Öyle bir sorunla karşılaşmadım. |
★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (10. sayfa)

-
-
@se_runtome,hayır ahirede ettiğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım.
@mahmut_emmi hocam hakkını yemeyelim cihazın,testlere bakmayın siz kullanıcı deneyimi önemli inanın ben pil koruması aktif ettim yani şarj %80 olunca duruyor yani bu haliyle evden çıkıyorum iş yerinde mobil veri sürekli açık,ekran parlaklığı üst kademede yoğun kullanıyorum eve geldiğimde hala kullanabileceğim düzeyde pil seviyesi oluyor.
@IRFUN4EVER ,hocam çok yerinde yazmışsınız senaryoları gerçekten çok değişken herkeste farklı pil deneyimi olacaktır.Madem burada konusu açıldı sizde tecrübelerinize dayanarak somut örnekler vererek nasıl cihazın pilini daha verimli ve uzun süreli kullanabiliriz bununla ilgili ne yapabiliriz bizlere destek olabilirsiniz teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
yılların deneyimleriyle farkettiklerim ve gördüklerimi şöyle özetliyeyim.
- Bilinen ana uygulamaların dışından şaşmayın.
- Her gün uygulama güncellemelerini kontrol edin ve güncelleyin.
- Basit yapılmış uygulamalrdan uzak durun. Amatör uygulamalar kötü geliştirildiği için cihazın arka planında sürekli çalışabilirler.
-Mümkün olduğunda dışardan APK yüklemeyin. hem güvenlik için sakıncalı hem de cihazlarınızı sürekli kimliği belirsiz sunuculara bağlı tutabilirler.
- Arada pil tüketiminin yoğunluğuna bakın ve hangi uygulamalar var inceleyin. Sıradışı bir kullanım var mı bakın.
Ben Nothing Phone 1 kullanıyorum. Pili bildiğiniz gfibi küçük ve telefonumu gece gündüz en yüksek ışıkta kullanırım (gündüz bile evde ışıkları açarım) ve 5:30 - 6 saat pil süresi alırım. Bazı arkadaşlarımızın burada Poco cihazları ile 4-5 saat süre almasının bence yazılımlar dışında bir problemi yok diye düşünüyorum.
Daha önce dediğim gibi Xiaomi yazılımı berbat bir yazılım ama o kadar da değil. bu cihazlar uzun süre test ediliyor ve bazı test parametreleri aştıktan sonra üretim onayı veriliyor. Her şeyi cihaza ve yazılımına yüklemek olmaz. Kullandığınız uygulamalar da önemli.
Ha bir etkisi olur mu bilmem ama ben cep telefonumu kutudan çıkarttıktan ve kurduktan sonra melodi sesini kapatırım ve her zaman titreşimde kullanırım. her zaman ama her zaman. asla melodi sesine tahammül edemem. :)
-
Hocam faydalı bilgiler için teşekkürler,iyi forumlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Açıkçası ben bir problem olarak görmüyorum ama şöyleki.
O sızdırma dediğiniz yerde ahize mi var? eğer öyle ise orası özel bir alan. ekran yapısı orada değişiyor. ama sol taraftaki süzülme bana ilginç geldi.
-
2.0.9.0 güncellemesini kesinlikle yapmayın şarj kötüydü rezil bir hale soktu.pisman oldum keşke yapmasaydım.dakika geçmeden şarj düşüyor .1 saat beklemede bırakıyorum yüzde 10 dan fazla gidiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet bendede aynı
-
Ekranda ışık sızması varmı sizin cihazınızda
Hocam ekranda ışık sızması varmı yukarıda görsel paylaştım öyle bir durum varmı senin cihazında
hayır şarj için söylemiştim hocam
-
Geri önceki sürüme nasıl gecebiliriz
benim cihaz sıkıntılı ozaman servise göndermek ile iyi etmişim
-
Karanlıkta baktım bendede yok sana denk gelmiş
nasip diyelim hocam teşekkürler geri dönüş için bakalım servis ne diyecek
-
Hocam bende aynı sürümdeyim iyi gidiyor beklemede saatte max 2-3 gidiyor geceden sabaha 3-5 max gidiyor . Şarj tüketen başka uygulamalar olabilir mi kontrol ettiniz mi? Misal ben yoğun kullanımda nazar değmesin misal sabah 5-6 gibi prizden çektim hala yüzde 20 şarj var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendede yok.
Bir hevesle aldım pişman oldum kasan ışık çıkması nedir arkadaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X