Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.151.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13111312131313141315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu Pinap Berryleri yumurtalara ve buddy'ye de yedirebilmek lazım pokedex tamamlayınca bu şekilde daha güzel değerlendirilir aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Dostum bana seel yakalar mısın? Telefonunda fake gps kullanmamış insan evladı arıyorum hesabımı verecem bana seel yakalasın diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: FairFight

Dostum bana seel yakalar mısın? Telefonunda fake gps kullanmamış insan evladı arıyorum hesabımı verecem bana seel yakalasın diye

yardımcı olcak çok arkadaş vardır seel çok nadir bi pokemon nalet olası :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Şu Pinap Berryleri yumurtalara ve buddy'ye de yedirebilmek lazım pokedex tamamlayınca bu şekilde daha güzel değerlendirilir aslında.

güzel olurdu ama zor :D

zaten bu aralar eeveeyi 10 km yürütüp esperon yapıyorum 5dir hep aynı skill geliyor istediğimi tutturamadım henüz şeker verip skil randomlayabilsek keşke :D
  • Double xp eventi gelecekmiş yakında muhtemelen, 40 level olmayan arkadaşlar şekerlerini ve evolvelarını saklasın

• Double xp olayı şimdi gelmesin.. 1 ay sonra gelsin coin biriktiriyorum şuan.. 1 ay sonra gelirse hedefim 75-100 arası lucky egg almak .. 20-25 tanesiyle evolve yapsam kalanıylada gezip pokemon yakalarken kullanıcam fena planlarım var
  • busterr kullanıcısına yanıt
    16 martta gelebilir paskalya oldugundan kim bu arkadas yetkili birimi

• dedecimmm kullanıcısına yanıt
    Ödül seromonisinin birinde Pokemon Go'nun kazandığı ödülü teslim alan bir Niantic yetkilisi. Şekerlerinizi saklayın diyor 0:38'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 27 Şubat 2017; 1:52:4 >
  • Bende evolve yok yav

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pokemon storage upg. Ne zamana kadar devam edecek indirimi? Bugün para yükleyeyim diyorum bitmeden alalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight Edge

Pokemon storage upg. Ne zamana kadar devam edecek indirimi? Bugün para yükleyeyim diyorum bitmeden alalım.

Normalde 2 gundu 10 gun oldu bende her gun yan hesaba 1 tane aliyorum :D

Ama ay sonu kalkabilir

• quote:

Double xp eventi gelecekmiş yakında muhtemelen, 40 level olmayan arkadaşlar şekerlerini ve evolvelarını saklasın

40 levelim ama 4bin pidgey sekerim var saklamaya devam basacaktim tamda :D

En iyisi 2. Heaaba seker biriktireyim de

Umarim x2 startus olur

• quote:

Double xp eventi gelecekmiş yakında muhtemelen, 40 level olmayan arkadaşlar şekerlerini ve evolvelarını saklasın

Obaaa cok iyi haber bu.30 pokemon daha topladiktan sonra toplu evolve yapip 30.seviye olacaktim.O zaman bekleyeyim 16 mart'i daha cok poke toplamaya devam.

• dedecimmm kullanıcısına yanıt
    Paskalya 16 Nisan olarak gözüküyor internette.
  • Olivera, Burak..
    neyi anlatıyor video. izlemedim o yüzden bi yazsana kardeşim.
  • saydım 274 tane evolve var hazırda. double xp gelirse direkt 33 level olurum. bir de double xp varken kasarsam 34 olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

saydım 274 tane evolve var hazırda. double xp gelirse direkt 33 level olurum. bir de double xp varken kasarsam 34 olur.

Abrada 400 ü geçti saymayı bıraktım

Şapkalı pikaçu dolmuş ortalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_mawi -- 27 Şubat 2017; 11:33:32 >
  • asi_mawi kullanıcısına yanıt
    400 derken candy diyosunuz değil mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

400 derken candy diyosunuz değil mi :)

Evolve candy değil son 3 levelde evolve yapmadım. 33 e 200.000 xp kaldı. Üşeniyorum yarım saat uğraşmasına.
    Bazılarının candy si var kendisi yok onları saymadım daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_mawi -- 27 Şubat 2017; 11:36:38 >
  • asi_mawi kullanıcısına yanıt
    hocam abrada 400ü geçti deyince abra candy si sandım. yoksa sadece abrada 400 evolve olamaz. herhalde yanlış yazdınız :)
  • 
Sayfa: önceki 13111312131313141315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.