Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1048. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.152.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10461047104810491050
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mrt32

iOS'a beklenen güncelleme geldi.

+1

Sonunda geldi. Çok bir değişiklik yok ama insan merak ediyor işte :/
  • Arkadaşlar bugün bayram ziyareti için gittiğim yerdeki GYM'e pokemonumu bıraktım. Şimdi eve geldim bu pokemonu o GYM'den almanın bir yöntemi var mıdır? Ya da pokemonun orda durmasının bana bir faydası olurmu?(Uzun süre oraya gitmeyeceğim) GYM çok güçlüydü kolay kolay başka takım alamaz gibi duruyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wotgate

Arkadaşlar bugün bayram ziyareti için gittiğim yerdeki GYM'e pokemonumu bıraktım. Şimdi eve geldim bu pokemonu o GYM'den almanın bir yöntemi var mıdır? Ya da pokemonun orda durmasının bana bir faydası olurmu?(Uzun süre oraya gitmeyeceğim) GYM çok güçlüydü kolay kolay başka takım alamaz gibi duruyordu.

Shoptaki kalkan simgesine tıklayarak 10 gold kazanabilirsiniz onun haricinde pokemonunu orda kalmasında bir sıkıntı olmaz.

• wotgate kullanıcısına yanıt
    Biri yenene kadar alamazsın neden çekmek istiyosun ki sana yararı olur coin kazanırsın

• Assassin2016 kullanıcısına yanıt
    aslında gördüğümüz hilecileri konuda ss atsak toplu şikayet edebiliriz. ben üşenmem her ss atanı şikayet ederim.

• Root luyum oyuna girebiliyorum ama sabahtan beri gps hatası var dün sorunsuz giriyordum bir şeyler mi değişti

• BiPeRVA kullanıcısına yanıt
    iyide hileci olduğunu nasıl anlayacaz şu an 28 lvle kadar oynayan arkadaşlar var belki daha üstüne çıkanda vardır adamların koyduğu pokemonlarda hep dragonite da olmayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

Root luyum oyuna girebiliyorum ama sabahtan beri gps hatası var dün sorunsuz giriyordum bir şeyler mi değişti

Oyun hangi sürümde? Bende 0.35 yüklü ve telefon rootlu herhangi bir sıkıntı yok oyunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Allahım evimden Dragonite çıktı 47liği de evime 5 dakikalık bir mesafeden buldum candymde 75 oldu. Üçüncü Dragonite yolda
    Bu mesaja eklenen görseller:

Pokémon GO [ANA KONU]

47'lik Dragonite mi olur ya

Bu da çok saçma arkadaş, Drogonite dediğin pokemonun taban CP'si belli bir seviyeden aşağı olmamalı ya.

• Pokémon GO [ANA KONU]

Bunlarda benimkiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Stannis -- 14 Eylül 2016; 11:13:07 >
  • allahtan eevee her yerde cıkıyor yoksa 1k üstü pokemonum olmazdı arkadasa 47 dragonite cıktıgı gibi banada 95 cplik aerodactyl cıktı tek sevindiğim nokta magmarı kacırıp bunu bulmamdı.

Pokémon GO [ANA KONU]

• fefeyx kullanıcısına yanıt
    Gym dekinin hileci oldugunu şöyle anlariz başıma çok geldi. Ben bir gym i aldim bi baktim arkamdan ger saldirip aliyolar. Etrafta bir tane bile insan yoktu o esnada ss alıp şikayet ettim. Affetmeyin şikayet edin hemen

• Arkadaşlar bu iv hesaplamada 3 tane falan değer çıkıyor ya max. Averege. Min. diye. Bazen cok farkli oluyorlar hangisini dikkate almaliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagix -- 14 Eylül 2016; 12:54:01 >
  • Bu arada yeni update ile root sorunu yaşayanlar, supersu yu indirip rootu kaldırdıktan sonra oyuna sorunsuz girebilirler.

• cagix C kullanıcısına yanıt
    Bende dün başladım şikayete, umarım ilgilenirler

• ios 10 ile oyun açılmıyor. Aynı sorunu benden başka yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysberg34

quote:

Allahım evimden Dragonite çıktı 47liği de evime 5 dakikalık bir mesafeden buldum candymde 75 oldu. Üçüncü Dragonite yolda

Pokémon GO [ANA KONU]

Bu da çok saçma arkadaş, Drogonite dediğin pokemonun taban CP'si belli bir seviyeden aşağı olmamalı ya.

Sorma ya...Onix 10luk yumurtadan çıktı 400 küsürlük.Psişik pokemonların güçsüzlüğü de ayrı film

• bu arada mcdonalds da pokemon oyuncakları var ilgilenenlere duyrulur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aysberg34

quote:

Pokémon GO [ANA KONU]

Sorma ya...Onix 10luk yumurtadan çıktı 400 küsürlük.Psişik pokemonların güçsüzlüğü de ayrı film

O kadar düzeltmeleri gereken şey var ki. Hem de basit şeyler oysa. Neden düzeltmezler anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightwing

Bu arada yeni update ile root sorunu yaşayanlar, supersu yu indirip rootu kaldırdıktan sonra oyuna sorunsuz girebilirler.

Root u tümden mi kaldırıyorsunuz? Bir oyun için komple sistemimi değiştiremem fakat bildiğiniz bir alternatif varsa deneyelim
  • 
Sayfa: önceki 10461047104810491050
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.