Şimdi Ara

PO'da Mobil ode geç ile 50 ₺ Maxipuan 4x100 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
4
Favori
5.967
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanlar yatmamış şu po nun öde geç kampanyası ne patlak çıktı ya alalım puanımızı daha bir daha almayacağım resmen yazıklar olsun

• puanı yatan var mı 26 diyordu puan muan yok

Puan 27.07de yattı hemde 50tl anlamadım öde geç yapamamıştım hiç, çünkü destekleyen istasyon yoktu. Maximum vicdan yaptı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murrz2643 -- 27 Temmuz 2017; 19:44:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murrz2643

puanı yatan var mı 26 diyordu puan muan yok

Puan 27.07de yattı hemde 50tl anlamadım öde geç yapamamıştım hiç, çünkü destekleyen istasyon yoktu. Maximum vicdan yaptı galiba

Bende yapamamıştım banada 50 TL yüklemişler.
    Ama ben şikayet için mesaj atmıştım, elinize yüzünüze bulaştırdınız diye...
  • Arkadaşlar puan yattığını nereden kontrol ettiniz?
    Maxipuan alanında gözükmüyor işcepte, gelen mesajda da plakanızı girdirmeden yakıt alın falan diyor nasıl olacak bu?
    PO'da Mobil ode geç ile 50 ₺ Maxipuan 4x100
  • Hocam bu mesaj geldiyse puan yatmis demektir. İstasyona gittiginizde yakıt alımını başlatmadan direk kasaya gidin 50 lira puan kullanacaginizi belirtin.hatta mevcut maxipuanlarida dahil ederek söyleyebilisiniz. Ben mesela 70 lira puan dedim. Verdigi fişi pompacıya ilettim ve o kadarlik yakit verdi.

• aynen

bu arada yöneticilerin işimi yok mesaj editlenince yönetici tarafından değiştirilmiştir yazıyor artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harbyteam

Hocam bu mesaj geldiyse puan yatmis demektir. İstasyona gittiginizde yakıt alımını başlatmadan direk kasaya gidin 50 lira puan kullanacaginizi belirtin.hatta mevcut maxipuanlarida dahil ederek söyleyebilisiniz. Ben mesela 70 lira puan dedim. Verdigi fişi pompacıya ilettim ve o kadarlik yakit verdi.

Hocam öde geç ile ödemeyeceğiz o zaman öyle mi?
    Normal şekilde ödeme yapacağız pin girerek?
  • samtual kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Pin girerek kasadan halledin

• Cok zorda olsa 4 alimida ode gecle yaptim. 50 tl puan yuklendi diyede mesaj geldi. Po ya gittim 30 gorunuyor hatta postan cikti verdiler. Musteri hizmetlerini aradim yok 20 daha var diyorlar bi bilgisi olan var mi

• http://www.isbank.com.tr

Burdan internet şubesine girin hocam... orda Kredi kartlarım kısmında Poaş Bonus ve opet bonus kısımları var oraya bakın..ne kadar bonus gözüküyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.