★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (57. sayfa)

-
-
Neden çok mu yavaş şarj oluyor?Kaç dakikada şarj oluyor?
_____________________________ -
Hocam benim gözüme hiç hoş gözükmüyor büyük büyük araştırdım bulamadım da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Standarttan vazgeçince her adımını 2 kez düşün -
valla nasıl eski haline getiriliyor hiçbir fikrim yok hocam. Belki yardımcı olacak bir arkadaş çıkar.
Güncellemeyi yapınca benim kayıt patladı.. daha önce çok kez güncelleme yapmıştım. İlk böyle oldu.
imei benim verdiğim eski cihaz gibi görünüyor ama hat takınca şebeke gelmiyor. Sim1 takıp kullanıyorum şuan. gittiği yere kadar gitsin bakalım.
f7 ultra Türkiye'ye gelse de alsam diye bekliyorum zaten.
_____________________________ Ryzen 5600x/ Cooler Master Masterliquid Lite 120/ MSİ RTX 2060 Gaming Z// 480GB m.2 SSD// 32GB 2933Mhz// MSI B550-A PRO// AOC 27G2U/BK// AOC G2260VWQ6// Xiaomi Max 3
Zamanınızı nasıl yönetirseniz , yaşamınızı da öyle yönetir ve öyle yaşarsınız. -
ve tüm bunlara ek olarak hızlı şarj olması da benim için çok güzel. 30dk içinde en az %35 40 doluyor.
_____________________________ Ryzen 5600x/ Cooler Master Masterliquid Lite 120/ MSİ RTX 2060 Gaming Z// 480GB m.2 SSD// 32GB 2933Mhz// MSI B550-A PRO// AOC 27G2U/BK// AOC G2260VWQ6// Xiaomi Max 3
Zamanınızı nasıl yönetirseniz , yaşamınızı da öyle yönetir ve öyle yaşarsınız. -
Benim cihaz 0-100 arası 45-50 dk arası sürüyor
Google telefon uygulamasına basılıp tutup, uygulama bilgisine dokununca ordan varsa güncellemeleri kaldır derseniz belki eski haline döner. Ama google play store üzerinden de bu uygulamanın otomatik güncellemesini kapalı tutmak lazım.
Her şeyden önemlisi de aramaya kayıtları, kişiler silinir mi bilmiyorum o yüzden önce bunları yedeklemek daha güvenli olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar iki konuda sizden tavsiye isteyeceğim.
1- telefonu babama aldık 2 haftadır maşallah çok memnun. Ancak sistem güncelleme bildirimi sürekli geliyor. Ben bildirimi kapattım gerçi ama ayarlara girince bu sefer yine güncelleme bildirimi karşılıyor. Sistem güncellemesini tamamen kapatmak mümkün müdür?
2- babam işi gereği çok fazla telefon görüşmesi yapıyor. Bluetooth kulaklık almak istiyorum. Ancak android tarafında o kadar çok seçenek var ki kafam karıştı. Telefon görüşmesi odaklı şarjı iyi giden ve hızlı dolan silikon uç olmayan düz airpods şeklinde bir Bluetooth kulaklık tavsiyesi istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Lady luck is smilin'. -
Arkadaşlar benim telefon wifi 6 da otomatik güncellemelerin hiçbirini yapmıyor fotoğrafları ve videoları yedeklemiyor. Ama normal eski nesil bir wifi a bağlandığın zaman hiçbir problem yok hepsini yapıyor. Başına gelen var mı ya da ben farklı bir ayar mı kapattım acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ayarlar > Bildirimler ve Kontrol Merkezi > Uygulama Bildirimleri bölümünden "Sistem Güncelleme" uygulamasını bulun.
Bildirimleri tamamen kapatmayı seçin.
Yoksa Ayarlar->Uygulamalar 'dan giriniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baser -- 24 Ağustos 2025; 12:20:17 >_____________________________ -
-
-
Arkadaşlar şöyle bi bug oluştu sebebi nedir hem yt hem redditte oluyor sadece bende mi var?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hocam, benim arkadaşın telefonuda aynı durum oldu. Çözüm buldunuz mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Okumam yazmam yok, parmak bassam olurmu? -
bende devam ediyor malesef, sinir bozucu, bazen mesaj düşüyor yada watsapdan yazıyorlar "telin çekmiyor" diye :)
yada hocam sizi aramayı kesmiş olduklarında geri bildirim almamışsınızdır :)))