Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1314. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.289
Cevap
185
Favori
1.151.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13121313131413151316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bir süredir forumu takip ediyorum, hilesiz oyuncuların olduğunu ve bu sitede paylaşımlar yaptığını görmek beni çok mutlu etti. Bu nedenle ben de üye olup aranıza katılmak istedim.

13 temmuzdan beri oynuyorum, hiç bot, fake gps falan kullanmadan 33 levela ulaştım. Tespit ettiğim hilecileri de niantice rapor ediyorum. Umarım temizlenir hepsi de rahat rahat oynatız.

İlk nesilden afrikada çıkan kuş, avustralyaya özel kanghaskam ve amerikada çıkan tauros dışında eksiğim yok pokedexte.

Tam sıkılır gibi olup aynama süremi azaltmışken gen2 geldi ve şimdi daha da keyifli oldu oyun. Gen2'den de çoğu pokemonu aldım sayılır. Şu an pokedex 205, event geldiğinde evolve yaparak ekleyeceğim bir kaç heyvan daha var tabi.

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehirde, avrupa yakasında da iş dolayısıyla kapalıçarşı, sultanahmet cağaloğlu civarında avlanıyorum genelde. Sarı takımdayım. Özellikle yazın sultanahmet meydanında 3 arkadaş piknik havasında geç saatlere kadar oynuyoruz.son zamanlarda soğuk nedeniyle pek çıkamasak da havalar ısındıkça yine yerimizi alacağız. 🙂

Yalnız bu special item konusu can sıkıcı olmaya başladı günde en az 100 polestop çevirmeme rağmen sadece porygon 2 yapacak taş geldi, bir daha da 7. Gün strike da dahi gelmedi.

Neyse şimdilik benden bu kadar. Herkese keyifli oyunlar. 👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

hocam abrada 400ü geçti deyince abra candy si sandım. yoksa sadece abrada 400 evolve olamaz. herhalde yanlış yazdınız :)

Abraya kadar 400 evolveyi geçti demek istedim toplam 650 civarı evolve var yapılacak. Eksik pokemonları tamamlarsam 700 ü bulur.
  • Bende hesapladım şuanki evolvelerimle 390.000 xp kasabilecem anca 29 level olabilirim

• İlk nesli tamamlayan nasıl tamamladı merak ettim. Seyehat etme dışında ülkelere göre özel çıkan pokemonları nasıl elde ettiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight Edge

İlk nesli tamamlayan nasıl tamamladı merak ettim. Seyehat etme dışında ülkelere göre özel çıkan pokemonları nasıl elde ettiniz?

Botla tamamlamışlardır genelde bazı oynayanların hesapları 20-30 level arası botla kasılmış eski hesaplar. Sonrasında normal oynayarak tamamlıyorlar. Zaten botla oynandığı için candy bol oluyor o hesaplarda fazla zorlanmıyorlar level atlamada. Pikaçu gibi mesela zor yakalanan pokemonda 2500-3000 candy oluyor. Kolay yakalananları siz hesaplayın. Ben pikaçu gördüm mü yolumu değiştiriyorum sabah pikaçu nesti vardı gittiğim yerde 3 tane şapka muhabbetine yakaladım yoksa top atmıyorum. Ama sorsan yumurtadan çıktı derler. Ben 32 levelim ülkeye özel pokemon dışında hala eksiğim var.

• Ben bu sabah 33 level oldum. Gen1 den bildiğiniz üzere Kangashan, Farfecth ve Tauros yoktu. Diğerleri için de çok uğraştım zar zor Chansey'i buldum o da yılbaşında. Sizinde dediğiniz gibi çoğu botla kasılmış hesaplar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetdonmez88

Olivera, Burak..
    neyi anlatıyor video. izlemedim o yüzden bi yazsana kardeşim.

bende tam izlemedim ninatic yetkilisi şekerlerinizi harcamayın etkinlik yakında mesajı veriyor :D
  • Bu arada pidgeyler azaldı eskisi gibi fazla değil artık.
    Pinap berry ile yakalayın 2 pidgey 1 evolve yapıyor üstüne 3 candy kalıyor.
  • Şöyle bir robot kuş yakaladım gen 2'nin aerodactyl'ı da bu heralde..

