Şimdi Ara

PO'da Mobil ode geç ile 50 ₺ Maxipuan 4x100 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
4
Favori
5.967
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hep sorun oluyor 3 kez aldım. 4. ve son delirtiyor benzin alırken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: matematiqci

Bende de 6 tane 200 lük provizyon kesmiş dagalaklar

bende de 7 tane var hocam. silinmesini bekliyorum :(
  • İsteyen olursa 100 liralik yakiti 95 liraya yukleyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar baskılarım sonucu bugün 4 adet iade işlemini yaptırabildim bol bol po yu arayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepdarkdirty

Arkadaşlar baskılarım sonucu bugün 4 adet iade işlemini yaptırabildim bol bol po yu arayın

bana da banka bugün özür maili atmış ve işlemlerin iptal edildiğini yazmış.

işcep ten baktığımda limit yükselmiş ama hala bekleyen işlemlerde 7 adet 200 tl görünüyor.

inşallah onlarda zamanla silinir
  • timsahhh kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam limit yükselmiş ancak bekleyen işlemlerde duruyor büyük ihtimal yarın da onlar gider neyse geçmiş olsun petrol ofisimi 50 tl lik puanımı alırım bir daha da asla

• quote:

Orijinalden alıntı: KADANS

quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

hocam sabırlı olun 1 - 2 haftayı bulur provizyondan düşmesi. mahkemeye gitmelik bir durum yok.

hocam gerek banka gerekse petrol ofisi böyle bi süre veremezken neye dayanarak bunu söyleyebiliyorsunuz, bi kaynağınız var mı? 20 gündür bekleyen insanlar var.

kaldı ki kredi kartım limiti bitene kadar provizyonla bloke olmuş, yani şuan kartımı da kullanmıyorum ve maddi açıdan zor durumdayım.

Ben her zaman yasal duruma bakarım, avukat 7 iş günü yasal süre dedi, bekliyoruz 7 gün dolmasını.

bankacıyım. provizyondan düşüş dediğim gibi uzun bi süreçtir ama sonuçta iade edilir. mahkeme süreci anlamsız kısaca

• quote:

Orijinalden alıntı: timsahhh

quote:

Orijinalden alıntı: deepdarkdirty

Arkadaşlar baskılarım sonucu bugün 4 adet iade işlemini yaptırabildim bol bol po yu arayın

bana da banka bugün özür maili atmış ve işlemlerin iptal edildiğini yazmış.

işcep ten baktığımda limit yükselmiş ama hala bekleyen işlemlerde 7 adet 200 tl görünüyor.

inşallah onlarda zamanla silinir

arkadaşlar şükür benim de limit açıldı. Ama anladığım kadarıyla bunu petrol ofisi değil banka çözmüş. ben de ilk günden beri bankayı da sürekli aradım, en son banka petrol ofisi arayarak süreci çözmüş.

kısacası petrol ofisi hala aynı petrol ofisi.
    aynı sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiyem bankayla iletişime geçin, po dan hayır yok maalesef.

• Vatal V kullanıcısına yanıt
    hocam o zaman bu konuda daha bilgilisinizdir ancak bizim yaşadığımız sorun; bankanın da özellikle belirttiği şey, po nun provizyonların düşüşüne izin vermediği ve bankadan bu yönde bir talep de bulunmadığıydı.

bir de cidden bu çok uzun süre bekleyen insanlar da mevcuttu.
    konuya gelip bilginizi bizimle paylaşarak destek verdiğiniz için tşk ederim.
  • Mobil öde geçi ne yaptımsa kullanamadım, üstelik kullanmak için uğraşırken istasyonlarda o pompa senin bu pompa benim gezmek mi dersin, bizim ve başkalarının bu yüzden mağdur olması mı dersin pompacıların mağdur ve mahcup bazen de öfkelenmesi mi dersin, kullanamayınca yakıt almak için mecburen artık sistem kabul etmeyin e başka plakaların yazılarak yakıt alıp mazur görülebilecek sahtecilikler mi dersin her türlü saçmalıklar var an itibariyle plakamı sistemden sildim, 10 yıldır aşağı yukarı tüm kredi kartları ve kampanyaları kullanmış biri olarak söyleyebileceğim tek şey böyle bir rezil, altyapısız ne kullananaın ne kullandıranın memnun olduğu bir uygulama görmedim...

