Xiaomi desteğe mail attım.p.tesi MH de arayacağım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (9. sayfa)

-
-
1 aydır kullanıyorum şarj çok çok kötü.6000 mah alakası yok.4500 gibi .Sabah 100 le işe gidiyorum sıfır oyun sadece görüşme ve sosyal medya
Akşam 6 gibi evde yüzde 15 lere iniyor.Rezil bir batarya.Oyun oynayınca bir daha şarj etmem gerekiyor öğleden sonra
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ocak 2025 ocak güvenlik güncelleştirmesi geldi telefona. (2.0.9)
-
X7 kullanan var mı?
Mağazalarda bulamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yapmayın bende 1 hafta önce aldım günlük yoğun kullanımda 8 saat ekran süresinin altına düşünüyorum o da agresif kullanım oyun harici kullananlardan yorum alıyorum YouTube üzerinden vs pilden şikayet eden bir sizi duydum.Belki sizin telefonda sıkıntı vardir ayrıca güncelleme ile daha iyi duruma gelecektir birde şu var işlemci güçlü ayrıca bunu göz ardı etmemek lazım birde bu işlemci ilk kez bu modelde kullanıldı görüp deneyimleyecegiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aranma sorunu yaşayan var mı ya?
hocam o bahseden bataryaya kötü diyen arkadaş bence haklı. çünkü gsmarena'daki X7 Pro incelemesinde, batarya test süresi çok kötü çıkmış. aslında kötü denemez ama 6000 mAh bataryaya göre kötü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 9 Şubat 2025; 11:13:25 > -
Evet önceki mesajlarda bir kişi daha var.cozum bulamadım şuan Turkcell hat
Çok fazla görüşme yapıyorum ve ses kaydedici programa ihtiyacım var, tavsiyesi olan var mı?
Normalde kendi görüşme kaydedicisi var bu işinizi görmüyor mu hocam bence gayet iyi ama alternatif bulunabilir tabi ki isterseniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapmayın arkadaşlar telefonun bataryası gayet iyi, özellikle x3 prodan sonra.. 60 hz ve karanlık modda batarya bana 2 gün gidiyor, çok agresif kullansanız bile bir günü çok rahat tamamlar.
-
bu cihazın bataryası olağanüstü derecede iyi arkadaşlar ne gibi kullanım senaryonuz var bilemiyorum ama optimum düzeyde ayarlarla bile oldukça tatminkar cihaz haksızlık etmeyelim gsm operatörünüz şarjınızı sömüren başlıca unsur zayıf şebeke bağlantısı defalarca test ettim iki farklı operatörde aynı lokasyonda %25 civarında etki ediyor reklamını yapmak istemesemde Turkcell harici sorun demek üstelik sık seyahat ediyorsanız yolculuk sırasında bile durum aynı..
her ne kadar xiaomi markasına tövbe etmiş olsam da pil tüketimi ile alakalı bir şeyler yazayım.
telefonunuzun pili hemen tükeniyor ise en son şikayetiniz donanım ile alakalı olmalı.
öncelikle uygulamalarınıza bakın, bazı uygulamalar kötü geliştirildiği için cihazınızı ve haliyle pilinizi yoğun kullanır. uygulamalarınızı güncel tutun.
bu telefonlardan milyonlar üretiliyor. pili de yeterince büyük ve bir günü fazlası ile çıkartır. forumdaşlar arasında pili kötü ve iyi diyenler de var. kötü diyen arkadaşlar kullandıkları uygulamalara baksın, dışardan yüklediğiniz apklar bile sizin cihazınızın pilini fazla tüketebilir (cihazınızı sürekli internete bağlı tutup uzaktan kullanabiliyorlar). arka planda çalışan reklamlar kullanıcı dinlemeleri de pilinizi hızlı tüketebilir.
bulunduğunuz yerdeki baz istasyonuna uzaklıkta piliniz hızlı tüketebilir. bir sürü neden var. bu yüzden pilin donanımından önce uygulamalarınıza bir bakın derim.
-
Pil performansı için kendi kullanımına göre şunları diyebilirim. Yoğun oyun ağırlıklı kullanımında günü çıkardığı, normal kullanımda (sosyal medya, biraz oyun vs) ise ikinci güne yetecek kadar şarjı olduğu rahatlıkla söylenebilir.
Merhabalar. Telefonla çekmiş olduğunuz fotoğraflarınızı buradan paylaşabilir misiniz? Realme GT2 kullanıyorum, satıp bu telefonu almayı düşünüyorum. Benim için en önemlisi, kamera performansı. Özellikle telefoto ile çekilen fotoğraflarda (2x, 3x, 5x,...vs.) grain(kumlama) durumu oluyor mu? Çok teşekkürler. 🙏
arkadaşlar merhaba. tüm kullanan dostlar ahize sorunu var mı? konuşurken ekranın açık kalması gibi. saygılar sevgiler
-
Telefon alırken 1. önceliğin kamera ise bence yanlış adrestesin.
-
Bütçe el verdiğince hocam, yoksa direkt olarak Realme GT7 Pro alırdım. Çünkü çok memnunum Realme UI'dan. 😊 Ama pahalı maalesef. O yüzden. 😀
Hardware plus youtube kanalında poco x7 pro ve honor 200 karşılaştırması var, foroğraf/video örnekleri.. honor 200 ün kameralarının çok daha iyi olduğunu söylüyorlar, belki bakmak istersin.
-
Hocam teşekkür ediyorum, ancak o tarz kanallarda detaylı inceleme yapmıyorlar. Sorduğum soru spesifik olduğu için, test yapan kanallardan ziyade kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var. Ben fotoğraf çekmeyi çok seviyorum, işim nedeniyle araziye çok sık çıkıyorum, o yüzden çok fazla şeyi fotoğraflama imkânım oluyor. Telefonun gece performansıyla işim yok mesela, keza gündüz fotoğraflarıyla da... Çünkü en berbat kameranın bile gündüz fotoğrafı iyi olabilir. Benim için en önemlisi aslında 2x,3x,5x modlarda fotoğraftaki grain(kumlanma) durumu. Bahsettiğiniz kanalları geçtim, başka hiçbir kanalda böyle bir bilgiyi bulamadım maalesef. O yüzden bizzat kullananlardan yorum rica etmiştim. 😊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X