Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (473. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.152.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben charmender seçmiştim, level 18 olmak üzereyim hiç görmedim. balbasaur, squirttle, wartortle ve pichachu yakaladım. hatta squirttle çok çıktı blastoise için biriktiriyorum candy.

ben bir ninetales buldum. electrobuzz egg den çıktı. magnamite çok var. bunların dışında ateş ve elektrik pokemonu bulamadım henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

Arkadaslar pokemonu evolve yapmadan mi power up yapalim yoksa ilk power up yapmak mi daha mantikli. Yoksa ikiside ayni kapiyami cikiyor cevap icin tesekkur ederim simdiden.

Şöyle söyliyim ikiside aynı yola çıkıyor diye biliyorum fakat kaynaklar evolveden önce power up yapman daha yararlı diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

Arkadaslar pokemonu evolve yapmadan mi power up yapalim yoksa ilk power up yapmak mi daha mantikli. Yoksa ikiside ayni kapiyami cikiyor cevap icin tesekkur ederim simdiden.

165. sayfa =) ilk mesaja eklenmiştir sanırım ama tekrar verelim cevabı.

bir farkı yok. ama cp değeri max a yakın %80-90 lık pokemonları evolve etmek mantıklı fazladan stardust harcamamak için. kendiniz o cp ye cıkartana kadar boşuna dust harcamış olursunuz.

• evden çıkmadan fake gps ile oynayan var mı? GM 5 plus ile performans nasıl?
  • Pokemonları evolve ya da power up yapmadım hiç pek bilgim yok.Şu cp den yüksek olanlara şunu yap diye tavsiyesi olanlar var mı arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

evden çıkmadan fake gps ile oynayan var mı? GM 5 plus ile performans nasıl?

Seni linç edecekler şimdi

• Fraulein kullanıcısına yanıt
    bilemedim oddish hiç çıkmadı bana daha, belki Ankara'da yaşadığım içindir. Yakaladığım su pokemonları ya evolve ya egg ya da çok nadir.

Ponyta enteresan ama benim şu an inventoryde 7-8 tane filan var. En az bi o kadar da tranfer etmişimdir
  • Egeozbaran kullanıcısına yanıt
    en az 600'e hatta 700'e kadar bekle bence, baya evolve biriktirip lure olan bi yerde lucky egg aç. Ben yarım saatte 3 level filan atladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alozz

en az 600'e hatta 700'e kadar bekle bence, baya evolve biriktirip lure olan bi yerde lucky egg aç. Ben yarım saatte 3 level filan atladım

bende 9 levelde verdiği ilk lucky egg i direk kullandım biriktirdiğim zubat pidgey ler için. 11 level oldum. ondan sonra 2 tane daha lucky egg verdi. 16 level e kadar yine biriktirdim pokemen 16 levelde lucky egg basıp evolve ları yaptım totalde 25k filan exp geldi evolve lerden^^. 3. egg duruyor şimdilik bakalım. 18 olmak üzereyim 20k exp istiyor 15 level den beri.
  • şuan oynayabilen var mı?
  • arkadaşlar bana bir kişi yeni zelanda apple ID verebilir mi sadece download için özelden ?
    baska bi siteden indirmistim patch gelmis onlari yapamiyorum simdi app store dan indirmedigim icin oyundan randıman alamadim
    yeni zelanda apple id'si de alamiyorum aboneliklerim oldugu icin kredi kartsiz secenegi cikmiyor. cok ugrastim telefonla.
    bi el atin 5dk sürmez download işim.

• Arkadaşlar , foruma bayadır girmiyorum bugün twitch de fake gps ile kendi reklamını yapmaya çalışan bir türk yayıncı gördüm ve bunu nereye ihbar edeceğimi düşünürken aklıma dh geldi.Yayıncının linkini altta verdim , linke girerek yayını şikayet ederseniz sevinirim.

• Şu anda server tamamen çökmüş durumda.
  • fire red mi oynasam oyun gelene kadar.
    save'den gir çık yapıp deniyordum, hiç unutmam shiny mewtwo yakalamıştım. direk master ball attım tabi

shiny var mı acaba bunda.
  • Ankaradaki pidgeylerin neslini tüketmişsiniz beyler. Bu server sorunu pokemon clubla kaydolanlara super effective haberiniz olsun.
  • Serverlar açıldıda ankaradan istanbula özel jetimle 10 dakikada geçtiğim için soft ban verdi zenginliğin gözü kör olsun
  • Farfecht di sanırım var mı oyunda ?

• ben 4 sattir ayni yerde duruyorum
  • Arkadaşlar Pidgeot için tüm stardust u harcamaya değer mi sizce?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Pokémon GO [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • efeemmi kullanıcısına yanıt
    Soft ban olayı nedir acaba? kullandığınız hesap komple blokemi oluyor yoksa belirli bir süre içinmi? gecenin bu saatinde merak ettim doğrusu :)
  • 
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.