< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 31 Ocak 2025; 20:22:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (7. sayfa)

-
-
X6 pro hos2 update geldikten sonra benimde sol altta klavye açınca çıkan üçgen geri tuşunda algılama sorunu oldu şu anda işlemiyor yada çok geç ard arda basinca işliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 31 Ocak 2025; 20:53:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir bug olabilir düzeltilir
-
Hocam sadece klavyede değil, hiçbir yerde işlemiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz parasına göre iyi ama yazılımsal sorunlar Xiaomi nin genelinde var. Bu sorun halledilirse yıllar sonra bende geçmek isterim. Miui va hos ta stabilite sağlanamadı bir türlü. En iyisi sistemi komple en baştan inşa etmeleri. Samsung oneui a geçerken bunu yaptı. Cihazım x6 pro, x7 pro yu da sevdim ama geçesim yok çünkü Samsung siparişi verdim onu bekliyorum. İşlemci performansı bu cihazlarda iyi. Gsmarena incelemesine baktım kapasitesine göre batarya süresi tatminkar değil. Kamera galiba poco f5 ile ayni. Alanlara hayırlı olsun.
hocam bende poco f5 var,Kameradan cok memnunum.ama bir redmi kadar guncelleme almiyor bu kotu tarafi islemci de guzel bu arada
Güzel günlerde kullanın hocam, ben kamerası kötü demedim sadece poco f5 ile lens aynı olduğu için onu belirtmek istedim. Oneplusta birkaç cihazında kullandı o lensi. Dediğim gibi global sürümdeki buglar çözülmedikce dönmek istemiyorum. Eğer çözülürse harika cihazları var. Özellikle ekran konusunda Xiaomi çok iyi. Kullanan arkadaşlarin güzel günlerde kullanmalarını dilerim.
Merhaba.
Note 8 pro'da ne guzel ön kamera led ışığı yanıp sonuyordu bildirim geldiğinde. Şimdi X7 Pro aldım, bu ozellik kaldırılmış ne yazık ki. Bu bildirim ışığını geri getirmenin tek yolu Google Play'den uygulama yuklemek mi? Başka bir yolu var mı? Şayet uygulama yukleyerek çözeceksek hangi uygulamayı tavsiye edersiniz? Teşekkürler.
-
Sadece bu var
X6 Pro donanım olarak harika bir cihazdı rakiplerine kıyasla Xiaomi Developer ekibinin kurbanı oldu diyebiliriz bu cihaza ilgi göstermediler..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Xiaomi ilk geldiğinde aldım ve neredeyse 5 sene pek çok modelini filan kullandım. beğendiğim tek modeli mi 9 se modelidir. bunun dışında yazılım problemi her zaman oldu ve hiç bitmedi. poco x3 pro kullandım telefon hem yazılım hem de teknik sorunlarla bezdirdi. pişi şişti anakart problemi çıktı. evde duruyor öyle. 2 senedir Nothing kullanıyorum sıfır sorun diyebilirim. daha yeni marka olduğundan kamerada biraz yolları var ama onun dışında yazılım stabilitesi vs muazzam ötesi.
şimdi şöyle bir fikir edindim. apple kullananlar çok para veriyorlar belki ama cihazının kölesi gibi değiller. umurlarında değil işlemciymiş megapikselmiş. cihaz sorunsuz çalışıyor mu çalışıyor. biz androidciler ise bir bakıma kendimizi speklerle perişan ediyoruz cihazın keyfini sürmeye bakmıyoruz. ben biraz da bu yüzden Nothinge geçtim. cihaz tasarımları güzel yazılım muazzam akıcı ve hafif. e donanım olarak da kaldırmadığı uygulama oyun vs yok.
Ha unutmadan Xiaomide bir diğer efsane model ise mi 11 lite. incecik ve çok iyiydi. ama ben sonuc olarak Xİaomi dosyasını kapadım.
-
Herkese Selamlar,
Ben de X7 Pro, 12/512 cihaz ile aranıza katıldım.
Öncelikle, Control Center kısmını eski haline çevirebiliyor muyuz?
Always on Display için 10 saniyeyi uzatabiliyor muyuz? "Always" on display için 10 saniye anlamsız olmuş.
Mi Fitness uygulamasını sorunsuz çalıştırabilen var mı? Bileklike telefon arasında sağlıklı bağlantı kuramıyorum. (Tüm izinleri vermeme rağmen.)
Şarj olurken ekranda şarj yüzdesini ve mümkünse kalan zamanı görebilir miyim? Eski redmi note 5 telefonumda hiç olmazsa üst köşede minik bir LED ile bunu anlayabiliyordum.
Alarm kurduğum halde alarm simgesini status bar' da göremiyorum. Sadece aşağı çekince simgesi çıkıyor.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Kullanıcılara keyifli kullanım deneyimleri dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !brahim -- 4 Şubat 2025; 15:34:24 > -
Mi Fitness uygulamasını sorunsuz çalıştırabilen var mı? Bileklike telefon arasında sağlıklı bağlantı kuramıyorum. (Tüm izinleri vermeme rağmen.)
sizi okuyunca fark ettim eşleştişrme yapmadığımı. mi9 üzerinden eşleşti uygulamadan yapamadım
-
Arkadaşlar linçlemeyin ama meraktan soruyorum, s24 plustan bu telefona geçersem hangi konularda hayal kırıklığı yaşarım s24 tecrübesi olanlar anlatabilir mi
Nothing phone hangi modeli
Yazılım. Poco lara fazla destek yok diye biliyorum. Elemana aldığım C40 var. 2022 de çıkmış model. Hala android 11 de.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Performans anlamında farkı hissetirmesede yazılım anlamında hayal kırıklığı yaratabilir uzun yıllar Samsung kullanıp Xiaomi deneyimi yaşamak isteyenlerin ilk karşılaştığı hadise budur düzenli bir güncelleme geçmişi asla olmaz.
hepsni kullandım son 1 aydır NP1 e geri döndüm.
-
nothingin 2022de cıkarttığı NP1 modeli geçen ay Android 15 aldı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X