Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.151.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13131314131513161317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pikachu yu cogaltsalardi bari 3km yürüdüm karşılaşmadım hiç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az kaldı geliyorum

Pokémon GO [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane pikachu yakaladım event benim için bitti

• Evrim taşı düşürenler var mı? Varsa ne kadar sıklıkla düşüyor.
  • Demin eşimi beklerken gym indirmeye başladım gymi indirdim kendi pokemonumu koydum daha 4 saniye geçmedi aynı takımdan başka biri pokemon koydu etrafa baktım ama kimseyi de göremedim, bot mudur fakeci midir yoksa gym yanındaki restauranttan biri miydi bilemiyorum.

• cografyaci77 C kullanıcısına yanıt
    Guncellemeden sonraki gün 7. gündü benim. Dragon Scale verdi. Bi o yani

Şimdiye kadar 300 pokestop cevirmisimdir ama yok.

Taş düşme ihtimali %0,83 müs. 7. gün bonusu ile vermesi de kesin değil çünkü bana vermedi.

Dur bakalım tutturalim 0,83ü

• cografyaci77 C kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ilk geldiği gün up-grade itemi düşmüştü pokestoptan geçen itemlere baktım 2 tane up-grade itemi var diğeri ne zaman düştü hatırlamıyorum.

• Bizim burada sarılar bıraktı gibi oyunu. Yine arada ama nadir gym ele geçiriyorlar.

Şu an her gün aktif 4 kişiyiz galiba. 1i ben olmak üzere 3 mavi 1 kırmızı. Ah o kırmızı bizden olsa var ya mutlu mesut yaşayacaktık

Hileciler sıkıldı ama bu iyi oldu. Bıraktılar sanki burada.

• Beyler ya pokemap gibi bir uygulama yok mu hali hazırda?
  • ben 2 tane düşürdüm .birini kullandım .stelx yaptım.diğerini de politeth için kullanacağım ama 380 lik wonder polivaq için düşük cp .31 levelim çünkü.bekliyorum ama yüksek wonder gelmicek gibi.stlex çok başarılır.darbe yese bile gücü eksilmiyor.kendi türlerine süper efektif vurabiliyor.ama deprem atağı çok zayıf.zaten genel olarak deprem atağı düşürülmüş.snorlax için de geçerli olmuş bu.sadece hyper beam iş yapar hale gelmiş onun için ..golbatın gelişmişi de çok iyi zehir pokemonu olarak güçlü atışlara sahip olmuş.
  • Tam ne zaman gelir acaba x2 olayı. 33. levela yeni girdim:) 1000k puan istiyor.
  • bende 500 tane pokestop çevvirdim heralde.Bir kere special item düştü.Rock.Onla da slowking yaptım bi tane.
  • CartmanBra kullanıcısına yanıt
    Şimdilik 0.83 ilerde onu %83 yaparlar.

• evrim taşı konusunda en şanslı olan benim herhalde. en başından beri tahmini 1000 pokestop çevirmişimdir; 2 sun stone,1 metal coat, 2 dragon scale, 2 tane de up-grade taşı geldi. toplamda 7 tane.
  • Goztepe ozgurluk parkinda suan

Pokémon GO [ANA KONU]nest devam ediyor sis bastirdi boyle oynamakta guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

evrim taşı konusunda en şanslı olan benim herhalde. en başından beri tahmini 1000 pokestop çevirmişimdir; 2 sun stone,1 metal coat, 2 dragon scale, 2 tane de up-grade taşı geldi. toplamda 7 tane.

İlk 2 gun o hevesle hepsini tamamladim sayilir son sunstone lazim oldugunda sansi dusurduler onuda yine elde ettik.

Simdi 3 metal 1 dragon 1 sun stone bosta yatiyor bu gun gunlerdir ilk defa dragon tasi dustu bende sasirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

evrim taşı konusunda en şanslı olan benim herhalde. en başından beri tahmini 1000 pokestop çevirmişimdir; 2 sun stone,1 metal coat, 2 dragon scale, 2 tane de up-grade taşı geldi. toplamda 7 tane.

İlk 2 gun o hevesle hepsini tamamladim sayilir son sunstone lazim oldugunda sansi dusurduler onuda yine elde ettik.

Simdi 3 metal 1 dragon 1 sun stone bosta yatiyor bu gun gunlerdir ilk defa dragon tasi dustu bende sasirdim.

oyunda elimde az olan item pokestoplardan daha az oranda düşüyor. çok olan item ise daha çok düşüyor; şimdiye kadar hep böyle oldu.

mesela bi ara revive bitmişti baya bi süre hiç vermedi. sonra 30n üzerine çıkınca çok fazla vermeye başladı.

diğerleri de aynı şekilde. bence taşlarda da aynı mevzu var. o yüzden taşları şimdilik saklıyorum.

• Etrafta şapkalı pikachu gören varmı nasıl etkinlik bu yok burda hiç

• Ben istanbul avcılardayım burada sapkalı pikachular mevcut :D Ama phanpy bulamıyorum spawnı olan bildiğiniz bi yer varmı acaba? Metal Coat itemi arıyorum birde
  • Ben 2-3 tane Harem'de gördüm 1 tanesini yakaladım herhalde görüp göreceğim de o olur
  • 
Sayfa: önceki 13131314131513161317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.