Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.152.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13151316131713181319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mamihlapinatapai

14 GYM'de Pokémon'um var ama 10 tanesi için coin aldım. Bunun sebebi nedir?

Günlük alabileceğin sınır 10 hocam. Ben de bunu yazmak için girmiştim tesadüfe bak. Bugün ilk defa 10'u geçtim 12 yaptım hatta son ikisini level 8 ve 9 gym'i yükselterek yaptım, sonra üzülerek maksimum 10 alınabildiğini öğrendim, boşa zaman kaybetmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

quote:

Orijinalden alıntı: K.M.

miltank nedir ya.:S bunu yaratırken neyi düşündünüz. gen 2 pokemonlar çok çocukça olmuş. neyse gen1'e devam.

gen 2 çok rezilce.5 tane sayamıyorum iş yapacak.çer-çöp 0-5 yaş çocuklara hitap edecek pokemon doldurmuşlar.
    Birde evrime tepki olarak doğmuşlar.evrim geçireni yok olanıda çöp
    gen1 evrimleri içeriyor Allah'tan

gen2 pokemonlarından öte gen2 skilleriyle güzel bir yapıya dönüştü oyun snarl ve bazı elektrik ateş skilleri yeni vuruşlar felan çok iyi oldu çok daha karma ve detaycı oldu.

iş yapan pokemon çok fakat herkes cp'ye bakıyor kimse hangi pokemonun gizli gücü olduğunu bilmiyor.

2 binlik omanstar ile 3200lük dragoniteyi çok rahat indirebiliyoruz yeni nesil pokemonlarda da çok var buna örnek adı gelmiyor aklıma bir çoğunu bastım çok manyak pokemonlar var özelliklede elektrik tipinde.

yavaş yavaş oturur herşey tynitarı tabi çok sevilir 3600 cpli :D

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

Orijinalden alıntı: Mamihlapinatapai

14 GYM'de Pokémon'um var ama 10 tanesi için coin aldım. Bunun sebebi nedir?

Günlük alabileceğin sınır 10 hocam. Ben de bunu yazmak için girmiştim tesadüfe bak. Bugün ilk defa 10'u geçtim 12 yaptım hatta son ikisini level 8 ve 9 gym'i yükselterek yaptım, sonra üzülerek maksimum 10 alınabildiğini öğrendim, boşa zaman kaybetmişim

10 gymden fazlasını verseydi emin olun o zaman oyunu oynayamazdınız.
  • Bugün Denizli'de az dolanayim dedim ve bir adet hileci yakaladim. İsimler neredeyse ayni. Denizli'de aylardir oynuyorum oyunu bu isme rastlamadim. Sikayet edebilecek varsa ss'leri atiyorum. Ben suan sikayet edecegim ama tek benim şikayetimle br sey olmuyor maalesef. Blissey koymus indirmesi en zor pokemon ya.

Pokémon GO [ANA KONU]

Pokémon GO [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12 candy ile evolve olan gelse tadından yenmezdi de yok. En çok sentret hothot var onlar da malum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgnd003

Bugün Denizli'de az dolanayim dedim ve bir adet hileci yakaladim. İsimler neredeyse ayni. Denizli'de aylardir oynuyorum oyunu bu isme rastlamadim. Sikayet edebilecek varsa ss'leri atiyorum. Ben suan sikayet edecegim ama tek benim şikayetimle br sey olmuyor maalesef. Blissey koymus indirmesi en zor pokemon ya.

Pokémon GO [ANA KONU]

Pokémon GO [ANA KONU]

Gym deki üçüncü hesap da onun cp si en düşük olarak koyduğu. Bu gym de araya biri kaynamış candy9208 di galiba ismi 3 lü olarak koyuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_mawi -- 1 Mart 2017; 20:29:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asi_mawi

quote:

Bugün Denizli'de az dolanayim dedim ve bir adet hileci yakaladim. İsimler neredeyse ayni. Denizli'de aylardir oynuyorum oyunu bu isme rastlamadim. Sikayet edebilecek varsa ss'leri atiyorum. Ben suan sikayet edecegim ama tek benim şikayetimle br sey olmuyor maalesef. Blissey koymus indirmesi en zor pokemon ya.

Pokémon GO [ANA KONU]

Pokémon GO [ANA KONU]

Gym deki üçüncü hesap da onun cp si en düşük olarak koyduğu. Bu gym de araya biri kaynamış candy9208 di galiba ismi 3 lü olarak koyuyorlar.

