Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1046. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.152.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10441045104610471048
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam güncelleme yeni geldi 10km yürüyen var mıdır ? Yani bilmek istiyorsan çık sokaklara dolaş 1 gün olmuş hemen bu soruyu cevaplamak zor etrafta yeterince bilgi yok zaten
  • Telefon serviste, gelince de kurmam oyunu. Belki bir gün Türkiye'ye gelirse GooglePlay'den indiririm.
  • Ben pikachu'dan 1km başına 1 candy şeklinde 5 candy topladım, günlük sınır olduğunu sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni zelandaya hala güncelleme falan gelmemiş gelen bir yer söylermisiniz bizde güncelleyelim aksam 5 kmlik yumurtalar kırmaya cıkıcam bunuda denemiş olayım en azından

• Günlük sınır yok pikachu ile bugün 3 şeker aldım

• hala oynayanlar var vay be
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    sasırmana gerek yok zamanında dedik hile kullananlar max 1 aya sıkılır veya banlanır gider biz devam ederiz

• Gecen bayram harbiyeden macka uzerinden kabatasa inmistim bisikletle bir suru oynayan vardi baya komikti(yasca olgun(!) Bir amca ile liseli galiba genc bir veled carpistilar onlerine bakmiyorlardi galiba) bu bayram bi tur daha atayim hala var mi o senlik bayram eğlencesi oluyor.

• App storeda hala güncelleme yok şaka gibi.

• bu oyun için yürünmez arkadaşlar ya. candy ya da yumurta kasmak istiyorsanız bi bisiklet alın ucuzundan. yürü yürü nereye kadar yani. ben ilk ay biraz yumurta vs kastım ancak baydı. hala bu oyun için günde 10-20 km yol yürüyen varsa hırsını takdir ediyorum
  • arkadaşlar bu arada yeni sürümü rootlu telefonda çalıştırabilen var mı ?
  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    Asya da deli bir kalabalik karinca surusu gibi geziyor, cesitli videolar dolaşıyor sagda solda bizde de ara sira gordugum oluyo eskisi gibi degil ama

Adama desen ekmek al bakkaldan, kaldirip da mabadini gitmez. Kalk spor yap desen gitmez ama dandik bir oyun icin bu kadar yol tepiyorlar ya Allah akil fikir versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 12 Eylül 2016; 2:23:17 >
  • ios a çıkınca oynucam beyler oyunu tr ye açılmasını hala bekliyorum daha hiç oynamadım
  • Arkadal6ar öncelikle kurban bayramınız mübarek olsun pokemon go nun yeni güncellemesini url bağlantısı olarak atacak var mı şimdiden teşekkür ederim

• Destan1010 kullanıcısına yanıt
    Herkese hayırlı bayramlar.

http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelsier -- 12 Eylül 2016; 9:18:04 >
  • Sağol kardeşim

• Ios kullanarak güncelleyen yok mu hiç?

• Kurban bayraminiz mubarek olsun, forumdaslar.

• alpertfn A kullanıcısına yanıt
    Ben android de VPN ile google play store dan indiriyorum , burda da güncelleme yok. Eski sürüm hala.
  • 
Sayfa: önceki 10441045104610471048
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.