksek değerli bir pokemon elde edebilirsin. Eğer daha altında ise power up yada evolve yapmama gerek.

Neden ?

Çünkü power up stardust harcar. Eğer power up yapıp evolve edersen yine yüksek bir CP elde edersin ama evolveden önce power up yaparken harcadığın stardustlar boşa gitmiş olur. Direk evolve edelim o zaman dersen bu seferde evolve ettikten sonra power up için harcadığın stardust miktarı pokemona göre 2 veya 3 katına çıkıyor.

O zamanda her türlü zarar etmiş oluyorsun. Kısacası Potansiyel eğrisinin %85 ve altındaki tüm pokemonlar profesore gondermek ve yakadığın zaman elde edeceğin 3 şeker ve 100 stardust içindir. 585 üstü olanlar ise evolve edilebilir. Gerekirse %100 tamamlamak için power up basılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Pokémon GO [ANA KONU]

Şimdi çıktı. Hiç geliştirmeye veya evlveye gerek yok hazır geldi.

Sizin level kaç ? sanırım level arttıkça pokemonlarin cp'side yükseliyor dogru mu ? yani yüksek gelme ihtimali artıyor ?

Ben şu an 17 levelim. Bu arada evet 15 lvlden sonra pokemonların CP degeri önemli ölçüde artış gösteriyor.

• Atıldı mı bilmiyorum
    Pokémon GO [ANA KONU]
  • Beyler efsane lifehack buldum. Tam nasil calisdi anlayamadim. Fikrim suydu simdi: oyun oynuyoken gps kaybolursa o arada yürüdügümüz mesafeye sayacakmi? Arabaya binecektim tam. Eve gidecektim 20 km yol var simdi. Ilk bas oyunu actip gps si kapatim..oyun acik gps kapali yanim gps bulunamadi diyo. Ama ilk basta oyuni acip gps bulmasini saglayip sonradan kapatacaksiniz. Neyse iste sonra otobain girisine kadar sürdüm lamba kirmiziydi gps si actim.oyun seni buluyo tabi ala eski yerinde degilsim. Yeni yere isinlaniyo adam. 4km yol saymis yumurtalar. Bidaha deniyim dedim yine yaptm otobanda busefer olmadi. Ciddi diyom bak..araba sürecek arkadaslar denesin bi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheManInTheSuit

Evolve-power up olayını biri açıklarsa sevinirim, ilk mesaja ekleyeyim. Neye göre hangisini önce yapmalıyız? Birini önce yaparsak diğerinden daha çok verim mi alıyoruz öyle bi şey okudum sanki

power up gücü artırıyor yani CP'si artıyor.
    evolve ise evrim geçirip farklı pokemon oluyor. işte pikachu >>> raichu Gibi....

benim anladıgım kadarıyla daha da ustalar var burada. pokemonun cp'si düşük ise ona ne power ne de evolve yapmamak lazım. cünki sürekli daha yüksek cp'li aynı pokemon geliyor.
    birde level artcıkca cp'lerde yükseliyor. haliyle yüksek cp'li pokemona önce power sonra evolve yaparsak cp'side ona göre artış olacaktır. (diye biliyorum..)
  • şu son 3 saatte rahat 50 taneden fazla poke topu kaybettim. sırf oyunun donmasından dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

est hocam. görüşünüz tabi saygı duymak lazım ancak farklı bakıyorum bu duruma. Nintendo çok fena girdi piyasaya, 25-35 yaş arasına ayrı bir hitap ediyor oyun, ben şimdi 15 yaşındaki çocuklara soruyorum one yiaaa diyorlar. İllaki onlara da bulaşacak fakat zaman geçtikçe sıkılacaklar. maksimum 1 hafta kasarlar sonra rutine döneceklerdir...1 aya da kaybolur giderler. Ancak yasak koyarsanız daha kötü müptela olacaklardır.

Yolda yürürken çok dikkatli olunmalı. Caddelerde bilhassa. Ancak parkta bahçede normal.

Araba kullananlar kesinlikle bakmamalı ama bakıyorlarsa riski de biliyorlar.

Daha geçen gün o kadar dikkat etmeme rağmen, gibgey derdine pestilim çıkıyordu asfalta.D ediğiniz de doğru uasak koyarsak daha çok oynanır burası Türkiye.Ancak en azından kısıtlama falan getirilmeli.Örneğin binanın içinde pokemon çıkıyor.Veyahut Camiide.Ayeist adam bile pikachu var diye camiiye giriyor.Haliyle insanlar rahatsız oluyor.

• Treth kullanıcısına yanıt
    Amerikalılar uyanınca oyun kafayı yiyor malesef

• Oyun Asus'a da gelince oynamaya başladım ama ilk açılışta verilen pokemon ları almayınca 4-5 seferden sonra Pikachu geliyor deniliyordu, ben hala bulamadım. Yarın da bulamazsam üçlüden birini seçerim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 15 Temmuz 2016; 1:34:59 >
  • 
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.