Şimdi Ara

★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cedayroy , cedayroy Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.131
Cevap
61
Favori
76.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öyle bir sorunla karşılaşmadım.

• @se_runtome,hayır ahirede ettiğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım.

@mahmut_emmi hocam hakkını yemeyelim cihazın,testlere bakmayın siz kullanıcı deneyimi önemli inanın ben pil koruması aktif ettim yani şarj %80 olunca duruyor yani bu haliyle evden çıkıyorum iş yerinde mobil veri sürekli açık,ekran parlaklığı üst kademede yoğun kullanıyorum eve geldiğimde hala kullanabileceğim düzeyde pil seviyesi oluyor.

@IRFUN4EVER ,hocam çok yerinde yazmışsınız senaryoları gerçekten çok değişken herkeste farklı pil deneyimi olacaktır.Madem burada konusu açıldı sizde tecrübelerinize dayanarak somut örnekler vererek nasıl cihazın pilini daha verimli ve uzun süreli kullanabiliriz bununla ilgili ne yapabiliriz bizlere destek olabilirsiniz teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01halil kullanıcısına yanıt

Merhaba

yılların deneyimleriyle farkettiklerim ve gördüklerimi şöyle özetliyeyim.

- Bilinen ana uygulamaların dışından şaşmayın.

- Her gün uygulama güncellemelerini kontrol edin ve güncelleyin.

- Basit yapılmış uygulamalrdan uzak durun. Amatör uygulamalar kötü geliştirildiği için cihazın arka planında sürekli çalışabilirler.

-Mümkün olduğunda dışardan APK yüklemeyin. hem güvenlik için sakıncalı hem de cihazlarınızı sürekli kimliği belirsiz sunuculara bağlı tutabilirler.

- Arada pil tüketiminin yoğunluğuna bakın ve hangi uygulamalar var inceleyin. Sıradışı bir kullanım var mı bakın.

Ben Nothing Phone 1 kullanıyorum. Pili bildiğiniz gfibi küçük ve telefonumu gece gündüz en yüksek ışıkta kullanırım (gündüz bile evde ışıkları açarım) ve 5:30 - 6 saat pil süresi alırım. Bazı arkadaşlarımızın burada Poco cihazları ile 4-5 saat süre almasının bence yazılımlar dışında bir problemi yok diye düşünüyorum.

Daha önce dediğim gibi Xiaomi yazılımı berbat bir yazılım ama o kadar da değil. bu cihazlar uzun süre test ediliyor ve bazı test parametreleri aştıktan sonra üretim onayı veriliyor. Her şeyi cihaza ve yazılımına yüklemek olmaz. Kullandığınız uygulamalar da önemli.

Ha bir etkisi olur mu bilmem ama ben cep telefonumu kutudan çıkarttıktan ve kurduktan sonra melodi sesini kapatırım ve her zaman titreşimde kullanırım. her zaman ama her zaman. asla melodi sesine tahammül edemem. :)

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    Hocam faydalı bilgiler için teşekkürler,iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, bende Iron Man Edition ile aranıza katıldım. Ufak bir sorum var. Pembeye çalan web sayfası arka fonu nasıl değiştirebilirim? Klavyeyi değiştirebildim, ama arka fonu değiştiremiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★

• Msqe1 M kullanıcısına yanıt

Açıkçası ben bir problem olarak görmüyorum ama şöyleki.

O sızdırma dediğiniz yerde ahize mi var? eğer öyle ise orası özel bir alan. ekran yapısı orada değişiyor. ama sol taraftaki süzülme bana ilginç geldi.

• 2.0.9.0 güncellemesini kesinlikle yapmayın şarj kötüydü rezil bir hale soktu.pisman oldum keşke yapmasaydım.dakika geçmeden şarj düşüyor .1 saat beklemede bırakıyorum yüzde 10 dan fazla gidiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet bendede aynı

• irf1603 kullanıcısına yanıt

Ekranda ışık sızması varmı sizin cihazınızda

• mskveri53 M kullanıcısına yanıt

Hocam ekranda ışık sızması varmı yukarıda görsel paylaştım öyle bir durum varmı senin cihazında

hayır şarj için söylemiştim hocam

• Geri önceki sürüme nasıl gecebiliriz

• irf1603 kullanıcısına yanıt

benim cihaz sıkıntılı ozaman servise göndermek ile iyi etmişim

Karanlıkta baktım bendede yok sana denk gelmiş

• zupper79 Z kullanıcısına yanıt

nasip diyelim hocam teşekkürler geri dönüş için bakalım servis ne diyecek

• mskveri53 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı sürümdeyim iyi gidiyor beklemede saatte max 2-3 gidiyor geceden sabaha 3-5 max gidiyor . Şarj tüketen başka uygulamalar olabilir mi kontrol ettiniz mi? Misal ben yoğun kullanımda nazar değmesin misal sabah 5-6 gibi prizden çektim hala yüzde 20 şarj var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bendede yok.

• sharpie kullanıcısına yanıt

Bir hevesle aldım pişman oldum kasan ışık çıkması nedir arkadaş

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.