• gattuso28 G kullanıcısına yanıt
    Az bile demişsin hocam
  • Sorun yaşayan arkadaşlar linktekihttps://www.maximum.com.tr/content-management/Documents/Kampanya%20Dosya%20Ekleri/2017/MaximumMobil-OdeGecIsyerleri.pdf üye işlerinden öde geç kullanmaya çalışıyorlar değil mi?

kampanya şartlarında 2 farklı link var biri "Maximum Anlaşmalı Tüm Petrol Ofisi İstasyonları" diğeri "Mobil Öde-Geç Anlaşmalı Petrol Ofisi İstasyonları"

ben de maximum anlaşması olan bir istasyonda 5-6 kere denedim sonuç alamadım. daha sonra gördüm ki istasyonun maximum üye işyeri olması yeterli olmuyor aynı zamanda mobil öde-geç anlaşması olması gerekiyor.

o yüzden öde-geç kullanmak için sadece "Mobil Öde-Geç Anlaşmalı Petrol Ofisi İstasyonları" nda denemek gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: oFfSpR!nG

Sorun yaşayan arkadaşlar linktekihttps://www.maximum.com.tr/content-management/Documents/Kampanya%20Dosya%20Ekleri/2017/MaximumMobil-OdeGecIsyerleri.pdf üye işlerinden öde geç kullanmaya çalışıyorlar değil mi?

kampanya şartlarında 2 farklı link var biri "Maximum Anlaşmalı Tüm Petrol Ofisi İstasyonları" diğeri "Mobil Öde-Geç Anlaşmalı Petrol Ofisi İstasyonları"

ben de maximum anlaşması olan bir istasyonda 5-6 kere denedim sonuç alamadım. daha sonra gördüm ki istasyonun maximum üye işyeri olması yeterli olmuyor aynı zamanda mobil öde-geç anlaşması olması gerekiyor.

o yüzden öde-geç kullanmak için sadece "Mobil Öde-Geç Anlaşmalı Petrol Ofisi İstasyonları" nda denemek gerekli.

hocam dediğiniz leveli biz atlayalı 1 ay oldu, bir mağduriyet yaşayıp daha ileri levellere gelmemeniz dileğiyle..

• quote:

quote:

Sorun yaşayan arkadaşlar linktekihttps://www.maximum.com.tr/content-management/Documents/Kampanya%20Dosya%20Ekleri/2017/MaximumMobil-OdeGecIsyerleri.pdf üye işlerinden öde geç kullanmaya çalışıyorlar değil mi?

hocam dediğiniz leveli biz atlayalı 1 ay oldu, bir mağduriyet yaşayıp daha ileri levellere gelmemeniz dileğiyle..

👍👍👍

• quote:

quote:

👍

• Puanlar ne zamandı arkadaslr gelsede yakıt alsak
    Edit:26 temmuzmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 16 Temmuz 2017; 0:28:59 >
  • Eveet her zamanki gibi yaptığım son harcama henüz görünmüyor. 4 tane yaptım sonuncu görünmüyor. Bence bu bir taktik ilk alışverişlerde hemen mesaj atıyolar tebrikler mebrikler sonra son alışverişte bişey yok. Ne de olsa o kadar parasını aldık diyor ohh. Yeter artık eyy işbankası bir kere bile sorunsuz bi kampanya dönemi görmedim. Bir kere bile müşteri hizmetlerine şikayet etmeden puanimi alamadim. Yuh artik ya. Kalite iyice düştü artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar benim puanim yatmamis puani yatan varmi?
  • Biraz zor olsa da alışınca maximum kampanyalar iyi. Evimin yakınında aynı şahsa ait güvenilir iki tane farklı marka akaryakıt istasyonu var, biri olmazsa diğeri oluyor. PO bitti, şimdi Total.
  • Bugün puanların yatması gerekiyordu yatmadı. Yatan haberi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.