Birkaç haftadır gymlere bakmadım. Zaten sarı takımdayım işim baya zor. Bugün bir gym indirdim çatalçeşmenin orada Blissey koymuş adam çok uğraştım. Blissey'i en rahat hangi pokemonla indirebilirim?

• Dövüş saldırılarına sahip Machamp ile.
  • Dövüş skillerine sahip Ursaringde iş yapabilir hem base atağı fazla hemde normal type olduğu için normal ataklardan az damage yiyecektir denemek lazım.

• 2700 co üstü exegutor çok rahat indiriyor solar beam olani 2987 blissey indirdim o blesseyde benim ki

• Pnapy çıktı 91 iv

Pokémon GO [ANA KONU]

• busterr kullanıcısına yanıt
    Alırken sinir bozucu oluyor dimi hocam kahrettim alamayınca

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asi_mawi

quote:

Pokémon GO [ANA KONU]

Pokémon GO [ANA KONU]

Birkaç haftadır gymlere bakmadım. Zaten sarı takımdayım işim baya zor. Bugün bir gym indirdim çatalçeşmenin orada Blissey koymuş adam çok uğraştım. Blissey'i en rahat hangi pokemonla indirebilirim?

Hiç bilmiyorum ben gym için pek pokemon seçmiyorum direk basıp dalıyorum. Level düşükse can sıkıcı olabiliyor gym almak.

• Arkadaşlar iki tane 5km'lik yumurta koymuştum incubatora aynı anda. İkisinden de peşpeşe ponyta çıktı (3 tane wonder rapidashim var:/) . Yumurtadan çıkacak pokemon pokestoptan düştüğünde belli oluyor yazmıştı biri ama bu büyük bir tesadüf oldu sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zizazu

Arkadaşlar iki tane 5km'lik yumurta koymuştum incubatora aynı anda. İkisinden de peşpeşe ponyta çıktı (3 tane wonder rapidashim var:/) . Yumurtadan çıkacak pokemon pokestoptan düştüğünde belli oluyor yazmıştı biri ama bu büyük bir tesadüf oldu sanırım.

rapidas sparm'ındamı pokestopdan mı aldınız acaba 2'sinide :D

ama 10 kmde daha çok oluyor aynı pokemon çıkma ihtimali 5de baya bi nadire denk gelmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

quote:

Arkadaşlar iki tane 5km'lik yumurta koymuştum incubatora aynı anda. İkisinden de peşpeşe ponyta çıktı (3 tane wonder rapidashim var:/) . Yumurtadan çıkacak pokemon pokestoptan düştüğünde belli oluyor yazmıştı biri ama bu büyük bir tesadüf oldu sanırım.

ama 10 kmde daha çok oluyor aynı pokemon çıkma ihtimali 5de baya bi nadire denk gelmişsin

Aynen büyük tesadüf. İşin ilginci yurtdisina çıkmıştım iki hafta önce, yumurtalarin biri yurticinden biri yurtdışından düşmüş :o

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

quote:

Aynen büyük tesadüf. İşin ilginci yurtdisina çıkmıştım iki hafta önce, yumurtalarin biri yurticinden biri yurtdışından düşmüş :o

darısı 10 km'de larvitarda denk gelsin diyelim

• Tyranitar overrated bence ya Gym'de çok kolay indiriliyor herhangi bir su pokemonu ile - ki su pokemonlarından bol bir şey yok. Yani güç olarak hiç böyle diğer pokemonlardan ayrılan bir tarafı yok gibi cp'si dışında. Dragonite veya Snorlax öyle mi hâlbuki, ikisinde de nadir saldırılar var ve alt etmek için gereken pokemonlar daha zor elde ediliyor, daha değerliler yani. Gen 2'de öyle efsane pokemonlar dışında diğerlerinden sıyrılan özel bir pokemon yok bence. Ha ama en tatlı pokemonlar Gen 2'de bence: Chikorita ve Togepi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 1 Mart 2017; 23:25:29 >
  • OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    Hocam ayıptır söylemesi o da düştü :)

• quote:

Hocam ayıptır söylemesi o da düştü :)

https://drive.google.com/file/d/0B6eWtJakiTGbc1hyajMzdlg5LUU/view?usp=drivesdk

tynitar çok güçlü bi pokemon evet gymde defansda iş görmeyebilir fakat saldırıda çok iyi bite ve stone edgesi.

sonuna kadar basın ivsi yüksekse :D
  • 
Sayfa: önceki 13151316131713181319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.