Hocam merhaba. Bende Honor 200 ve X7 Pro arasında kaldım. Siz memnun musunuz X7 Pro ya geçtiğiniz için? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (8. sayfa)
-
-
ben Honorun güncelleme kısmını merak ediyorum. daha önce hep A101de cihaz satıyorlardı şimdide HB de satıyorlar. sanki sat geç mantığında gibiler. Güncelleme durumları nedir? Mesela Honor 90 alanlara güncellemeler geldi mi? Honor 90 efsane bir cihazdı özellik fiyat dengesi açısından ama sonra kullanım yorumları birden negatife döndü. Poco da (x3 pro kullanmıoş biri oalrak diyorum) donanım olarak başlangıçta iyi ama sonra arkasında durulmayan bir seri oldu hep. güncellemeler yok hatalar düzeltilmiyor.Reklamlar cabası
-
Bende ikisi arasında kalmıştım işlemci sebebiyle honor düşünüyordum ama kavisli ekran sebebi ile vazgeçtim şimdi anneme alıcam muhtemelen yine poco X7 pro alıcam gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam trolleme gibi olmasın ama annenize Poco X7 Pro almak biraz fazla gibi. o kadar kullanacağını sanmam. Nothing Phone 1 alın hem daha ucuz hem de malzeme kalitesi çok premium. kullanımı da cok basit ve reklam filan yok.
-
Yok ztn bu telefon bana bile fazla da ihtiyaçlarımız uzun süre gitsin pili iyi olsun donma kasma olmasın tanıdık bilindik telefon olsun diye alıyorum ztn çok anlamam varsa öneriniz başka mutlu olurum
Ben Nothing konusunda donma kasma olayına kefilim diyebiirim. Hiç kasmaz. Uzun süre de gidecektir çünkü Nothingin android işletim sistemi stok androide çok yakın. baya hafif akıcı. Çer çöp uygulama yok. reklam cıktı reklama bastım telefon dağıldı vs yok.
Eğer başka alteernatif derseniz de 15K altında A35 bakabilirsiniz samsung.
Ama ben yine de NP1 i öneririm. Hatta şöyle yapın . HB den alın gelsin telefon bakın beğenmezseniz geri göndeerin. almak zorundalar. (14 gün içinde)
-
Reklamdan kastınız , xaomi uygulamalarında çıkan reklamlarsa ,çözümü basit
mi tarayıcı , mi video , mi müzik ayarlar bölümünden reklam kapatma seçeneğini işaretliyosun
Bir daha ömür boyu reklam çıkmıyor. 2 dakikalık iş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 5 Şubat 2025; 22:7:1 > -
-
2 sini buldum da mi video ayarlarında reklam göster seçeneği göremedim
kişileştirilmiş önerileri kapat seçeneği var ama arada yinede okey uygulaması reklamları cıkıyor galiba mi video'da
onu pek kullanmadıgım için tam emin değilim
Bu konuda bir arkadaş bütün reklamları kapatma ayalarını yazmış.
https://forum.donanimhaber.com/hyperos-reklamlari-kapatma-metodu--159571432
-
Cihazı 3 haftadır Turkcell hat ile kullanıyorum Xiaomi tr den aldım.fakat karşıdan gelen çağrılar bana ulaşmıyor bazen.2 3 kişi daha bana ulasamamislar ara ara.cekim gücü maximum. bizzat hanimin telden de aradım gözümün önünde ulasamasdim bir defasinda.her iki sim de denedim.eski yd 13 pro5g de hiç problem yaşamadım.ayrica Turkcell ayarlarında cihazınız 4.5g uyumlu değil yazıyor.ne yapmalıyım sizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irf1603 -- 6 Şubat 2025; 23:5:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Selamlar Poco X7 Pro ile S24 FE arasında kaldım bu iki telefonu kullanan varmı aranızda hangisini tavsiye edersiniz?
cihaz yeni çıktığı için Xiaomi Turkcele bu cihazınbildirimini yapmmamış. Xİaomi müşteri hizmetlerine söyleyin
-
insanların eksik bildiğii bir konu var.
Sizin cihazınız isterse 240fps kadar çıksın, eğer oyun 30fps yapıldı ise o kadar verim alırsınız.
Rise of Cultures diye bir oyun oynuyorum 2 ay once 60fps güncellemesi geldi oyun acayip akıcı oldu. Aynı oyun içinden çıkmıs Heroes diye bir oyun var o ise 30fps çalışıyor. ona güncelleme getirmediler. Cİhaz Nothing Phone 1.
Yani diyeceğim o ki arkadaşın dediği doğru. oyununuz eğer 90fps desteklemiyor ise cihazınızın ne olduğu önemsiz.
-
Aksi birşey söylemedim ki islemciden dolayı birçok oyunun 90 120 FPS desteği yok ve birçok oyunda ultra ayarlarda seçilemiyor.Snapdragon daha avantajlı bu konuda. Ayrıca 300 FPS alsan ne olacak ekran 120 Hz olduktan sonra mesele düşük FPS modlarında bile birçok oyuna ultra grafik desteği sunmuyor dimensty olduğu için benim anlatmak istediğim bu . Arkadaş amiral gemisinden falan bahsetmiş zaten amiral gemisi işlemciye sahip değiller üstüne birde birçok oyun tarafından desteklenmeyip kısıtlama görüyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 7 Şubat 2025; 17:7:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok aslında ben sizi tasdik ediyorum.
cihazın desteklemesi yetmez. oyunun da ona göre geliştirilmesi gerekir.
-
Bende onu anlattım destekleyen bir çok iyi oyunda dimnensty işlemciyi desteklemiyor snapdragon ve iPhone işlemcilerin tarafını tutuyorlar 😬
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Volte açık değilse açın servis ayarlarından. Muhtemelen cihaz yeni olduğu için 4.5g için tanım yapılmamış Turkcell tarafında.
Poco X7 ( Pro olmayan) versiyonunda E SIM mevcut mu acaba?
-
Aynı sorunu 3-4 gündür ben de yaşıyorum. Hattım türk telekom ilk başta iş yerinde çekmiyor falan sandım. Baktım başka yerdeyken de ulaşamadık diyenler oldu. Bu sefer sürekli şüphe oluyor arayan var mı diye, telefon çekiyor internet var. Ben de gittim arayanı bil abonesi oldum. Sürekli olmasa da arada mesaj geliyor şu saatte arandın diye. Yeni telefon vardır bir hayır diye bekliyorum şimdilik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X