Pokémon GO [ANA KONU]

• asi_mawi kullanıcısına yanıt
    Pidgey neyse de bende fazladan bir sürü caterpie ve weedle şekeri var ama pokemonların kendisi yok çıkmıyor artık Elimde patlamazlar inşallah x2 xp etkinliğinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 27 Şubat 2017; 13:2:27 >
  • Bazı arkadaşların tamamladım dediği zaten bölgesel pokemon hariç demek oluyor.

Bende tamamladım diyorum mesela ama o üç pokemon yok çünkü bizim bölgenin pokedexinde çıkmıyor kapalı.

Varsa zaten direk bot ya da gps hilecileridir.

• Evet o 3 farklı kıta pokemonu harici 3 nadir bulunan pokemondan lapras yumurtadan çıkmıştı, chansey'i 14 şubat etkinliğinde, hitmonchan'ı da gen2 nin başladığı gün akşam haritada bir parkta görünce arabayla takip edip en yakın yere parkettikten sonra koştur koştur bayaa bi çaba harcayarak almıştım. 🙂

• Pokecoins satın alamıyorum uygulamayı us appstore'dan indirdim tr hesabıyla almaya çalıştım kartım tr için olduğu için trden alayım dedim. Hata şu, bu uygulama içeriğini almal için o uygulamayı edinmelisiniz diyor. Us hesabıma girsem banka kartımı kabul etmeyecek çünkü yabancı ülkeye ait değil. Apple cihazı kullanıp alabilen söylesin nasıl alıyorsunuz coins falan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Straight Edge

Pokecoins satın alamıyorum uygulamayı us appstore'dan indirdim tr hesabıyla almaya çalıştım kartım tr için olduğu için trden alayım dedim. Hata şu, bu uygulama içeriğini almal için o uygulamayı edinmelisiniz diyor. Us hesabıma girsem banka kartımı kabul etmeyecek çünkü yabancı ülkeye ait değil. Apple cihazı kullanıp alabilen söylesin nasıl alıyorsunuz coins falan?

itunes kartı alarak alabilirsiniz. fakat g2a vb. yerlerden amerika almanya vb. bir bakiye almanız gerekiyor.

veya uğraşmadan kredi kartınızı gmail hesabına bağlayıp androidden direk alım yapın.
  • OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    Oh oh uğraşmak lazım o zaman. niantic mail atayım derdimi anlatayım bakalım ipleyecekler mi beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Bazı arkadaşların tamamladım dediği zaten bölgesel pokemon hariç demek oluyor.

Bende tamamladım diyorum mesela ama o üç pokemon yok çünkü bizim bölgenin pokedexinde çıkmıyor kapalı.

Varsa zaten direk bot ya da gps hilecileridir.

amerikadan touros japonya veya güney koreden ferfetd yada avusturalyadan kangashan yakalatmak basit bayancı forumlarda çok adam var karşılıklı yardımcı olan.

550 coins verin bakın nasıl yakalıyorlar resmi olarak.
  • tavsiyem pidgey,rattata, weedle, caterpillar harici evolve etmeyin. belli bir level kadar bekleyin. tüm candy ve stardust 20 level ve yukarısında iş görecektir. şu an evolve yaptığım nidoran , machop, bellsprout gibi candy için pişmanım.
  • Bendede Pidgey şekeri 1000 in altında olmuyor genelde de o kadar çantam yoktu :) Bu 100 coin etkinliği sayesinde fulledim artık kafam rahat :)
  • Pikachuya şapka geldi mi noldu son durum nedir

• Şarlatan tam ya.. Bir tane yakaladım yeni bir şapka takmışlar. Yılbaşı şapkası yakışmamıştı bu yakışmış
  • 
Sayfa: önceki 13121313131413151316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.