hocam poco f7 yi bekleseydin keske < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (11. sayfa)

-
-
Harbiden pişman oldum bu cihazı aldığıma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görünce ben de baktım evet sızma var gibi görünüyor ama sızma değil. Oledde arka aydınlatma yok ki ışık sızsın. Oledin kendisi kağıt gibi incecik birşey zaten camla bütünleşik halde.
Sırf meraktan yarım saat inceledim başka telefonla yakın çekimler yapıp test ettim olay sadece ekran koruyucunun ışığı çerçevenin kasanın birleştiği yere yansıtmasından ibaret. Belli bir açıdan bakınca görülüyor telefonu az bişey oynatınca kayboluyor. Sızma olsa sürekli görünür. Yapısı gereği oledde sızma olası bişey değil. Başka bir durum yoksa telefonu sağlam diye geri gönderirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 15 Şubat 2025; 1:57:39 > -
Dostlar şu ekranla kasa arasından çıkan ışık suzmesi ile ilgili servise gönderip bi cevap vs. Alan var mı bende düşünüyorum da bi sorayım dedim.
benimki servisteydi iş emri bölümünde değiş tokuş yazıyor o ne demekse artık
-
hocam doğru diyorsunda poco x7 pro epey sayfasınındada konuşuldu bu durum çoğu kişi öyle bir sorun olmadığını söyledi buradanda gene 2 3 kişi de olmadığını söyledi bu arkadaşlarında jelatini söktüklerini zannetmiyorum şimdi seninkinde benimkinde varsa bir kaç kişide yoksa bu sorundur senin mantığına göre herkezin cihazında olması gerekiyor bu durumun ama bakıyorum bazısında var bazısında yok youtube ve telegramdan bile yazıştıklarım oldu telegram grubu yabancı ülke portekizdi galiba görsel atıp sordum bizde yok diye cevap aldım yani mantığın güzel ama dediğim gibi ya herkezde olması yada olmaması lazım 3 5 kişide olup diğerlerinde bu sorun yoksa bu üretim hatasıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msqe1 -- 15 Şubat 2025; 10:30:10 > -
Bu arada 2.0.9.0 guncellemesinden sonra acayip hızlı sarjim gitmeye başladı sizdede ayni durum var mı?
Açıklaması basit: Yansımayı sızma zannedenler evet sızma var diyor olayın sadece yansımadan ibaret olduğunu farkedenler de yok diyor. Ama haklarını teslim edeyim gerçekten sızma varmış izlenimi veriyor. Mevzu telefonun çerçeve tasarımıyla alakalı jelatin de buna sebep gibi olmuş. Sırf emin olmak için detaylı inceledim büyüteçle bile baktım durum dediğim gibi. Sızma olsa bile yandan bakmaya gerek yok karşıdan bakınca da görülür. Bu telefon lcd ekran olsa dahi 4 köşesinde birden sızmaz. Kaldı ki oledde zaten sızma olamayacağı için benim tespitlerim net ama senin cihazda istisnai farklı bir durum varsa bilemiyorum.
-
hocam bu durumu yaşayan bir kaç kişi daha var bir arkadaş jelatini çıkarıp bakmış gene varmış bu sorun benden o yüzden diretiyorum bu kadar görür görmez servise götürmedim zaten epey bir araştırdım sende kendince haklısın ama ben daha önce poco f5 kullandım bununla kasa olarak çok benzer onda yoktu böyle bir durum onada aynı şekilde bakmıştım
-
Netflix prime video vb platformlarda oynatma tuşuna basınca dönüp duruyor içerik açılmıyor telefonu yeniden başlatınca sorun düzeliyor sebebi ne olabilir çözüm önerisi olan varmı?
Ben araştırmadım test ettim. Telefonda böyle bir sorun yok. Fabrikadan cam yerine oturmamış olsa bile oledde sızma olamaz. Ben bunu da düşünerek risk alıp telefonu suyun içine soktum. Profesyonel ekipmanım olsa buraya ispatını yapardım ama elimdeki telefonla yükleyeceğim görüntülerden birşey anlaşılmaz. İstanbuldaysan görüşelim telefonu canlı görmek isterim. Sonra birlikte buraya yazarız.
-
Çok hızlı gitmesede ewt bi fark var gece uçak moduna alıp yatıyorum eskiden gram eksilmezken şimdi 3-4 lük bi kayıp söz konusu maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende onu anlatıyorum.cok kötü bir hal aldı.onceki sürüme dönmek lazım
Evt 5-6 gidiyor.durduknyerde şarj düşüyor kısa sürede.
olan oldu cihaz servise gitti işlem türünde değiş tokuş yazıyor bakıcaz artık
-
hocam poco x6 pro ve x7 pro sarji ne yazikki cabuk bitiyor honor 200,200 pro,tecno camon 30 pro,nothing phone 2a plus gibi secenekler daha iyi ayrica redmi serisi bile sozde amiral poco serisinden daha once guncelleme aliyor.
Ben bu Poco X7 Pro almayın dediğimde taşa tutuldum. NP 2A alsaydınız daha iyiydi güncellemeler geldi zaten. yazılım desen piyasadaki en iyisi. çer çöp yok. performans güzel. Ha kamerası daha da gelişmelli ama Pocodan kötü değil. Bu arada yeni bir kamera yazılımı gelecek ve kamera yazılımında ayar paylaşma gibi birşey var. Diyelim adamın biri süper fotoların ayarını kurmuş. bunu QR ile paylaşıyor siz QR ile çekiyorsunuz telefonunuza artık o ayarlar sizde de bulunuyor filan.
Ben NP1 kullanıyorum ve tüm nothing telefonları da kullandım. Poco sacmalığından kurtulmanızı dilerim. İşlemci aşağı işlemci yukarı ama gerçekler ortaya çıkıyor. o işlemci bu yazılımla perişan oldu
-
Benim kullanımıma göre x7 pro bana daha uygun.herkez ihtiyacına göre seçiyor.
aynen nothinphone,tecno camon,honor gibi markalar yukseliste nothingphone islemciyi artirsa super olacak amiral gemisi bekliyoruz artik
Peki NP telefonu satan bi mağaza yokmu ? Medimarkt vatan vb ? Tr garantisi var madem neden hiçbi mağaza satmıyo bu telefonu anlamadım 🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X