Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.151.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13071308130913101311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OLIVERA

quote:

Orijinalden alıntı: uglyking14

yok dostum ya o sun stone da güncellemeden sonraki ilk 10 ya da 20 çevirişte geldi
    sonra dediğim gibi boş hepsi
    bu arada x2 event gelme ihtimali nedir
    bir sürü pidgey candy birikti bassam mı bilemedim
    birkaç arkadaş bekliyor heralde benim içime de kurt düştü beklesem mi diye

X2 bilmemde startus eventi veya guncellemesi yapmazlarsa 40 olup birakan ilk türk olarak tarihe gecicem 1 pokemon 250 bin startus istiyo ve iyice sıktı bu durum

Doğada yakalanan pokemon max levelini 35 yumurtadan çıkanıda 30 yapsalar bu sorun çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bişey sorucam ben ilk çıktığı zaman yükleyip oynamıştım sonra teli değiştirdim bir daha yüklemedim öyle kaldı şimdi tekrar oynamayı planlıyorum öncelikle eskiden telefonum android ti ve Google hesabı ile oynuyordum şuan iOS a geçtim iosta Google hesabı ile giriş yapılabiliyor mu kaldığım yerden aynı hesap ile devam edebilirmiyim bi de iOS a yükleme yapmak için Yeni bir icloud hesabı açmak gerekiyormuş Amerika bölgeli kendi iCloud hesabımdan çıkarken bilgiler kaybolur vs. uyarı veriyor çıkış yaparsam yükleme yaptıktan sonra tekrar giriş yaparsam bilgiler resimler vs. kayıp yaşarmıyım??

• quote:

Orijinalden alıntı: didy54

Arkadaşlar bişey sorucam ben ilk çıktığı zaman yükleyip oynamıştım sonra teli değiştirdim bir daha yüklemedim öyle kaldı şimdi tekrar oynamayı planlıyorum öncelikle eskiden telefonum android ti ve Google hesabı ile oynuyordum şuan iOS a geçtim iosta Google hesabı ile giriş yapılabiliyor mu kaldığım yerden aynı hesap ile devam edebilirmiyim bi de iOS a yükleme yapmak için Yeni bir icloud hesabı açmak gerekiyormuş Amerika bölgeli kendi iCloud hesabımdan çıkarken bilgiler kaybolur vs. uyarı veriyor çıkış yaparsam yükleme yaptıktan sonra tekrar giriş yaparsam bilgiler resimler vs. kayıp yaşarmıyım??

o konu daha farklı icloud değil itunese amerikan veya almanya hesabı giriceksiniz 2si çok farklı şeyler icloud sizin bilgilerinizin oldugu yer (rehber fotolar vs. vs.) itunes mağzadan uygulama indireceğiniz adrestir.

ayarlardan itunes hesabınızdan çıkış yapın (hiç bir veri kaybetmezsiniz) amekrika veya almanya hesabı ile giriş yapıp oyunu indirin.

ve google hesabınızla rahatlıkla giriş yapabilirsiniz.

• Dün gece saat 4 te oyunu açayım dedim , hemen 50 metre ilerdeki pokestopta Blastoise gözüktü.. gece gece hırsız sanarlar diye dışarı çıkamadım uçtu gitti boşa
  • Coin sıfırlandı ama indirimdeyken pokemon alanını 1000e yükselttim.

• Eevee sakura olarak evolve ettim mowe set istediğim gibi gelmedi iv %86

Pokémon GO [ANA KONU]

• f.uz10 F kullanıcısına yanıt
    Bence dust basma ben bastim pismanim hpsi cok dusuk

Pokémon GO [ANA KONU]

• dedecimmm kullanıcısına yanıt
    Tamam zaten dust basmayacam 35 olacam 100 k sonra evolve yapacam yarın 80 k ordan 20 k da toplarım alsana 35 level 😏😂

• Alakazam Gengar gibi pokemonlari kullanamıyorum, lag durumu ile alakalı mı bilmiyorum. Bunları nasıl kullanabiliriz?

• Beyler geliştireyim mi bunu? İyi skiller gelirse stardust basmaya değer mi

Pokémon GO [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Beyler geliştireyim mi bunu? İyi skiller gelirse stardust basmaya değer mi

Pokémon GO [ANA KONU]

tabiki değer

• quote:

Orijinalden alıntı: f.uz10

Eevee sakura olarak evolve ettim mowe set istediğim gibi gelmedi iv %86

Pokémon GO [ANA KONU]

o zaman yeni bir evee buluyorsunuz budy'de 10 km yürütüp gündüz basarsanız tekrar esperon oluyor :D

• OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    Ember ve Fire Blast geldi. Pek basasım gelmedi Overheat gelseydi belki

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Ember ve Fire Blast geldi. Pek basasım gelmedi Overheat gelseydi belki

en iyi skilli beklersen işin zor en iyisinden öte sevceğin kendine uygun olan skill'i kullanman en iyisi
  • Flareon ember,Overheat geldi.2309 sonuna dayasam mı?
  • Cyndaquil yok burada nedense. Pokedexe bile tanimlayamadim.

Baya bi Abra candy biriktirdim ama bi düzgün iv ve cp gelmedi. Çıkarsa artık yumurtadan bekliyorum.

• En son ağustos sonu gibi girmiştim , indirip gireyim dedim Unable to authenticate. Please try again diye bi hata aldım , hile v.b şeylerin yanından geçmemiştim. Varmı çözümü bilen , banladilarsa daha uğraşmam. Iyi aksamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: r4hm4n

En son ağustos sonu gibi girmiştim , indirip gireyim dedim Unable to authenticate. Please try again diye bi hata aldım , hile v.b şeylerin yanından geçmemiştim. Varmı çözümü bilen , banladilarsa daha uğraşmam. Iyi aksamlar

cihaıznız rootlu veya costum romluysa bu hatayı vermekte.

bazı arkadaşlar saat ayarlarından dolayı olduğunuda söylediği oldu.

banlandıysanız çok daha farklı bir ekran karşılıyor sizi.
  • CihazıM root lu evet , bu rootu nasıl kaldıracagim :(

• dedecimmm kullanıcısına yanıt
    Phanpy Pendik'te, Pineco'yu Sultanbeyli'de, Mareep Beşiktaş sahilinde buldum.
  • 
Sayfa: önceki 13071308130913101311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.