Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1049. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.152.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10471048104910501051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reikideiki

bu arada mcdonalds da pokemon oyuncakları var ilgilenenlere duyrulur

Tam ben yazmak için girmiştim Bugün bir adet aldım ve yanında da bir adet orjinal Pokemon Card veriliyor(paketin içinde), sanırım rastgele. Bence kitaplıkta ve ya masanın üzerinde iyi duruyor, üstelik IV derdi yok, CP kaç derdi de yok
  • O halde bizim cihazdaki sorun nedir? Neden yeni sürüm açılmıyor? Lg g2 cyanogenmod 6.01 yüklü. Cihaz rootlu. Geliştirici seçeneklerinden Root erişimi kapalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar, 500 luk dratini vardi elimde,mavi takim olarak antrenor ona en iyi seviye belirledi.wonder vs vs tarzinda..1800 luk bir droganite yapmayi basardim yine wonder seviyede..ama sorun şu: 6 ya 35 vuruş: ( yani 35 er iki parçada vuruyor.cope mi gidecek :(

• Arkadaslar yeni guncellemeli apk linkini dm olarak atarmisiniz rica etsem? Yalniz bazi apklar galeriye vs ozel ulasimlar istiyor, guvenilir apk yi nereden bulabilirim? Cok tesekkur ederim

• Seckinmucteba S kullanıcısına yanıt
    Çok da bir farkı yok 35 lik vuruşun diğerlerinden.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Pokémon GO [ANA KONU]

• Kardeşim güncellemeyi bulursan bana da haber ver

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Orijinalden alıntı: Nightwing

Bu arada yeni update ile root sorunu yaşayanlar, supersu yu indirip rootu kaldırdıktan sonra oyuna sorunsuz girebilirler.

Root u tümden mi kaldırıyorsunuz? Bir oyun için komple sistemimi değiştiremem fakat bildiğiniz bir alternatif varsa deneyelim

Valla direkt kaldırdım sorun çıkarmadan halletti. Yani rootlamakta yeniden zor iş değil o yüzden sıkıntı olmadı ama anladığım kadarıyla tüm root dosyalarını siliyor tabi.

• quote:

quote:

quote:

Bu arada yeni update ile root sorunu yaşayanlar, supersu yu indirip rootu kaldırdıktan sonra oyuna sorunsuz girebilirler.

Root u tümden mi kaldırıyorsunuz? Bir oyun için komple sistemimi değiştiremem fakat bildiğiniz bir alternatif varsa deneyelim

Valla direkt kaldırdım sorun çıkarmadan halletti. Yani rootlamakta yeniden zor iş değil o yüzden sıkıntı olmadı ama anladığım kadarıyla tüm root dosyalarını siliyor tabi.

Anladım hocam. Bakalım bu adamlar cayacak mı yoksa oyunu güncellemem, oyunu güncellemezsen açmam dediği yerde de bırakırım oyunu büyük ihtimalle. Teşekkürler

• Hala su oyuna prim veriliyor mu yav. Adamlar ülkemizde oyunu cikarmaya aciz ilgilenmiyorlar. Hile yapmadigim hlde hesabimida banlamisti bunlar ban sistemi gelince. Otobusde acmistim filan onu hile olarak gorup banlamislar sanki adim sayiyodu otobuste. Birak otobusü yururken bile dogrusunu saymiyor. 5km yuruyoduk 3km gozukuyodu.Bide banlamislar hile deyip. Avcilar malum yerde gunes altinda amele yanigi olduk onca emek boşa gitti. Umarim en kisa surede oyuncu yuzdesi azalir dünyada ve hileci insanlarla dolar. Bu sirket icin en iyi dileklerim bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeda -- 15 Eylül 2016; 1:50:58 >
  • Ermeda E kullanıcısına yanıt
    otobüste giderken arabada giderken bizim gibi kapatacaktin sende öyle hile gibi arabadan giderken cevirirsen pokestoplari böyle indirirler işte
  • Az önce bir Dragonite daha yakaladım.En alttaki Dragonite da dün çıktı.26. Levelda bir keramet var anlaşılan
    Bu mesaja eklenen görseller:

Pokémon GO [ANA KONU]

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım hocam. Bakalım bu adamlar cayacak mı yoksa oyunu güncellemem, oyunu güncellemezsen açmam dediği yerde de bırakırım oyunu büyük ihtimalle. Teşekkürler

hocam gerek yok zaten buddy sisteminde verdiği candy nin rezalet olduğu düşünülürse 0.35 ile oynanır rahat oyun.

• konyada dratini dragonite nerde bulurum ??
  • BertieNash B kullanıcısına yanıt
    Bu dps dedigi ne oluyor.ben inanki uzuldum silecektim.üstelik iv degeri 100.antrenor cok iyi bir droganite diyor.dragin breath 6
    Dragon claw 35 35 deyince anlam veremedim.bunun hyper ve solar beam den farki cok mu.yani sence en dip kötü seviye mi.bulmak icin tek tek sicaklarda gezdim

• quote:

Orijinalden alıntı: cagix

Arkadaşlar bu iv hesaplamada 3 tane falan değer çıkıyor ya max. Averege. Min. diye. Bazen cok farkli oluyorlar hangisini dikkate almaliyim.

+1 Bu benim de merak ettiğim bi konu.
  • FairFight kullanıcısına yanıt
    Hocam çeşit var mı yoksa tek tip mi hepsi, kadabra veya alakazam istiyorum
  • dedecimmm kullanıcısına yanıt
    öyle bir kural mi vardi arkadasim istersem bisiklette acarim istersem arabada madem oyle calismasaydi belli bi hiz ustune gecince. Oyun dandik sunu bi kabul edin hala savunma derdine girmek neden?. Gitsinler fake gpsleri banlamasinlar güneş altinda 4 saat kasmaya calisanlari banlasinlar.

• öyle bir olay yok otobüsle giderken banladılar diye bizde oyunu genelde yoldayken oynuyoruz süresiz banı gec süreli bile yemedik sen birseyler karıştırmışsındır adamlarda banı yapıltırmıştır

• Dün akşam 1.5 saat içinde 2 tane Mr. Mime yakaladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcnrugur kullanıcısına yanıt
    az önce oyunu açar açmaz dratını çıktı tek şekere kalmıştım 100 ıv lık dragonaırı evolve ettım :D şu an 100 ıvlık dragonıte ım ve gyaradosum var cp lerıde 2000 üstü tabı dgonıte upladım
  • 
Sayfa: önceki 10471048104910501051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.